flikken - Zone Stad
Dit gaat over de Belgische serie Flikken en Zone stad
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Biografie personage Ben Vanneste

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    flikken - Zone Stad Forumindex -> Axel Daeseleire (Ben Vanneste)
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Tati - Merel
Mike Van Peel


Geregistreerd op: 27 Mei 2012
Berichten: 389
Woonplaats: Gentbrugge

BerichtGeplaatst: 28 Mei 2012 15:04:54    Onderwerp: Biografie personage Ben Vanneste Reageren met citaat

Seizoen 1
Ben Vanneste is een stoere motard en vormt samen met Selattin een duo. Ben is verzot op vrouwen maar zijn relaties zijn meestal geen lang leven beschoren. Zo heeft hij ooit een kortstondige relatie gehad met Tony. De vrouw die het meest betekent voor hem is zijn zus Merel. Hij heeft Merel sinds haar twaalfde alleen opgevoed. Zijn moeder was reeds overleden en zijn vader een echte dronkaard.

Ben is dan ook woedend als hij verneemt dat Selattin een relatie heeft met zijn zus. Hij wil niet langer een duo vormen met Selattin en vormt een tijdje een duo met Pasmans. Maar uiteindelijk kan hij Selattin niet missen en na één aflevering vormen ze weer een team.

Ben is niet zo verstandig. Volgens Tony ' heeft hij een week koppijn als hij twee getallen moet optellen '. Tijdens een inval mistelde hij zich eens van verdieping: hij viel binnen op de 10e verdieping terwijl ze op de 11e moesten binnenvallen.

Seizoen 2
Ben ontmoet Karlien en ze beginnen een relatie. Maar hij beëindigt de relatie al snel omdat ze een cliënt ontving die van haar drugs mocht gebruiken. Toen hij boos het huis uit liep kreeg hij een motorongeluk en hij hield er een paar flink gekneusde ribben aan over en een gebroken voet. De motor was total loss.

Seizoen 3
Op het einde van het seizoen duikt de vader van Ben plots op. Hij ligt in het ziekenhuis met kanker. Ben weigert zijn vader te bezoeken maar doet dit na verloop van tijd toch. Op een dag is zijn vader zomaar uit het ziekenhuis weggelopen en is hij woedend op zijn zus en Selattin omdat die zijn vader geld hebben gegeven (ze wisten alleen niet waarvoor hij het nodig had). Op een gegeven moment belt iemand hem op dat een man in zijn garage in elkaar is gestort. Dat blijkt de vader van Ben te zijn die voor zijn dood nog de motor voor Ben wilde kopen die hij vroeger voor drank verkocht had. In de garage sterft zijn vader in zijn armen.

Seizoen 4
Selattin en Ben solliciteren voor dezelfde job. Nadat Vanbruane beslist dat Selattin de job krijgt bij het O.B.T. is Ben woedend. Nadine legt hem uit dat hij voor die job niet geschikt is omdat hij soms te impulsief is. Ook de onenightstand van hem en Nadine komt ter sprake. Ben beseft dat hij nog gevoelens heeft voor haar en kust haar waar het volledige team bijstaat. Selattin biedt Ben alsnog een job aan bij het O.B.T. en hij neemt deze aan. Vanbruane en Ben beginnen een relatie.

Seizoen 5
Wanneer Nadine door twee jongens in elkaar geslagen wordt, besluit Ben om met zijn nieuwe dienst de zaak over te nemen. Het komt tot een aanvaring tussen hem en Britt. Uiteindelijk verdwijnt Ben en komt hij niet meer in beeld na deze aflevering.
_________________

Merel: Ik weet hoe het is om een zus van een flik te zijn. Ze denken altijd eerste, ergste bij Ben is het juist hetzelfde wss daarom dat ze zo goed bij elkaar passen
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 28 Mei 2012 15:04:54    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    flikken - Zone Stad Forumindex -> Axel Daeseleire (Ben Vanneste) Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.