tv
forum over televisie kijkcijfers en alles wat er mee te maken heeft
 



Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


tv Forumindex -> canvas -> THe omid djalli show
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
ga jij naar de omid djalli show kijken ?
ja
0%
 0%  [ 0 ]
nee
100%
 100%  [ 1 ]
Totaal aantal stemmen : 1

  Bericht THe omid djalli show - Geplaatst: 18 Aug 2008 12:41:59 Reageren met citaat  
xyol
Site Admin


Geregistreerd op: 05 Aug 2008
Berichten: 193


Vanaf vrijdag 12 september 2008

De Brits-Iraanse komiek Omid Djalili is al enkele jaren een gevestigde waarde in het internationale comedylandschap. In zijn thuisbasis Groot-Brittanni? kan de man op zoveel bijval rekenen dat hij van de BBC nu ook zijn eigen programma heeft gekregen. In The Omid Djalili Show combineert hij stand-upcomedy met sketches en enkele weerkerende typetjes. In het comedy-slot op vrijdagavond, omstreeks 22.00 u., vanaf 12 september.

Stand-upcomedian Omid Djalili is een publieksfavoriet aan de overzijde van het kanaal. Nadat hij in 1993 op het beroemde Fringe Festival van Edinburgh furore maakte met een sterke onemanshow, werd hij een graag geziene gast in het comedy-circuit.

In 2005 brak hij alle records door met zijn zaalshow No Agenda niet minder dan 16.500 mensen naar het festival van Edinburgh te lokken. Ook in het buitenland groeide de interesse voor Djalili. De afgelopen jaren toerde hij in Australi?, Oostenrijk, de Verenigde Staten, Canada, Tsjechi?, Denemarken, Duitsland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Slovakije en onlangs nog deelde hij in Qatar het podium met Bill Clinton.

De BBC vond het daarom de hoogste tijd om Djalili in prime time een half uurtje tijd te geven voor zijn eigen show, die Djalili toepasselijk The Omid Djalili Show doopte.

Kebab Shop the Musical
The Omid Djalili Show is een combinatie van stand-upcomedy en sketches. Sommige sketches staan op zichzelf, anderen gaan verscheidene afleveringen mee. Tot de vaste personages behoren een wannabe-acteur die wanhopig probeert indruk te maken op iedereen die hij tegenkomt, een buitenwipper die zijn eigen educatieve video?s maakt en een verwarde maffiabaas. Een vaste waarde is ook Kebab Shop the Musical, een sketchreeks waarin Djalili de spanningen verkent tussen eerste- en tweedegeneratieallochtonen. Met muziek en dans, welteverstaan. Ook in zijn andere grappen steekt Djalili graag de draak met etnische thema?s en de multiculturele samenleving.

Zijn Iraanse roots stellen hem in staat om net dat stapje verder te gaan wanneer het over immigranten gaat. Met duidelijk genoegen put hij dan ook uit zijn grote arsenaal aan grappige accenten om gestalte te geven aan de zoon-van-de-kleine-dikke-kebabzaakuitbater en andere personages.

De pers weet die vrijmoedige aanpak wel te appreci?ren:

"Omid Djalili is goed geplaatst om te spelen met de multiculturele aardigheidjes die sommige andere komieken afschrikken." - Independent

"Een bruisende, uitdagende en interessante pr?sence (...) Wat Djalili boven alles onderscheidt, is de combinatie van durf, intelligentie en charme waarmee hij moeilijke onderwerpen aansnijdt." - Daily Telegraph

"Hij ziet eruit als een ondeugende pascha, met de beweeglijkheid van een danser, een geweldige collectie accentjes, een groot talent om de mimiek van mensen na te doen en een goed oog voor raciale stereotypen. En hij maakt zich vrolijk over onderwerpen zoals culturele identiteit en culturele verschillen (...) Prachtig!" - The Times

De afleveringen
Aflevering 1 - 12.09.2008
Stand-up comedian Omid Djalili vertelt over de tijd dat hij nog bijrolletjes speelde in films, over moslimfundamentalisten en over impressies van Godzilla. Ook enkele sketches passeren de revue, onder meer over een zelfhulpgids om het platteland te overleven, over een wannabe-acteur die een beroemde actrice probeert te imponeren en over een onschuldige regisseur die een nieuwe Osama Bin Laden-film draait.

Aflevering 2 - 19.09.2008
Omid heeft het over verschillende culturen, over zijn plannen voor een nieuwe soap en over wat voor iemand de Britse eerste minister Gordon Brown nu eigenlijk ?cht is. In de sketches probeert de wannabe-acteur indruk te maken op voetbalcommentator Ray Stubbs en kunnen we kijken naar Pride & Racial Prejudice.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

    - Geplaatst: 18 Aug 2008 12:41:59  








 
Terug naar boven  

  tv Forumindex -> canvas -> THe omid djalli show Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

   
  
 Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren  



Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Vertaling door Lennart Goosens.