flikken - Zone Stad
Dit gaat over de Belgische serie Flikken en Zone stad
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Biografie personage An Treunen

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    flikken - Zone Stad Forumindex -> Anne Mie Gils (An Treunen)
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Tati - Merel
Mike Van Peel


Geregistreerd op: 27 Mei 2012
Berichten: 389
Woonplaats: Gentbrugge

BerichtGeplaatst: 1 Jun 2012 19:11:58    Onderwerp: Biografie personage An Treunen Reageren met citaat

Seizoen 1
An Treunen is de hoofdcommissaris van Zone Stad. Ze is gelukkig getrouwd met Roy en heeft twee dochters: Maaike en Saartje. Door haar drukke job als hoofdcommissaris kan ze echter niet vaak tijd vrijmaken voor haar gezin, en dat beseft ze zelf ook.

Het team wordt opgeroepen voor een aanrijding met vluchtmisdrijf. De slachtoffers blijken niemand minder dan Ans dochters Maaike en Saartje te zijn. Maaike overleeft het niet. Voor An is dit een zware klap. Commissaris Jacobs overtuigt, vooral in eigenbelang, An verlof te nemen om alles rustig te kunnen verwerken, en zo belandt hij tijdelijk op haar stoel. An keert echter al snel terug, maar blijkt het toch nog steeds niet gemakkelijk te hebben.

Op het einde van het seizoen wordt er een aanslag gepland op commissaris Treunen. Wanneer ze samen met Roy thuis is, wordt er een bom in haar auto geplant. Roy stapt echter in de auto van An, samen met Dani en Tom, omdat An dan met Tom zijn dienstvoertuig naar het politiebal kan. Tom en Dani willen Roy naar de luchthaven brengen omdat zijn wagen in panne staat. Op het moment dat Tom de sleutel insteekt en contact maakt, hoort hij een geluid van een timer. Hij springt uit de wagen. Dani ook, maar voor Roy was het te laat. De deuren waren beveiligd met kinderslot, dus Roy kan niet ontsnappen uit de wagen voordat Tom kan reageren. An zag de explosie in haar achteruitkijkspiegel.

Seizoen 2
Na de gebeurtenissen in de vorige reeks is commissaris Treunen voor onbepaalde tijd op ziekteverlof. Commissaris Jacobs vervangt haar en voelt zich dan ook in zijn nopjes. Na een tijdje keert An echter terug naar het team.

Seizoen 3
An komt te laat bij de aanstelling van de nieuwe korpschef, Frederik Speltinckx. Ze maakt dan ook meteen een slechte indruk op hem en hij wijst haar meteen met de vinger.

An heeft stilaan het verlies van haar dierbaren een plaats kunnen geven. Ze wordt verliefd op Stefaan Paulussen, de nieuwe onderzoeksrechter. In het begin voelt ze zich schuldig tegenover haar overleden echtgenoot Roy, maar uiteindelijk overtuigt haar dochter Saartje haar om het een kans te geven.

Seizoen 4
Aan het begin van de reeks krijgt commissaris Treunen korpschef Speltinckx over de vloer. Hij plaatst haar zonder grondige reden met onmiddellijke ingang over naar Zone Noord. Met pijn in het hart neemt An afscheid van haar team. Dani, die pas benoemd is tot commissaris, volgt haar op.

Een tijdje later zien we An nog eens terug, op de begrafenis van Ivo.
_________________

Merel: Ik weet hoe het is om een zus van een flik te zijn. Ze denken altijd eerste, ergste bij Ben is het juist hetzelfde wss daarom dat ze zo goed bij elkaar passen
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 1 Jun 2012 19:11:58    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    flikken - Zone Stad Forumindex -> Anne Mie Gils (An Treunen) Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.