Gilde der Kaasmakers
Een ontmoetingsplaats voor alle mensen die ge�nteresseerd zijn in zelf kaas maken
 



Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Gilde der Kaasmakers Forumindex -> Kaas Plaatjes -> Provencaaalse kruiden kaas
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
  Bericht Provencaaalse kruiden kaas - Geplaatst: 12 Apr 2009 06:40:28 Reageren met citaat  
JoopBastiaannet



Geregistreerd op: 05 Apr 2009
Berichten: 45


Vers uit de pers. Nu nog 12 uur in een pekel bad en dan nog 4 weken rijpen. Volgens het beginnersrecept "harde" kaas
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

    - Geplaatst: 12 Apr 2009 06:40:28  








 
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 12 Apr 2009 08:45:37 Reageren met citaat  
Dieuwertje



Geregistreerd op: 12 Apr 2009
Berichten: 11
Woonplaats: Bad Bentheim

Dat ziet er erg lekker uit.
Ik zou er zo een hapje van willen komen nemen.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 12 Apr 2009 11:30:59 Reageren met citaat  
Esje



Geregistreerd op: 12 Apr 2009
Berichten: 5


Ga je hem ook coaten?
 
Profiel bekijken Stuur privébericht
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 12 Apr 2009 11:49:44 Reageren met citaat  
JoopBastiaannet



Geregistreerd op: 05 Apr 2009
Berichten: 45


Esje schreef:
Ga je hem ook coaten?


Ligt wel in mijn bedoeling. Heb de coating al besteld, maar helaas nog niet binnen.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 12 Apr 2009 14:31:24 Reageren met citaat  
hagga



Geregistreerd op: 12 Apr 2009
Berichten: 10


ziet er erg professioneel uit zeg!!!!
ik kan niet wachten!!!!!!!
 
Profiel bekijken Stuur privébericht
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 21 Apr 2009 15:29:15 Reageren met citaat  
Ada



Geregistreerd op: 12 Apr 2009
Berichten: 9
Woonplaats: Barneveld

Valt het mee om te maken? Is het iets wat ik met Joey samen zou kunnen doen?
 
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 21 Apr 2009 17:46:50 Reageren met citaat  
JoopBastiaannet



Geregistreerd op: 05 Apr 2009
Berichten: 45


Ada schreef:
Valt het mee om te maken? Is het iets wat ik met Joey samen zou kunnen doen?


Is denk ik wel te doen, maar persoonlijk zou ik dan voor de Mozarella kiezen, omdat je dan die lange wachttijden niet hebt (of een vers kaasje).
Voor de "harde" kazen is het een kwestie van tijd en temperatuur in de gaten houden. En daarna het laten rijpen.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 13 Okt 2009 12:24:25 Reageren met citaat  
yvonne



Geregistreerd op: 12 Okt 2009
Berichten: 5
Woonplaats: Nuth

heerlijk joop.
was de kaas lekker?

volgens mij is het erg moeilijk dat wachten hahahaa.
liefs yvonne

_________________
leef in liefde dat brengt licht
 
Profiel bekijken Stuur privébericht
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 26 Nov 2009 22:51:16 Reageren met citaat  
JoopBastiaannet



Geregistreerd op: 05 Apr 2009
Berichten: 45


Hij was heerlijk!
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

  Gilde der Kaasmakers Forumindex -> Kaas Plaatjes -> Provencaaalse kruiden kaas Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

   
  
 Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren  



Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Vertaling door Lennart Goosens.