flikken - Zone Stad
Dit gaat over de Belgische serie Flikken en Zone stad
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Biografie personage Jimmy N'Tongo

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    flikken - Zone Stad Forumindex -> George Arrendell (Jimmy N'Tongo)
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Tati - Merel
Mike Van Peel


Geregistreerd op: 27 Mei 2012
Berichten: 389
Woonplaats: Gentbrugge

BerichtGeplaatst: 1 Jun 2012 18:15:37    Onderwerp: Biografie personage Jimmy N'Tongo Reageren met citaat

Seizoen 3
Nu Jean Verbeken het team heeft verlaten, vormt Jean Bellon een team met Gwennie. De twee kunnen het echter helemaal niet met elkaar vinden, en dus vraagt Jean aan Hoofdcommissaris Treunen om een nieuwe partner. Die krijgt hij: Jimmy N'Tongo.

Jimmy is van Afrikaanse afkomst en is daarom ook vaak een goede hulp bij probleemsituaties met allochtonen. Jean noemt hem steevast de witte.

Seizoen 4
Dit seizoen vormt Jimmy een team met Mike Van Peel. De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden.

Jimmy heeft al een tijdje een vaste vriendin. Plots blijkt dat haar familie verwikkeld zit in een zaak rond mensenhandel. Omdat zijn collega's naar zijn mening de zaak niet serieus genoeg nemen, trekt Jimmy alleen op onderzoek uit. De mensensmokkelaars willen afrekenen met Jimmy en droppen hem met een betonblok aan zijn benen het kanaal in. Het team komt echter achter Jimmy's geheime onderzoek, en haasten zich naar de haven. Jimmy's partner Mike kan hem net op tijd uit het water redden.

Seizoen 5
Jimmy komt in nauwe schoentjes te zitten wanneer hij verdacht wordt van de moord op een lid van zijn boksclub. Als alle aanwijzigingen in zijn richting beginnen wijzen, lijkt zijn collega Mike de enige die nog in zijn onschuld gelooft. Terecht blijkt later, want Jimmy had niets met de moord te maken.

Aan het einde van het seizoen wordt Jimmy aangereden tijdens een alcoholcontrole. Zijn leven hangt aan een zijden draadje.

Seizoen 6
Jimmy is nog steeds niet volledig hersteld en wordt gedwongen tot bureauwerk. Met grote tegenzin neemt hij de job van baliebediende op zich, terwijl Els voorlopig de partner van Mike wordt. Na zijn revalidatie gaat hij weer gewoon als inspecteur aan de slag.

Seizoen 7
Jimmy is het relatief saaie politiewerk beu en heeft de ambitie om voor het Bijzonder Bijstandsteam te gaan werken. Hij raakt al snel door de selectierondes en neemt afscheid van zijn collega's. Een corruptieschandaal verplicht hem er echter toe zijn oude job van inspecteur weer op te nemen. Hij is hier aanvankelijk niet blij mee, maar moet uiteindelijk wel toegeven dat er niets boven de collegialiteit onder het team van Zone Stad gaat.

Door toenemende plagerijen van zijn partner Mike, gaat Jimmy opzoek naar een vriendin. Via het internet komt hij in contact met een knappe jonge vrouw, die de allures van een fotomodel heeft. In werkelijkheid blijkt Barbara een gezette vrouw op leeftijd te zijn. Jimmy schrikt, maar kan het wel met haar vinden en de twee belanden samen in bed. Hij is er echter als de dood voor dat zijn machovrienden, en Mike in het bijzonder, achter de ware aard van Barbara komen. Wanneer ze merkt dat hij zich voor haar schaamt, dumpt ze hem onmiddellijk.
_________________

Merel: Ik weet hoe het is om een zus van een flik te zijn. Ze denken altijd eerste, ergste bij Ben is het juist hetzelfde wss daarom dat ze zo goed bij elkaar passen
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 1 Jun 2012 18:15:37    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    flikken - Zone Stad Forumindex -> George Arrendell (Jimmy N'Tongo) Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.