flikken - Zone Stad
Dit gaat over de Belgische serie Flikken en Zone stad
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Biografie personage Lucas Neefs

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    flikken - Zone Stad Forumindex -> Werner De Smedt (Lucas Neefs)
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Tati - Merel
Mike Van Peel


Geregistreerd op: 27 Mei 2012
Berichten: 389
Woonplaats: Gentbrugge

BerichtGeplaatst: 1 Jun 2012 18:41:55    Onderwerp: Biografie personage Lucas Neefs Reageren met citaat

Seizoen 4
Lucas is hoofd van het forensisch labo van Zone Stad. Hij is al jaren getrouwd met wetsdokter Kathy, maar van hun relatie blijft nauwelijks nog wat over. Wanneer blijkt dat Kathy en Tom een affaire hebben, heeft hij daar bovendien ook niets op tegen.

Lucas blijkt een oude kennis te zijn van de nieuwe inspecteur Fien Bosvoorde, en is bovendien opvallend blij haar nog eens terug te zien. Uiteindelijk belanden de twee samen in bed.

De twee zoontjes van Lucas en Kathy worden ontvoerd. Gelukkig loopt alles goed af. Lucas en Kathy beseffen plots weer hoe hard ze elkaar nodig hebben, en breken respectievelijk met Fien en Tom.

seizoen 5
Lucas vertrekt naar Amerika om zich meer te kunnen specialiseren op forensisch gebied. Tijdens zijn verblijf in Amerika groeien Kathy en Tom steeds meer naar elkaar toe, Kathy vraagt zelfs de scheiding aan. Wanneer Lucas weer thuis komt krijgt hij dit te horen van Kathy en hij is woedend. Hij weigert Kathy nog om haar kinderen te zien en hij kan niet meer normaal met Tom samenwerken. Uiteindelijk besluit hij toch mee te werken met de scheiding en laat hij Kathy haar kinderen weer zien. Het huwelijk tussen Kathy en Tom gaat op het laatste moment echter niet door, hierna vertrekt Kathy. De samenwerking tussen Tom en Lucas gaat het nog steeds heel moeizaam

Seizoen 6
Na het vertrek van Dani Wauters is Lucas gepromoveerd tot commissaris. De job blijkt het tegenovergestelde van wat hij zich had voorgesteld. Hij heeft haast geen vat op zijn team en ontsnapt tijdens zijn eerste werkweek twee keer op het nippertje aan de dood.

Lucas zoekt opnieuw toenadering tot zijn ex-vrouw Kathy, nadat Tom haar laten zitten heeft. Zij ziet een verzoening echter niet meer zitten.

Seizoen 7
De vreugde straalt van Lucas' gezicht af sinds Tom zijn ontslag heeft genomen. Wanneer Tom uiteindelijk wil terugkeren, verplicht adjunct-korpschef Dani hem dit te aanvaarden. Lucas ontdekt al snel dat Tom een privé-onderzoek voert en gaat opzoek naar harde bewijzen om hem alsnog te kunnen buitenwerken. Intussen zet hij Tom ook een hak door zijn vriendin Inez Vermeulen in te pikken. De spanningen tussen Tom en Lucas lopen bijzonder hoog op. Ook Dani merkt de spanningen binnen het team van Lucas op en besluit zelf tijdelijk de leiding op zich te nemen, waardoor Lucas naar de werkvloer wordt verbannen.

Intussen raakt Lucas ook persoonlijk betrokken in een zaak rond een vermoorde drugskoerier Jacques 'Jacky' Blommaert. Hij, diens broer en Lucas waren tijdens hun jeugd beste vrienden. Lucas dealde destijds grote hoeveelheden marihuana. Toen hij tijdens een razzia dreigde betrapt te worden, nam Jacky snel de drugs bij zich, om Lucas' hoge studies te vrijwaren. Jacky belandde hierdoor een tijdje in de gevangenis. Uiteindelijk blijkt wel dat Lucas niets met de moord te maken heeft. Meer zelfs, hij wordt zelf bijna vermoord door de ware dader.

Op het einde van het seizoen kiest Inez weer voor Tom. Lucas zint op wraak en komt in contact met Seppe van de Alva-clan, die zich wil wreken op Tom. Lucas gooit het met hem op een akkoordje en wil hem helpen om Tom te vermoorden. Zijn plan loopt uit de hand wanneer blijkt dat Seppe en zijn kompanen Fien ontvoerd hebben en ze Lucas beginnen te chanteren. Lucas beseft dat hij geen kant meer op kan en vermoordt bendeleden Seppe en Ricco vlak voordat de politie hen te pakken krijgt. Nadien wil hij ook de op dat moment bewusteloze Tom doodschieten. Hij haalt de trekker over en schiet, maar er zit geen kogel in - hij probeert het nog eens, maar net dan komen de hulpdiensten ter plaatse en moet Lucas zijn actie staken.
_________________

Merel: Ik weet hoe het is om een zus van een flik te zijn. Ze denken altijd eerste, ergste bij Ben is het juist hetzelfde wss daarom dat ze zo goed bij elkaar passen
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 1 Jun 2012 18:41:55    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    flikken - Zone Stad Forumindex -> Werner De Smedt (Lucas Neefs) Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.