Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Grote Arcana kaarten

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren     Forumindex -> Kaart betekenissen Grote Arcana
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Miracles
Site Admin


Geregistreerd op: 28 Mrt 2019
Berichten: 183

BerichtGeplaatst: 16 Apr 2019 08:54:38    Onderwerp: Grote Arcana kaarten Reageren met citaat

Grote Arcana kaarten


Wanneer de verspreiding is samengesteld uit vele Grote Arcana kaarten, kan dan worden gezegd dat dit een zeer belangrijke en krachtige lezing is waar u goed op moet letten. Er zal veel zijn waar je geen controle over hebt, en je kunt voelen dat je overgeleverd bent aan het Universum, maar dit is van een Karmische aard en het is erg belangrijk dat je de betekenis en de les opneemt.

Het universum zal ons consequent situaties presenteren die ons uitdagen en uitdagen, in gebieden waar we een karmische schuld moeten vervullen. Wanneer de les met succes is geleerd, zijn we er tijdens dit leven en het volgende van bevrijd. Zo niet, dan zal het universum ons gewoon meer "kansen" blijven bieden om de les te leren. Wanneer de grote Arcana-kaarten omgekeerd worden weergegeven, geeft dit aan dat u eerder naar de les van de kaart moet terugkeren, omdat u die les nog niet hebt geïntegreerd. Dit is dus een leermogelijkheid die moet worden beheerst voordat u naar de volgende les kunt gaan. .

De grote Arcana-kaarten vertegenwoordigen de kern van onze spirituele wezens. Dit zijn 22 zeer krachtige archetypen die vele facetten van ons leven vertegenwoordigen. De archetypen in de kaarten zijn afgebeeld met een grote verscheidenheid aan symboliek die zich uitstrekt over vele culturen en religies. Er zijn veel betekenissen aan de kaarten toegekend, maar het is belangrijk dat je naar de kaarten kijkt, je gedachten bevrijdt en luistert naar de kleine stem in je om je een persoonlijke betekenis te geven. Wanneer je iets willekeurigs of schijnbaar alledaags vindt, is dat waarschijnlijk uw intuïtie die tot u spreekt.

Het is goed om een ​​stevige basis van betekenissen te hebben voor de kaarten, maar het is net zo belangrijk om elke kaart tegen je te laten spreken telkens wanneer je ze omdraait. Je zult verschillende betekenissen voor dezelfde kaart keer op keer vinden in verschillende lezingen als je afstemt op je intuïtie. Het hebben van een groeiende kennis van symboliek kan ook helpen om je oefening te verdiepen. U zult merken dat u meerdere kaarten met hetzelfde symbool op hen heeft, zoals Wings of een White Rose. Terwijl u leert wat deze dingen vertegenwoordigen, kan het extra berichten voor u vinden.
_________________
Someday, somehow, this will all make sense. Maxime Lagacé
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 16 Apr 2019 08:54:38    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren     Forumindex -> Kaart betekenissen Grote Arcana Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.
RedSilver 1.03 Theme was programmed by DEVPPL JavaScript Forum
Images were made by DEVPPL Flash Games