Gilde der Kaasmakers
Een ontmoetingsplaats voor alle mensen die ge�nteresseerd zijn in zelf kaas maken
 



Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Gilde der Kaasmakers Forumindex -> Gewassen korst kazen -> Munster kaas Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
  Bericht  - Geplaatst: 6 Jul 2013 15:25:00 Reageren met citaat  
hoeklijn
Gast






Ha ha, ik moet je bekennen dat ik nog nooit Saint Albray heb gegeten, dus ik zou het niet weten of je de wijn proeft. Maar ik weet wel dat bij veel gewassen korst kazen alcohol/witte wijn wordt gebruikt bij het wassen.
Bij Epoisse (een van mijn favorieten) is het Marc de Bourgogne, een eau-de-viex die van de schillen van de bourgogne-wijn wordt gestookt. Dat geeft ook geen wijn/drank-smaak. Morgen maak ik het recept....
 
Terug naar boven  

    - Geplaatst: 6 Jul 2013 15:25:00  








 
Terug naar boven  

  Gilde der Kaasmakers Forumindex -> Gewassen korst kazen -> Munster kaas Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 3 van 3  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3
   
  
 Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren  



Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Vertaling door Lennart Goosens.