tv
forum over televisie kijkcijfers en alles wat er mee te maken heeft
 Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


tv Forumindex -> één -> flikken
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
welke flikken reeks vond jij de beste ?
reeks 1
0%
 0%  [ 0 ]
reeks 2
0%
 0%  [ 0 ]
reeks 3
0%
 0%  [ 0 ]
reeks 4
0%
 0%  [ 0 ]
reeks 5
0%
 0%  [ 0 ]
reeks 6
0%
 0%  [ 0 ]
reeks 7
0%
 0%  [ 0 ]
reeks 8
100%
 100%  [ 2 ]
reeks 9
0%
 0%  [ 0 ]
Totaal aantal stemmen : 2

  Bericht flikken - Geplaatst: 6 Aug 2008 16:02:26 Reageren met citaat  
xyol
Site Admin


Geregistreerd op: 05 Aug 2008
Berichten: 193


REEKS 1
Uitgezonden in 1999.

13 Volle Maan
Gastacteurs: Rebecca Huys (Merel Vanneste), Wim Danckaert (Kris Gysen), Frans Van Der Aa (Custers) e.a.
Regie: Dirk Corthout, Peter Rondou en Mark De Geest
Scenario: Pierre De Clercq, Johan Vandevelde, Dominique Van Waes, Jan Bergmans en Hans Snauwaert
13de aflevering (reeks 1): “Volle maan”
Het is zaterdagnacht en volle maan. Het commissariaat van Gent-Centrum wordt overspoeld met een uitgelezen selectie vreemde schepsels en ongewone oproepen. Vanneste mobiliseert zijn collega’s voor de verhuis van zijn zus Merel de volgende morgen. Britt probeert tevergeefs Kris te bereiken om haar misstap goed te maken.

12 Op Voorschrift
Gastacteurs: Rebecca Huys (Merel Vanneste), Wim Danckaert (Kris Gysen), Kadèr Gürbüz (Mihriban Ates), Pascale Bal (Claire Van Eeckhaut) e.a.
12de aflevering (reeks 1): “Op voorschrift”
In een appartement wordt een drugsdode aangetroffen. Het meisje blijkt te zijn gestorven aan een fatale combinatie van medicijnen. De voorschriften dragen de naam van een huisarts die Britt en Tony maar al te goed kennen. Raymond en Pasmans van hun kant ondervinden dat sommigen meer gelijk zijn voor de wet dan anderen.

11 Schoolplicht
Gastacteurs: Katrien De Becker (Sofie Willems), Han Coucke (Neil), Jan Sobrie (Eddy), Kristof Verhassel (Serge) e.a.
Regie: Dirk Corthout, Peter Rondou en Mark De Geest
Scenario: Pierre De Clercq, Johan Vandevelde, Dominique Van Waes, Jan Bergmans en Hans Snauwaert
11de aflevering (reeks 1): “Schoolplicht”
Een vader komt aangifte doen van de verdwijning van zijn dochter Sofie. Zij is lerares in een probleemschool. Even later wordt haar lijk opgevist uit het Groot Dok. Het lichaam van de jonge vrouw vertoont sporen van recent geweld. Britt en Tony voeren het onderzoek en hebben een aanvaring met de nieuwe onderzoeksrechter.

10 Doodrijder
Voor een bar wordt een oude man met zijn hondje van zijn bromfiets gereden door een onvoorzichtige chauffeur. De automobilist pleegt vluchtmisdrijf. Raymond en Pasmans ontfermen zich over de arme sukkelaar en het gewonde dier. Britt en Tony hebben een afspraak met onderzoeksrechter Francken die op zich laat wachten. Dan krijgt Tony een telefoon van Vanneste...

9 Pickpockets
Een internationale bende pickpockets is naar Gent afgezakt en de Unit Gauwdiefstallen vraagt het team bij te springen. De mannen hebben zich terdege op deze opdracht voorbereid en trakteren Britt en Tony op een verrassing. Bovendien wil de burgemeester bij het begin van het toeristisch seizoen meer blauw op straat...

8 Slagen en Verwondingen
Wanneer Dany De Volder ’s nachts thuiskomt treft hij er de politie en een ambulance. Zijn moeder is door een inbreker zwaar mishandeld. Maar Britt en Tony ontdekken tegenstrijdigheden in het verhaal van de vader en raken overtuigd dat hij het hele inbrekersverhaal heeft verzonnen. Raymond kent de familie en heeft grote twijfels bij de piste die door Britt en Tony wordt gevolgd.

7 Ooggetuige
In het Citadelpark wordt ’s morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij ’s nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostituees in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar laat zij zich echter weinig aan gelegen en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

6 Sloopwerk
Gastacteurs: Margot De Ridder (Dorien), Rebecca Huys (Merel Vanneste), Wim Danckaert (Kris Geysen), Gert Portael (Linda De Jong), Tom Vermeir (Geert Rops), Gunther Lesage (Lieven De Braeckeleer) e.a.
Regie: Dirk Corthout, Peter Rondou en Mark De Geest
Scenario: Pierre De Clercq, Johan Vandevelde, Dominique Van Waes, Jan Bergmans en Hans Snauwaert
6de aflevering (reeks 1): “Sloopwerk”
De politie wordt opgevorderd om op last van de eigenaar een kraakpand te ontruimen. Niemand van de flikken is erg opgezet met deze opdracht. Vanneste heeft de leiding en ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn zus Merel ook in het pand zit verschanst. Tijdens de ontruiming loopt een en ander grondig fout en het team krijgt ongewenst bezoek van de Dienst Intern Toezicht.

5 In Dubio
Vanneste en Selattin krijgen een nachtelijke noodoproep: een chauffeur is door een liftster met een mes verwond en beroofd. Beide agenten gaan op zoek naar het meisje. Hun zaak vertoont merkwaardige aanknopingspunten met een vermeende verdwijning die door Britt en Tony wordt onderzocht. Sinds enkele dagen wordt ook het stadhuis met graffiti beklad. Pasmans meldt zich als vrijwilliger om deze vandaal op te sporen. En dus moet ook Raymond mee.

4 Doodspoor
Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur, zijn keel is overgesneden, zijn recette geroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de Federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd, maar zij krijgen van Deprez een ander "zwaar" vergrijp toegewezen.

3 Lopend Vuur
Gastacteurs: Koen De Bouw (Erik Francken), Kadèr Gürbüz (Mihriban), Seref Isildak (Yilmaz Cinar), Hugo Van Den Berghe (Taverniers), Stefan Perceval (Joachim Tavernier) e.a.
Regie: Dirk Corthout, Peter Rondou en Mark De Geest
Scenario: Pierre De Clercq, Johan Vandevelde, Dominique Van Waes, Jan Bergmans en Hans Snauwaert
3de aflevering (reeks 1): “Lopend vuur”
Bij een nachtelijke brand in een Turkse pitabar raakt de uitbater zwaar gewond. Wanneer er aanwijzingen opduiken van kwaad opzet staat de hele stad in rep en roer. De druk van politiek, media en publieke opinie op het team van Deprez wordt bijzonder groot.

2 Lijfwacht
Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is met haar gedachten elders: ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal Filmfestival. Voor dat evenement moeten Vanneste en Selattin escorte rijden. Raymond en Pasmans staan in voor de persoonlijke veiligheid van de eregenodigde.

1 Partners
Na een zoveelste aanvaring met een zoveelste mannelijke collega krijgt Tony van baas Deprez een nieuwe partner toegewezen: Britt. Meteen worden beide vrouwen uitgestuurd voor een eerste zaak: een scholier is door een auto aangereden en zwaar gewond. De chauffeur heeft vluchtmisdrijf gepleegd. Tijdens het onderzoek laat Tony geen kans voorbij gaan om haar nieuwe partner duidelijk te maken wat ze van haar denkt.


REEKS 2
Flikken: Inhouden jaargang 2 31/05/2007

(vrt)Uitgezonden in 2000.

26 Stille Nacht
Gastacteurs: Lut Hannes (Lidy), Wouter Bruneel (Eddy), Govert Deploige (Dino), Els Dottermans (Mia), Willy Thomas (Evert) e.a.
13de aflevering (reeks 2): “Stille nacht”
De flikken moeten werken op kerstavond en Tony begrijpt dat Britt haar ontslagbrief heeft geschreven. Kris brieft zijn team: de laatste weken heeft een crimineel verschillende frituren overvallen en Kris is vastbesloten de man in te rekenen. Raymond is zeer nerveus over de aanstaande bevalling van zijn dochter. Pasmans vraagt zich dan weer af wat Raymond hem als kerstcadeau heeft gekocht.

25 Schone Schijn
Gastacteurs: Wouter Bruneel (Eddy), Ben Van Ostade (Tibo Leemans), Peter Michel (Mark), Ingrid Van Rensbergen (Elly), Koen Monserez (Johan) e.a.
12de aflevering (reeks 2): “Schone schijn”
Een bende homejackers dringt een woning binnen en bedreigt het gezin. De overvallers verdwijnen met twee dure wagens. Een vrouw komt op het commissariaat aangifte doen van een geval van oplichting: een man in uniform heeft haar oude moeder een forse som geld afgetroggeld. Vanneste en Selattin willen de zwendelaar inrekenen. Tony ontdekt dat Britt heeft gesolliciteerd voor een andere baan en dat komt hard aan.

24 Happy End
Gastacteurs: Lode Blommaert (man met hondje), Jelle Cleymans (Anthony), Jana Kerremans (Erika), Sus Slaets (Mark) e.a.
11de aflevering (reeks 2): “Happy end”
Een jongen wordt door een straatbende overvallen en beroofd. De volgende dag wordt één van de overvallers zwaar gewond aangetroffen in een park. Britt en Tony vermoeden een wraakoefening. Britt maakt Tony deelgenoot van haar twijfels: na wat met Dorien is gebeurd, denkt ze aan stoppen. Pasmans laat zijn collega’s proefdraaien met Astrid, het nieuwe communicatienetwerk van de politie.

23 Gentse Feesten
Gastacteurs: Sandrine André (Caro), Marc Janssen (Victor), Guy Van Sande (Marko), Dominique Collet (Edith), Sanderijn Helsen (Lieve) e.a.Regie: Toon Slembrouck, Peter Rondou, Anne Ingelbrecht
Scenario: Pierre De Clercq, Hans Snauwaert, Dominique Van Waes 10de aflevering (reeks 2): “Gentse Feesten”
Britt is vastbesloten het zoontje van Jana en de moordenaar van de vrouw te vinden. Tony begrijpt niet waarom Britt haar en Kris zo gemeen behandelt. Dat betert niet wanneer Kris Britt vertelt dat hij alle manschappen nodig heeft voor de Gentse Feesten. Raymond is herstellende, maar niet te beroerd om een overbezorgde Pasmans op te zadelen met de vervelendste klussen.

22 Land van Belofte
Gastacteurs: Steve Geerts (Werner), Sandrine André (Caro), Marc Janssen (Victor) e.a.
9de aflevering (reeks 2): “Land van belofte”
Kris geeft in de politieschool les aan de klas van Merel. Hij heeft Britt en Selattin uitgenodigd voor een rollenspel. Maar beiden hebben zo hun eigen redenen om zowel Kris als Merel een onaangenaam moment te bezorgen. Het team heeft aan het Sint-Pietersstation een actie opgezet tegen een bende fietsendieven. Britt en Tony beletten dat een dief met een fiets aan de haal gaat. En doen een verschrikkelijke ontdekking...

21 Dikke Vrienden
Gastacteurs: Wouter Bruneel (Eddy), Peter Thyssen (Mike), Eric Kempeneers (Rudi), Marc Coessens (Van Caeneghem), Anne Saelens (Zuster Seppe) e.a.
8ste aflevering (reeks 2): “Dikke vrienden”
Seppe, een jonge arbeider, is van een stelling gevallen en overleden. De agenten verhoren zijn drie collega’s en alles wijst op een spijtig ongeval. Tot een zekere Eddy op het commissariaat verschijnt: hij weet misschien meer... in ruil voor een kleine vergoeding? Raymond moet in het ziekenhuis blijven tot de dokters hebben uitgezocht wat hem scheelt. Maar zelfs in zijn ziekenbed blijft Raymond politieman.

20 Moordschuld
Gastacteurs: Elize Bundervoet (Tine), Olivier De Smet (Guido), Staf Coppens (Stijn), Ludo Hoogmartens (Eddy), Nolle Versyp (Andre), Leah Thys (Geneviève) e.a.
7de aflevering (reeks 2): “Moordschuld”
De dag voor de opening van de Gentse Floraliën wordt ingebroken bij een plantenkweker. Daardoor ziet de arme man zijn deelname aan de Floraliën in rook opgaan. Raymond trekt zich de zaak persoonlijk aan, niettegenstaande hij wat sukkelt met de gezondheid. Britt en Tony onderzoeken een anonieme oproep en komen terecht in het huis van een junkie. De jonge vrouw beweert nergens van te weten. Dan stoten Britt en Tony op bloedsporen.

19 Steen des aanstoots
Gastacteurs: Hannah Van der Sande (Tahira), Ali Cifteci (Sohail), Shamu Ramphal (Naeem), Stipo Jelec (Radec), Satya Prakash (moeder Naeem) e.a.
6de aflevering (reeks 2): “Steen des aanstoots”
De Gentenaars kijken bij het ontwaken vreemd op: Pasmans heeft de vraag van Kris om het korps te promoten met zijn gebruikelijke voortvarendheid ter harte genomen. Een politiepatrouille heeft op straat een gewonde Pakistaanse vrouw aangetroffen en roept de hulp in van Britt en Tony. Vanneste wil Karlyn verrassen, maar dat draait enigszins anders uit…

18 Hold Up
Gastacteurs: Dahlia Pessemiers (Laurence), Kurt Van Eeghem (Veyt), Hans Van Cauwenberghe (Marien) e.a.Regie: Toon Slembrouck, Peter Rondou, Anne Ingelbrecht
Scenario: Pierre De Clercq, Hans Snauwaert, Dominique Van Waes
5de aflevering (reeks 2): “Hold-up”
Een veiling in de Gentse binnenstad wordt ruw verstoord als twee gemaskerde en gewapende overvallers de zaal binnendringen en de aanwezigen beroven van al hun bezittingen. Frank heeft de nacht doorgebracht bij Tony. Maar na zijn vertrek doet Tony een beangstigende vaststelling: haar dienstwapen is verdwenen. En terwijl het team het onderzoek voert naar de brutale hold-up, moet Tony de verschrikkelijke waarheid onder ogen zien.

17 Kind van de rekening
Gastacteurs: Johan Heldenbergh (Rik), Goele Derick (Ingrid), Emmy Leemans (Mariette), Berten Braeckman (grootvader), Dina Dooreman (Marijke), Johnny Luvengika (Jozef), Tom Van Bauwel (Frank) e.a.
4de aflevering (reeks 2): “Kind van de rekening”
Rik Heymans gaat na een verjaardagsfeestje zijn dochter ophalen bij zijn vrouw, van wie hij gescheiden leeft. Maar zij weigert het kind met haar man mee te geven. Rik maakt zich bijzonder boos en de politie moet tussenbeide komen. Op het commissariaat geeft de vrouw uitleg bij haar weigering. Een banale aanrijding zadelt Vanneste en Selattin dan weer op met een opdracht die geen van beiden erg vrolijk stemt.

16 Bonanza
Gastacteurs: Nand Buyl (Audenaert), Rikkert Van Dijck (Neirinck), Tuur De Weert (De Coster), Manon Cottenie (kleindochter) e.a.
Regie: Toon Slembrouck, Peter Rondou, Anne Ingelbrecht
Scenario: Pierre De Clercq, Hans Snauwaert, Dominique Van Waes
3de aflevering (reeks 2): “Bonanza”
Raymond is verbaasd als hij bij aankomst in het commissariaat Robert Audenaert tegen het lijf loopt. De gepensioneerde agent is een levende legende in het Gentse korps. Groot is Raymonds verbazing wanneer Audenaert vraagt Pasmans te spreken: hij heeft de jonge agent nodig om een dertig jaar oude moordzaak op te lossen. Kris heeft het vaste voornemen niemand van zijn team voor te trekken en belast Britt en Tony met een ’hondse’ job.

15 Scoren
Gastacteurs: Tom Van Bauwel (Frank), Joris Van Den Eynde (pompbediende), Daniel Van Avermaet (chauffeur), José Verheire (Edward), Ann Miller (Shelly Vincke), Tim Van Hoecke (Kenny) e.a.
Regie: Toon Slembrouck, Peter Rondou, Anne Ingelbrecht
Scenario: Pierre De Clercq, Hans Snauwaert, Dominique Van Waes
2de aflevering (reeks 2): “Scoren”
Het is zaterdagavond en de agenten bereiden zich voor op een risicomatch in het stadion van AA Gent. Tony onderwerpt Britt aan een kruisverhoor. Zij vreest dat Britts relatie met de nieuwe baas zal doorwegen op hun werkrelatie. Britt verzekert een sceptische Tony van het tegendeel. Door de discussie verschijnen beide vrouwen rijkelijk laat op de briefing van Kris. Die briefing is nauwelijks afgelopen of er wordt een eerste incident gemeld: een groep supporters houdt lelijk huis in een benzinestation.

14 Gif
Gastacteurs: Ilse Van Hoecke (Anne), Tristan Versteven (Tom), Eric Van Herreweghe (Jozef Hofman) e.a.
Regie: Dirk Corthout, Peter Rondou en Mark De Geest
Scenario: Pierre De Clercq, Johan Vandevelde, Dominique Van Waes, Jan Bergmans en Hans Snauwaert
1ste aflevering (reeks 2): “Gif”
Het team van de Flikken verwelkomt Anne en Tom, twee jonge agenten net van de politieschool, en doet dat op een wel zeer aparte manier. Tijdens de drink achteraf vraagt iedereen zich af wie de nieuwe baas en opvolger van Deprez wordt. Alle agenten hebben zo hun eigen mening. Dan komt het bericht dat in de haven een stil alarm is afgegaan. Anne en Tom gaan kijken.

REEKS3
Flikken: Inhouden jaargang 3 31/05/2007

(vrt)Uitgezonden in 2001.

39 Luther
Britt brengt Danny op de hoogte van het opduiken van Luther Cosanni. Ondanks Danny’s protest besluit Britt Luther alleen te confronteren: ze wil na al die jaren de waarheid horen over de dood van haar echtgenoot Mark. Tony probeert uit te vinden wat er met Britt aan de hand is en ook wat er tussen Britt en Nadine is gebeurd. Pasmans heeft afgesproken met Lidy en een nerveuze Raymond wacht op het verdict.

38 Corrupt
In het centrum van Gent wordt een juwelierswinkel overvallen. Als kort daarop de vermoedelijke dader voor dood wordt aangetroffen, staan de agenten voor een raadsel. En van de buit is er geen spoor. Een zenuwachtige Tony heeft haar teamgenoten iets mee te delen. Ze beseft ook dat zij een confrontatie met Sam niet langer uit de weg kan gaan. Britt wordt gecontacteerd door een geschokte Danny: hij is te weten gekomen dat Nadine Vanbruane haar baas is

37 Losgeld
Gastacteurs: Liesbeth Adriaenssens, Senne De Handschutter, Jan Verbist, Ludo Hoogmartens, Anneleen Cooreman, Greete Bone, Marc Verbruggen e.a.
11de aflevering (reeks 3): “Losgeld”
De flikken worden geconfronteerd met een merkwaardige ontvoering: een jogster getuigt hoe een man door twee anderen in een bestelwagen is gesleurd. Kort daarop vinden Vanneste en Selattin de bestelwagen met het ongedeerde slachtoffer. De man heeft geen idee wie hem heeft ontvoerd of waarom. Ondertussen is Raymond op de dool. En Britt vraagt zich af wat er met Tony aan de hand is.

36 Wapenbezit
Gastacteurs: Lut Hannes, Ludo Busschots, Eric Buelens, Walter Quartier, Hilde Breda, Ben Van Ostade e.a.
10de aflevering (reeks 3): “Wapenbezit”
Terwijl Britt en Tony een bijzonder gewelddadige overval op een oude man onderzoeken, worden Vanneste en Selattin naar een restaurant in het centrum gestuurd: een leverancier meent dat er iets loos is. Vanneste en Selattin betrappen inderdaad twee overvallers op heterdaad. Wanneer Vanneste een van de mannen probeert tegen te houden, trekt deze een wapen…

35 Vermist
Gastacteurs: Robrecht Vanden Thoren, Sandrine André, Els Olaerts, Veerle Malschaert, Nathalie Dervaux, Warre Borgmans, Jenne Decleir e.a.
9de aflevering: “Vermist”
Hedwig Van de Sompel komt op het commissariaat de verdwijning aangegeven van haar dochter Randi. Britt en Tony gaan met haar ex-man praten en ondervragen ook enkele van haar vrienden. Niemand heeft een idee waar het meisje kan zijn. Vanbruane zet Raymond en Pasmans op het spoor van een inbrekersbende. Die avond krijgt Britt wel heel onverwacht bezoek.

34 Trouw
Gastacteurs: Dirk Tuypens, Ben van Ostade, Manou Kersting, Jaak Van Assche e.a.
8ste aflevering (reeks 3): “Trouw”
Wanneer Dirk Houtman ’s morgens naar zijn werk vertrekt, staat hij oog in oog met twee carjackers die zich van zijn dure wagen willen meester maken. De jonge Tarik komt tussenbeide en wordt door de overvallers neergeschoten. Daarop nemen de carjackers de vlucht, maar later op de dag slaan zij opnieuw toe. ’s Avonds roept Nadine Britt bij zich en confronteert haar abrupt met haar verleden. Een gekwetste Pasmans stort bij Tony zijn hart uit over Raymonds bedrog.

33 Horen en zien
eigenaars die de zaak helemaal willen veranderen. William en Mieke krijgen te maken met een heel vreemd individu.
Gastacteurs: Oswald Versyp, Luc Rogiest, Sara le Roy, Mieke De Groote, Marc van Eeghem, Ludo Schats e.a.
7de aflevering: “Horen en zien”
Wanneer André De Meyer uit het Gentse gerechtshof ontsnapt, vermoedt de federale politie dat hij naar Frankrijk probeert te ontkomen. Raymond weet dat De Meyer in Gent een ex en een dochter heeft en stelt zijn collega’s een observatie voor; hij kent zelfs de ideale plek. Britt en Tony worden naar de ‘cirk’ gestuurd, waar een ongeruste postbode zich zorgen maakt over aanhoudend kindergehuil in een van de woningen.

32 Blinde Hoek
Gastacteurs: Tom de Hoog, Marc Peeters, Luc Nuyens, Leo Achten, Camilia Blereau, Rudi Delhem e.a.
6de aflevering: “Blinde hoek”
In een buitenwijk van Gent vindt een voorbijrijdende chauffeur de zwaar gewonde Ferry Pauwels naast zijn wagen: hij is in elkaar geslagen. Er zijn geen getuigen van het incident, maar alles wijst op een geval van verkeersagressie. Tony vraagt zich inmiddels af hoe dokter Sam aan haar nummer is geraakt, maar Britt pleit onschuldig. Vanneste wil wat meer te weten komen over Nadine Vanbruane en neust in haar dossier.

31 Thuis
Gastacteurs: Wietse Tanghe, Karlijn Sileghem, Bert André, Wim Danckaert e.a.
5de aflevering (reeks 3): “Thuis”
Raymond en Pasmans brengen op het commissariaat Niels binnen. Het jongetje is betrapt bij een winkeldiefstal. De agenten noch zijn ouders hebben een verklaring voor het gedrag van de jongen. De zaak wordt nog vreemder als de politie ’s nachts uit het huis van Niels een anonieme oproep ontvangt. Selattin heeft Caro beloofd zich over Nico te ontfermen en de agent heeft voor de jongeman een verrassing in petto.

30 Stoffelijke schade
Gastacteurs: Marc De Ruyck, Mieke Laureys, Pepijn Caudron, Manu Verreth, Sandrine André e.a.
4de aflevering (reeks 3): “Stoffelijke schade”
Bij een nachtelijke wegcontrole neemt een wagen tegen hoge snelheid de vlucht. Vanneste en Selattin zetten de achtervolging in, maar een paar kilometer verderop gebeurt het onvermijdelijke: de vluchtwagen rijdt zich te pletter. Vanneste en Selattin vinden naast het autowrak een zwaar gewond meisje. De wagen blijkt kort daarvoor gestolen aan een dancing. Britt en Tony werken voor het eerst onder Nadine Vanbruane en dat is wennen.

29 Zonder Domicilie
In een verlaten havenloods wordt het verkoolde lijk gevonden van Romain, een dakloze. Raymond loopt in het winkelcentrum waar de zwerver het laatst is gezien, een oude bekende tegen het lijf. Ondertussen wacht het team op de opvolger van Kris. De eerste kennismaking van Britt en Tony met de nieuwe baas verloopt bepaald ongewoon. Merel vervangt voorlopig Pasmans als partner van Raymond. Pasmans stelt vast dat Raymond hem allerminst lijkt te missen.

28 Sneeuwwitje
In de vroege ochtend wordt in het Patershol het lichaam aangetroffen van een onbekende jonge vrouw. Zij is om het leven gebracht met een dolk. Britt en Tony ontdekken dat het slachtoffer, een studente, er een dubbelleven op nahield. Na zijn ongeval doet Pasmans tijdelijk de onthaalbalie. Hij heeft meteen een paar uitstekende ideeën om alles anders en beter te organiseren. Het team vraagt zich intussen af welke sanctie Kris wacht

27 Misbruik van Vertrouwen
Gastacteurs: Hilde De Baerdemaecker, Rebecca Huys, Herman Boets, Veerle Malschaert, Dimitri Duquennoy, Roger Baum, Antoine Vander Auwera en Ben Rottiers
1ste aflevering (reeks 3): “Misbruik van vertrouwen”
Het is de start van het nieuwe schooljaar en ook voor het flikkenteam is dit de eerste werkdag. Kris moet geprikkeld vaststellen dat zijn hele team nog in vakantiestemming verkeert. Britt en Tony wijten zijn nervositeit aan het feit dat Kris in competitie is voor een bevordering. Maar zij krijgen gaandeweg de indruk dat Kris hen probeert weg te houden bij een onderzoek naar een drugsbende. En ook met Merel is iets mis, vindt Vanneste.REEKS 4
Flikken: Inhouden jaargang 4 31/05/2007

(vrt)Uitgezonden in 2002.

52 Vaarwel
Gastacteurs: Irakli Apakidze (Roman Dashi), Katarina Justic (Selina Dashi), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Margot De Ridder (Dorien), Pieter Ampe (Erik), Viktor Peeters (Andrei), e.a.
Regie: Dirk Corthout
52ste aflevering (reeks 4): “Vaarwel”
Na de ontsnapping van Roman Dashi en een sinistere vondst in zijn cel maakt het flikkenteam zich grote zorgen om de veiligheid van Britt en Dorien. Nick en Bruno verliezen moeder en dochter geen seconde uit het oog. Britt wil ondanks alles haar werk blijven doen en de moordenaars van Selina opsporen. Ook Raymond en Pasmans laten zich niet onbetuigd, maar wachten ondertussen met een bang hartje op de beslissing van de zonechef.


51 Selina
Gastacteurs: Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Katarina Justic (Selina), Gil Lagay (Micka), Irakli Apakidze (Roman Dashi), Herman Waterschoot (Franky), Inge Paulussen (Vera), Kobe Deschuytter (Jonas), David Cantens (Christian)
Regie: Dirk Corthout
Scenario: Pierre De Clercq
12de aflevering (reeks 4): “Selina”
Nu hij in de gevangenis zit vreest Roman Dashi voor het Leven van zijn dochter Selina. Via Johan vraagt hij de politie om bescherming. Britt is niet geneigd toe te geven aan haar oude vijand, maar stuurt toch Nick en Bruno achter het meisja aan. Nadine vertelt Pasmans dat zij van de zonechef heeft opgevangen dat hem een bijzonder zware sanctie boven het hoofd hangt. Pasmans is helemaal van de kaart, maar blijft weigeren de ware toedracht van het ongeval te verklappen. Bij Raymond begint het te dagen waartoe zijn onverschilligheid kan leiden en hij praat met Merel.

50 K
Gastacteurs: Robert de la Haye (Robin Coster), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Margot De Ridder (Dorien), Myriam Van Lith (dierenarts Tine Reynvoet), Magda Cnudde (moeder Kevin) e.a.
Regie: Peter Rondou
Scenario: Pierre De Clercq
11de aflevering (reeks 4): “K”
Nick en Bruno onderzoeken een ongewone inbraak bij een dierenarts: de daders bleken enkel geïnteresseerd in de medicijnkast. Merel en de Dienst Intern Toezicht starten een onderzoek naar de zware aanrijding waarbij Raymond en Pasmans waren betrokken. Voor Pasmans staan de zaken er bijzonder slecht voor. Tussen zowel Britt en Johan als Sofie en Robin is de situatie volledig opgeklaard. Alleen Nick lijkt niet opgezet met de belangstelling van Robin voor Sofie.

49 Snoepgoed
Gastacteurs: Sonja Gyselinck (huisvrouw), Tibo Cole (Pieter Vereecke), Chris Thys (Sylvia Vereecke), Kader Gürbüz (dokter Mihriban Ates) e.a.
Regie: Peter Rondou
Scenario: Pierre De Clercq
49ste aflevering (reeks 4): “Snoepgoed”
De kleine Pieter Vereecke is op weg naar huis als hij op straat in elkaar stuikt. Na onderzoek in het ziekenhuis komt aan het licht dat de jongen een forse dosis drugs heeft geslikt. Britt en Sofie en de moeder van Pieter staan voor een raadsel. Tot Britt en Sofie ontdekken dat zijn oudste broer geen onbesproken verleden heeft. Pasmans heeft gevraagd samen met Raymond de nacht te doen. De sfeer tussen beide partners lijkt grondig verziekt. Britt vreest dat zij het grondig heeft verkorven bij Johan. Sofie beslist niet werkloos toe te zien. Tot ook zij onverwacht bezoek ziet opduiken.

48 Bloedgeld
Gastacteurs: Veerle Malschaert (Carla), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Kader Gürbüz (Mihriban), Margot de Ridder (Dorien), Rik Geuns (Simon), Aza Declercq (Yolande Hebberecht), Rudy Morren (Yves Poelman), Gert Portael (Linda De Jong), Sandy Devreese (secretaresse), Janine Sacré (buurvrouw)
Regie: Peter Rondou
Scenario: Pierre De Clercq
48ste aflevering (reeks 4): “Bloedgeld”
Johan Van Lancker verschijnt op het commisariaat en neemt Britt in vertrouwen: hij vermoedt dat een collega van hem, Yolande Hebberecht, in moeilijkheden verkeert. Britt en Sofie steken hun licht op bij de advocate, maar zij ontkent alle problemen. Tot de volgende dag de zaak op zeer gewelddadige wijze uit de hand loopt en Britt geschokt moet vaststellen dat Johan haar eerste verdachte is. Tegen haar zin verhoort Merel Raymond in verband met het incident in het ziekenhuis waarvan Mihriban Ates getuige was. Merel geeft Pasmans de goede raad absoluut niet met Mihriban te praten.

47 Getipt
Gastacteurs: Jochen Balbaert (Bart), Joni Mc Master (Lisa), Hugo Van Den Berghe (Taverniers), Yoeri Hancké (Marco), Muriël Jacobs (Delsart), Erik Burke (Heursel), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Kader Gürbüz (Mihriban) e.a.
Regie: Peter Rondou
Scenario: Pierre De Clercq
47ste aflevering (reeks 4): “Getipt”
Het flikkenteam krijgt die ochtend niet één, niet twee, maar drie tips. Dik tegen hun zin moeten Britt en Sofie optrekken met huisjesmelker Taverniers, die vermoedt dat een van zijn gewezen huurders een overval beraamt op een juwelier. Sinds de ontvoering van Jonas heeft Raymond het erg moeilijk. En wanneer de jonge Lisa het onschuldige slachtoffer wordt van crimineel tuig gaat Raymond door het lint. Pasmans doet in het kastje van zijn partner een schokkende ontdekking. Nick is verre van opgezet met zijn medehuurder, Maar Bruno wast zijn handen in onschuld.

46 Verdwaalde kogel
Gastacteurs: Rikkert Van Dijck (vader De Visscher), Christel Domen (Michelle Roggeman), Margot De Ridder (Dorien), Rik Geuns (Simon Van Lancker), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Tom De Wispelaere (Billy) e.a.
Regie: Peter Rondou
Scenario: Pierre De Clercq7de aflevering (reeks 4): “Verdwaalde kogel”
Nu Pasmans heeft beslist opnieuw met Raymond te werken, maakt Britt kennis met haar nieuwe partner: Sofie Beeckman. Wanneer een scholier door een verdwaalde kogel wordt getroffen, beginnen de twee vrouwen aan hun eerste gezamenlijke onderzoek. Bruno is het beu dat Nick nog altijd bij hem logeert en zet hem onder druk een appartement te zoeken. De hoge huur is geen bezwaar want Bruno belooft Nick een kamergenoot te vinden. Britt krijgt een telefoon van de schooldirectrice: Dorien heeft slaande ruzie met het zoontje van een oude bekende.

45 Roof
Gastacteurs: Robert de la Haye (Robin), Kobe Deschuyter (Jonas), Els Béatse (Myriam), Hans Van Hamel (Stijn), Aimé Anthoni (Stevens), Inge Paulussen (Vera Jacobs), Erik Goris (Filip Charlier), Margot De Ridder (Dorien), Severine Van De Voorde(Valerie)
Regie: Dirk Corthout
Scenario: Pierre De Clercq
6de aflevering (reeks 4): “Roof”
Wanneer Raymond ‘s morgens kleinzoon Jonas naar school brengt ziet hij een gemaskerd duo een bank binnendringen. Raymond slaat meteen alarm, maar als hij hoort schieten snelt hij het bankkantoor binnen. En laat kleinzoon Jonas alleen in de auto achter. Sofie Beeckman doet een nieuwe undercoveroperatie en probeert via Robin Coster een drugsbende op het spoor te komen. Maar gaandeweg vraagt zij zich af waar haar echte loyaliteit ligt. Haar verzoek om met de operatie te stoppen stuit op een botte weigering. Ten einde raad stapt Sofie naar Nadine.

44 Liana
Gastacteurs: Philip Rachid (Adrian Chernev), Irakli Apakidze (Roman Dashi), Katarina Justic (Selina Dashi), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Natalja Judina (Irina), Christ Bellacost (man frituur).
5de aflevering (reeks 4): “Liana”
Britt stelt opgelucht vast dat het lijk in het veldje niet dat van Liana is. Haar broer Adrian gelooft nog steeds dat zij veilig in Londen zit, maar Britt en Pasmans hebben zo hun twijfels. Voor Britt wordt de strijd met het hoofd van de bende zeer persoonlijk. Ook haar kennismaking met diens advocaat Johan Van Lancker verloopt bepaald stormachtig. Raymond neemt zijn nieuwe verantwoordelijkheden zeer ernstig en de teamleden, op Pasmans na, zijn van oordeel dat hij dat heel behoorlijk doet. Nick is nog steeds op zoek naar logies.

43 Traffiek
Gastacteurs: Philip Rachid (Adrian Chernev), Irakli Apakidze (Roman Dashi), Hugo Van Den Berghe (Taverniers), Bart Dauwe (brandweercommandant), Gina Brondeel (Catherine), Marijke Verhaeghe (huisvrouw), Marc Lensly (man telefoonshop), Veerle Malschaert (balieagente Carla)
Regie: Toon Slembrouck
Scenario: Pierre De Clercq en Hilde Pallen
43ste aflevering (reeks 4): “Trafiek”
Via een onschuldig brandje komen de inspecteurs een zaak van georganiseerde telefoonfraude op het spoor. Al snel blijkt dat de bende verwikkeld is in een kluwen van criminele activiteiten. Het afscheidsfeestje van Vanneste heeft bij de teamleden de nodige sporen achtergelaten. Nadine vertrekt op vakantie en vraagt Britt haar taken over te nemen. Britt ziet dat helemaal niet zitten en schuift alles door naar Raymond. Het is ook wachten op de komst van de nieuwe motard, Nick Debbaut. Hij wordt voorafgegaan door zijn reputatie en de even knappe als kwade Catherine.

42 Hugdrug
Gastacteurs: Anna Efthymiadis (Veerle), Esther Lybeert (Els), Filip Moreeuw (Serge), Veerle Malschaert (Carla), Johan Van Assche (Luc De Winter), Ted Fletcher (Mike Shira), Roger Van Kerpel (René)Regie: Peter Rondou
Scenario: Pierre De Clercq
42ste aflevering (reeks 4): “Hug drug”
Het commisariaat spreekt nog slechts over één ding: commisaris Vanbruaene en Vanneste. Dat betert er niet op wanneer de ex van Nadine verschijnt: hij komt de verdwijning melden van zijn stiefdochter. Britt en Pasmans onderzoeken de zaak en maken kennis met de pittige kotgenote van het verdwenen meisje. Raymond probeert een einde te maken aan een jaarlijks weerkerend fenomeen: de besmeuring van het beeld van Koning Boudewijn in het Citadelpark.

41 Joyrider
Gastacteurs: Veerle Malschaert (Carla), Stijn Van Haecke (Pieter De Sutter), Vanya Wellens (Lara Van Den Driessche), Miek Van Bocxstaele (Michelle Stevelinck), Eddy Verreycken (Kurt Byl), Guy Van den Eijnden (vader De Sutter), Mia Grijp (moeder Van Den Driessche), Louise Rondou (Sylvie), Rudolf Segers (Haelters)
Regie: Peter Rondou
Scenario: Pierre De Clercq
41ste aflevering (reeks 4): “Joyrider”
Een jonge joyrider wordt door mannen in politieuniform tegengehouden en zonder pardon neergeschoten. Zijn vriendinnetje is getuige en vreest voor haar leven. Het flikkenteam probeert de ware toedracht te achterhalen en het meisje op te sporen voor de moordenaars dat kunnen. Britt trekt op met haar nieuwe partner en dat is wennen. Vanneste neemt het Nadine heel kwalijk dat zij de voorkeur heeft gegeven aan Selattin. Bruno laat zich door Vanneste niet op zijn kop zitten.

40 Vluchtmisdrijf
Gastacteurs: Veerle Malschaert (Carla), Steven Lekens (Patrick), Claudine Van Ocken (Clara Van Bever), Geert Vaes (Yannick), Kjell Colpaert (Sander), Miek Van Bocxstaele (Michelle Stevelinck), Peter Van de Velde (Koen Van Bever), Marc Stroobants (Geert Van Bever), Rudolf Segers (Haelters)
Regie: Peter Rondou
Scenario: Pierre De Clercq
40ste aflevering (reeks 4): “Vluchtmisdrijf”
In afwachting van Tony’s terugkeer maakt Britt het haar nieuwe partners niet gemakkelijk. Commisaris Vanbruaene geeft Britt nog één kans. En een nieuwe partner. Het duo moet meteen uitrukken voor een verkeersongeval met vluchtmisdrijf: een jonge moeder is onder de ogen van haar zoontje door een zware wagen aangereden. De agenten vinden dat de enige getuige vreemd reageert. Vanneste en Selattin hebben allebei gesolliciteerd voor dezelfde job. Maar Pasmans heeft goed nieuws voor Vanneste...

REEKS 5
Flikken: Inhouden jaargang 5 31/05/2007

(vrt)Uitgezonden in 2003.

65 Aan de waterkant II
Het team gaat verbeten op zoek naar de moordenaar van Stéphanie. Maar haar vader blijft spoorloos en haar roeitrainer houdt hardnekkig zijn onschuld vol. De eerste doorbraak komt er na een bekentenis van Jean-Claude Maes. Toen hij de avond voor de verdwijning aan het gluren was, zag hij hoe een man Stéphanie bij het boothuis probeerde aan te randen. Inmiddels houden Bruno en John de wacht bij het sterfbed van Jacqueline.

64 Aan de waterkant I
Stéphanie, een jonge roeister van 15, is verdwenen. Wanneer haar gsm tussen de struiken teruggevonden wordt, begrijpt iedereen dat ze niet zomaar van huis weggelopen is. Pasmans en Raymond houden zich tussendoor bezig met een minder onrustwekkende verdwijning: een groep Afrikaanse muzikanten op tournee is zijn orkestleider kwijt. Wanneer Jacqueline opgenomen wordt in het ziekenhuis, waarschuwt John Bruno dat hij zich moet klaar houden.

63 Brugbeek
Een jonge aardbeienkweker wordt ’s morgens vroeg betrapt terwijl hij zijn dode vader in een bestelwagen probeert te laden. Hij beweert dat hij zijn vader naar het ziekenhuis wou brengen, maar Britt en Merel doorprikken snel zijn verhaal. Pasmans en Raymond krijgen van John een iets minder gewichtige zaak voorgeschoteld, namelijk een ’dognapping’. Wanneer Bruno zijn zwaar zieke moeder op een etentje trakteert, doet zij bij het dessert een ontboezeming die Bruno’s kijk op John definitief verandert.

62 Kunst
Nick boekte tot nu toe weinig succes als undercoveragent, maar wanneer hij op een nacht in elkaar geslagen en beroofd wordt, komt de zaak plotseling in een stroomversnelling terecht. Een hotelgaste verleidt hem voor een rendez-vous aan de Leie en stelt hem en passant een kunstdeal voor. Pasmans en Raymond onderzoeken de aanslag op een jonge illegaal en kruisen het pad van een oude bekende.

61 Uit de doden
Op een stort in de stad vinden Raymond en Pasmans een menselijke schedel. Stap voor stap reconstrueren John en zijn team het gezicht, de levenswandel en de persoonlijkheid van het slachtoffer. Een religieuze zonderling, een arrogante jonge kunstenaar en een diep gekwetste vader passeren de revue. Ondertussen blijkt Johan op zakenreis met een cliënte en dat bezorgt Britt een vaag gevoel van jaloezie.

60 Kassa
Pasmans stelt eindelijk zijn lief voor aan de andere teamleden, ook al gebeurt dat niet helemaal zoals gepland. Wanneer het liefdeskoppel vertrekt voor een intiem weekendje in Parijs, zien ze hoe een fietsend meisje van de weg gereden wordt. De chauffeur pleegt vluchtmisdrijf. Voor Pasmans gaat de plicht voor. Hij zegt zijn funweekendje af om de doodrijder op te sporen. Britt en Merel ontdekken dat er wel eens een verband kan bestaan met hun zaak.

59 Lucas Bukas
Britt en Merel onderzoeken de drugsdood van een gedetineerde en maken kennis met Lucas, een geestelijk gehandicapte man die in de gevangenis gepest en geslagen wordt. John, Pasmans en Raymond proberen een liefdeszieke muzikant van het dak te plukken; Nick vecht om terug te komen in het team; en Bruno ergert zich steeds meer aan het feit dat de Moustache er altijd de ’juffrouwtjes’ uitpikt om een boete te geven.

58 Sporen
Gastacteurs: Sjarel Branckaerts (Gilbert van Luchene), Ronnie Commissaris (Dirk De Brock), Veerle Casteleyn (Elke De Brock), Michael De Cock (Olivier Cools) e.a.
Regie: Dirk Corthout
Scenario: Rik D’hiet
6de aflevering (reeks 5): “Sporen”
Een studente wordt verkracht en vraagt de hulp van twee vrouwelijke speurders. Britt en Merel proberen het meisje met de nodige tact te behandelen, maar commissaris Nauwelaerts wil snel resultaat. Hij lijkt enkel en alleen geïnteresseerd in de feiten en daar heeft Merel het nogal moeilijk mee. Ook Bruno vindt het maar niets dat zijn stiefvader opeens zijn chef geworden is, vooral niet wanneer die hem opzadelt met de gevreesde ’Moustache’.

57 Sofie
Gastacteurs: Kader Gürbüz (Mihriban Ates), Ini Massez (Kathy De Pauw), Kris Cuppens (Peter Bosman), Ann Pira (Annie Bosman), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Nicolaas De Pruyschnaer (Denis Lambrecht) e.a.
Regie: Toon Slembrouck
Scenario: Carl Joos; verhaal & eindredactie: Rik D’hiet
5de aflevering (reeks 5): “Sofie”
Sofie sterft. De klap komt hard aan bij het team, maar vastberadener dan ooit gaan ze op zoek naar de moordenaar. Verdwaasd door woede en verdriet begaat Nick echter een onvergeeflijke professionele fout. Hij trekt zijn revolver temidden van een groep spelende kinderen. Britt probeert hem te beschermen tegen zichzelf en tegen John Nauwelaerts, de chef van Dienst Intern Toezicht. Ze neemt alle schuld op zich en biedt haar ontslag aan. Maar dat is buiten Nauwelaerts gerekend...

56 Coma
Gastacteurs: Kader Gürbüz (Mihriban Ates), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Angelo Dello Spedale Catalano (Giovanni Di Renzo), Valérie Geeraerts (Sandra Di Renzo), Kris Cuppens (Peter Bosman), Ini Massez (Kathy De Pauw), Peter Rouffaer (Richard Van Loocke) e.a.
Regie: Toon Slembrouck
Scenario: Hilde Pallen; verhaal & eindredactie: Rik D’hiet.
4de aflevering (reeks 5): “Coma”
Sofie ligt in coma. Britt en haar team gaan verbeten op zoek naar de twee overvallers die Sofie neergeschoten hebben. Een van de sporen leidt naar een oude bekende van Raymond: Giovanni di Renzo, een louche autohandelaar. Giovanni beweert dat hij zijn leven gebeterd heeft sinds hij op het punt staat papa te worden. Zijn vrouw kan elk ogenblik bevallen. Intussen blijft Nick in het ziekenhuis bij Sofie, die vecht voor haar leven.

55 Stinker
Gastacteurs: Ann Pira (Annie Bosman), Kris Cuppens (Peter Bosman), Brit Alen (Rosa), Dirk Lavrysen (Ronny), Diane Belmans (Ludwina Willems) e.a.
Regie: Hans Herbots
Scenario: Carl Joos en Hilde Pallen
3de aflevering (reeks 5): “Stinker”
Met zeer veel tegenzin bevrijden Pasmans en Raymond een dolgeworden hond uit een vervallen rijwoning. In de woonkamer vinden ze het aangevreten lijk van een man. Ze geraken het maar niet eens over de vraag of de man vermoord is of zelfmoord gepleegd heeft. Britt, Merel en Sofie zoeken verder naar de overvallers op het tuincenter. Vooral Sofie is ervan overtuigd dat ze opnieuw zullen toeslaan. Ze bijt zich in de zaak vast.

54 Spoorloos
Gastacteurs: Ann Pira (Annie Bosman), Kris Cuppens (Peter Bosman), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Jo Decaluwé (Urbain De Lepelaere), Suzanne Juchtmans (Marie-Thérèse Deblieck), Maurice Wouters (Verdonck), Barbara De Jonge (Tessa Werbrouck), Kader Gürbüz (Mihriban Ates) e.a.
Regie: Hans Herbots
Scenario: Carl Joos
2de aflevering (reeks 5): “Spoorloos”
Na een mislukte carjacking bij een tuincenter sleuren twee overvallers de vrouw van de zaakvoerder mee en dumpen haar. In de ijskoude winternacht organiseren Britt en haar team de zoektocht naar mevrouw Bosman. Het wordt een race tegen de tijd, want in deze barre omstandigheden verkleinen haar overlevingskansen met het uur. Bruno krijgt de nieuwe chef van Dienst Intern Toezicht achter zich aan, John Nauwelaerts. Maar dat heeft niets te maken met zijn uit de hand gelopen grapje.

53 Onkwetsbaar
Gastacteurs: Pierre Callens (Anthony Van Reeth), Bert Cosemans (Johan Van Lancker), Kader Gürbüz (Mihriban Ates), Nathalie Dervaux (agente Natalie), Axel Daeseleire (Ben Vanneste) e.a.
Regie: Hans Herbots
Scenario: Hilde Pallen
1ste aflevering (reeks 5): “Onkwetsbaar”
Britt legt de eed af als commissaris. Ze rekent erop dat ze Nadine Vanbruaene zal opvolgen als teamcommisssaris, maar haar nieuwbakken collega Van Reeth heeft zijn zinnen op die functie gezet. Wanneer Nadine na een uit de handgelopen grap van Bruno en Nick in elkaar geslagen wordt, moet Britt in de meest ondankbare omstandigheden bewijzen dat ze de titel van teamcommissaris meer dan waard is.


REEKS6
Flikken: Inhouden Jaargang 6 31/05/2007

(VRT)Uitgezonden in 2004.

Op zondag 5 september start de zesde reeks van Flikken, de populaire reeks over de politie van Gent. Er zijn nieuwe personages, nieuwe acteurs (o.a. Boudewijn de Groot en Tine Van den Brande), nieuwe spannende verhalen en nieuwe emotionele ontwikkelingen. Kortom: Flikken VI wordt meer dan ooit het alibi van de kijker op zondagavond. Vanaf 5 september om 21.10 u., na De grote geschiedenisshow.

Zes jaar geleden besliste TV1 een nieuwe politieserie te maken: Flikken. Het moest een goede serie worden. Zo goed dat er twee, wellicht drie reeksen van geproduceerd zouden kunnen worden. De serie ís goed geworden. Zo goed dat we ondertussen niet aan de tweede of derde jaargang zijn, maar aan de zesde. Vorig jaar – seizoen 5 dus – wist de toch al populaire serie nog een pak extra kijkers te bereiken: het marktaandeel steeg van 40 naar 48%, gemiddeld keken 1.270.000 Vlamingen naar de belevenissen van Britt en haar collega’s.

Ondertussen loopt de serie ook met heel wat succes bij de Tros, de Nederlandse co-producent, en bij onze zuiderburen, waar de Gentse Flikken als “Patrouille 101” en uiteraard in het Frans de boeven op de hielen zitten. En via BVN-TV is Flikken over heel de wereld te bekijken.

Op zondag 5 september begint dus reeks VI. Net als vorig jaar maken enkele nieuwe personages hun opwachting. Er is de figuur van Robert Nieuwman, als profiler werkzaam voor de Nederlandse Rijkspolitie. Samen met de Flikken gaat hij op zoek naar een seriemoordenaar, die in het Nederlandse en Vlaamse studentenmilieu ongenadig toeslaat. Niemand minder dan Boudewijn De Groot was bereid deze rol op zich te nemen.

Even later duikt ook Lieselot Winter op, een collega van de Jeugdbrigade die het Flikkenteam komt versterken. Dit nieuwe personage wordt gespeeld door Tine Van den Brande, vorig seizoen ook te zien als hoofdcommissaris in Witse, die andere succesvolle politieserie van TV1.

Het succes van Flikken beperkt zich niet tot het TV-scherm. Traditiegetrouw wordt in september de bekende Flikkendag georganiseerd (vorig jaar goed voor zo’n 100.000 bezoekers). DVD-box nummer 5 ligt binnenkort in de winkel. En op 31 augustus komt er voor de pers een High Definition-visie in Kinepolis Gent.

Maar de belangrijkste afspraak is 5 september. Want dan start de zesde jaargang van Flikken, goed voor 13 weken lang boeiend, spannend én ontspannend kijkplezier !

Flikken is een coproductie van TV1 (Ludo Busschots), MMG (Erwin Provoost, Gunter Schmidt) en TROS.
Programmamanager: Mark De Geest

Flikken VI : op zondag om 21.10 u. op TV1, vanaf 5 september

78 Verlossing
Vijf doden, één vermiste. Het team legt er zich niet bij neer dat er een zesde slachtoffer gevallen is en blijft koortsachtig zoeken naar de verdwenen Mieke Geeraerts. Terwijl Britt en Robert Feiremans in het nauw drijven tot hij breekt en een wanhoopspoging onderneemt, verzamelt de rest van het team bewijzen tegen de andere mogelijke daders. En dan pint Pasmans zich vast op een wel erg onwaarschijnlijke verdachte.

77 Kwelling
Mysterie: een jonge, gehandicapte vrouw, gewurgd en te kijk gezet in een shockerende houding. Het lijkt alsof de moordenaar van de vorige 4 slachtoffers opnieuw toegeslagen heeft. Maar Luc Feiremans zit in de gevangenis, het is onmogelijk dat hij de dader is. Voor de hoofdverdachte en zijn advocaat is het wel duidelijk. De echte dader loopt nog vrij rond; de politie heeft zich vergist en houdt al maanden de verkeerde vast. John, Britt en Robert weigeren in die simpele waarheid te berusten.

76 De vikings
Twee motorbendes geraken slaags met elkaar en vernielen de inboedel van een café. Wanneer het team onderzoekt wie voor de schade moet opdraaien, blijkt niemand erg happig om de schuldigen te noemen. Al snel blijkt dat achter het ruwe uiterlijk van de motorrijders ook maar gewone burgermannen schuilgaan, met gewone burgermansdromen en gewone burgermansproblemen. In de zaak Feiremans worden Britt en Robert uitgenodigd voor een toeristisch uitstapje naar het Begijnhof. Ze komen er tot een vreemde ontdekking.

75 De verbrande vrouw
Een ernstig verbrande vrouw wordt voor de deur van de dienst spoedgevallen uit een wagen geduwd en achtergelaten. De diagnose van Mihriban is keihard: de vrouw zal binnen korte tijd sterven. Niemand kent haar identiteit, maar ze wil nog één keer haar kinderen zien. Terwijl de toestand van de verbrande vrouw zienderogen achteruitgaat, probeert het team de kinderen op te sporen. Tussen Merel en Winter dreigt intussen heel even Wereldoorlog 3 uit te barsten.

74 Stof
Patsy De Weert komt na 13 jaar terug vrij. Ooit gaf ze tijdens een verhoor aan John Nauwelaerts toe dat ze haar man vermoord had, maar die bekentenis trok ze nadien snel weer in. Wanneer ook Patsy vermoord wordt, moet John de oude dossiers terug onder het stof halen. Heeft deze gebroken vrouw haar man echt omgebracht? Of heeft John zich toen vergist en loopt de echte moordenaar nog steeds vrij rond? Het geweten begint te knagen.

73 Rook
Raymond en Pasmans verijdelen een brandstichting in een meubelfabriek. De bedrijfsleiding gedraagt zich niet erg behulpzaam tijdens de zoektocht naar de dader. Er wordt duidelijk iets verzwegen. Bruno gaat op zoek naar zijn gestolen wagen en komt bij de louche autohandelaar Giovanni Di Renzo terecht. Nick en Mihriban maken zich steeds meer zorgen over het junkiemeisje Eva. Merel probeert de breuk met de getrouwde Tommy Desmit te verwerken, maar ontdekt dat het altijd nog wat erger kan.

72 Den bok
Tijdens een nachtelijke patrouille ontdekken Pasmans en Raymond een gewonde man in zijn auto voor zijn eigen woning. Het blijkt ’Den Bok’ te zijn, een vroegere turnleraar van Pasmans aan wie hij de beste herinneringen overhoudt. Maar ’Den Bok’ doet erg geheimzinnig over zijn verwondingen. Het gedrag van Pasmans’ modelleraar wordt steeds meer in vraag gesteld. Tijdens een wedersamenstelling wordt Britt op onaangename wijze terug met Feiremans geconfronteerd.

71 De getuige
Een prostituee wordt door twee mannen met veel geweld in een autokoffer geduwd en verdwijnt spoorloos. De volgende dag waarschuwt een man de politie met een anoniem telefoontje en denkt dat de kous daarmee af is. Maar zonder getuige is er geen zaak. John zet zijn team onder druk om de getuige te vinden. Wanneer Bruno uitbundig roept dat hij de lotto gewonnen heeft, begint Nick al te fantaseren wat hij met zijn deel van het geld zal doen. Maar zo heeft Bruno het niet begrepen.

70 Solfer
Net wanneer het team een grote doorbraak beleeft in de speurtocht naar de viervoudige moordenaar, wordt Britt geconfronteerd met een verpletterende crisis in het gezin. Dorien verdraagt het niet meer om steeds weer aan haar lot overgelaten te worden. Ze trapt het thuis af en laat niets meer van zich horen. Britt probeert haar dochter terug te vinden en tegelijk de jacht op de viervoudige moordenaar verder te zetten. Op beide fronten dreigt ze de zaken grondig te verknoeien.

69 Geflikt
Twee nepdouaniers stelen ’s nachts een vrachtwagen. De bestuurster komt er met de schrik en een gebroken sleutelbeen van af. Wanneer blijkt dat in de laadruimte illegaal sigaretten vervoerd werden, beweert zij daar niets van af te weten. Maar het is niet de eerste keer dat ze van smokkel verdacht wordt… Britt en Robert praten in Brussel met de jonge vrouw, die een aanslag van de moordenaar overleefde. De omstandigheden verplichten hen ertoe in een hotel te blijven overnachten.

68 Wolf
Pasmans en Raymond ontfermen zich over Aliceke, een verward oud dametje. Er is ingebroken, haar man is in het hospitaal geslagen, en haar ’coupons’ zijn gestolen. In de zoektocht naar de moordenaar van Caroline Heymans boeken Robert en Britt intussen hun eerste gezamenlijke succesjes. Ze beginnen elkaar op professioneel vlak steeds meer te waarderen en ook op een meer persoonlijk niveau ontdooien de relaties.

67 In het duister
Caroline Heymans, een blinde jonge vrouw, wordt thuis gewurgd en op shockerende wijze te kijk gezet. Profiler Robert Nieuwman ziet in deze werkwijze het signatuur van de moordenaar die ook in Nederland drie slachtoffers maakte. Merel krijgt de voorlopige leiding over het onderzoek, maar Britt voelt dat ze onzeker is en onderbreekt een gezinsuitstapje in Parijs om haar partner bij te staan. Ze is niet erg onder de indruk van de theorieën van Nieuwman.

66 Oorlog
Met gepaste trots willen commisaris Nauwelaerts en zijn team in de pers een grote drugsvangst aankondigen. Maar de hoerastemming verdwijnt snel. De Russische drugsmaffia eist zonder veel complimenten zijn ’eigendom’ terug en neemt John daarbij als onderpand. Het ziet ernaar uit dat de lokale politie zijn vijand ernstig onderschat heeft. John is ontvoerd, Bruno gaat door het lint en Britt wordt ondertussen tussen twee huwelijksbootjes onvoorbereid in de strijd gegooid.REEKS 7
Flikken: Inhouden jaargang 7 31/05/2007

(vrt)Uitgezonden in 2005-2006.

91 Lola
Gastacteurs: Bart Slegers (Tommy Desmit), Tine van den Brande (Lieselot Winter), Britt van der Borght (Maaike Martens), Pierre Callens (Anthony van Reeth), Jonathan Raman (Rik Jacobs), Karin Jacobs (Brigitte Vandaele), Reinhilde van Driel (Marcia Van De Winckel), Victor Renson (Jeroen), Nele Bauwens (Maya), Roger Meeuwsen (Roland), Dominique Collet (Eefje Vermeulen), John Willaert (meneer Timmermans), Brit Alen (mevrouw Timmermans)
John moet knopen doorhakken in de zaak van Brigitte Vandaele en Marianne Van Dijck. Raymond probeert zich te verzoenen met zijn zoon. Maar dat zijn niet de meest prangende zaken die het team bezighouden. Wie is de geheimzinnige kaalgeschoren vrouw? Wat weet de zwerver Roland? Heeft de psychotische Tommy zijn dochter Lola voor dood achtergelaten? Hoe loopt het af met Nick?

90 Tommy
Gastacteurs: Jonathan Raman (Rik Jacobs), Jonas Van Geel (Sep), Karin Jacobs (Brigitte Vandaele), Karin Tanghe (Marianne Van Dijck), Reinhilde Van Driel (Marcia Van De Winckel), Nele Bauwens (Maya), Roger Meeusen (Roland), Dominique Collet (Eefje Vermeulen)
Tommy ontvoert zijn dochter en verdwijnt spoorloos. Er wordt gevreesd voor een vlucht naar het buitenland, maar volgens een psychotherapeute bij de federale politie moeten ook rekening worden gehouden met een ultieme wanhoopsdaad. De jonge vrouw geeft het team inzicht in een reeks problematische gebeurtenissen uit Tommy’s recente verleden. Bovendien ontdekt Merel dat er nog vrouwen waren in zijn leven.

89 Zwart
Gastacteurs: Kader Gürbüz (Mihriban Ates), Bart Slegers (Tommy Desmit), Tine Van den Brande (Lieselot Winter), Britt Van der Borght (Maaike Martens), Danny Timmermans (Dominique de Leeuw), Karin Jacobs (Brigitte Vandaele), Karin Tanghe (Marianne Van Dijck) e.a.
Dominique heeft via Taverniers een Poolse zwartwerker ingeschakeld voor de verbouwing van het appartement. Pasmans zit daar behoorlijk mee in zijn maag en dat gevoel verbetert er niet op wanneer de man ook nog eens betrokken lijkt bij een reeks gewelddadige homejackings. Met Tommy loopt het helemaal uit de hand. Als voormalig commissaris van de Speciale Eenheden pakt hij de zaken op angstwekkend drastische wijze aan.

88 Game set en match
Gastacteurs: Bart Slegers (Tommy Desmit), Tine Van den Brande (Lieselot Winter), Britt Van der Borght (Maaike Martens), Danny Timmermans (Dominique De Leeuw), Ronny Daelman (Rob Koenen), Lieve Vercauteren (Lise Verbeeck), Knarf Van Pellecom (Guido Koenen), Peter Michel (Jack Bossinck), Karin Jacobs (Brigitte Vandaele), Karin Tanghe (Marianne Van Dijck), Hugo Van den Berghe (Taverniers)
Regie: Rom Goris
Scenario: Johan Heselmans
10de aflevering (reeks 7): “Game, set and match”
Een beloftevolle, jonge tennisspeler wordt onwel tijdens een training en stuikt ineen. In het ziekenhuis weigert hij echter alle hulp. Hij geeft Maaike Martens een rake klap en vlucht. Wanneer Pasmans en Raymond de agressieveling terugvinden, komen ze voor een nieuwe verrassing te staan. Intussen is Mihriban Nicks gebrek aan engagement hartgrondig beu en stelt ze hem voor een duidelijk ultimatum.

87 Moederkind
Gastacteurs: Bart Slegers (Tommy Desmit), Tine Van den Brande (Lieselot Winter), Camilia Blereau (Liliane Demeester), Hilde Gijsbrechts (Cindy Deschepper), Koen Boogaerts (Bart De Schepper), Rudy Morren (David Devriendt), Anik Vandercruyssen (Laura Devriendt), Youri Lewijze (Joeri Van Damme)
Regie: Dirk Corthout
Scenario: Charles De Weerdt
9de aflevering (reeks 7): “Moederskind”
Bram De Schepper, 7 jaar, gaat zwemmen met zijn moeder. Opeens is hij verdwenen. De zoektocht van het team leidt naar een fotograaf met een vunzige hobby en een schimmig verleden. De zaak neemt een tragische wending. In het commissariaat toont moeder Demeester haar ware aard en ontdekt Merel dat zij het conflict tussen Tommy en Winter verkeerd heeft ingeschat.

86 Hart van steen
Gastacteurs: Bart Slegers (Tommy Desmit), Tine Van den Brande (Lieselot Winter), Jonathan Raman (Rik Jacobs), Jonas Van Geel (Sep), Joris Van Dael (Marcel), Britt Van der Borght (Maaike Martens), Ophelia Van Keer (Steffi Berghmans), Steven Vleminckx (Berndt), Doris Van Caneghem (Irma), Leo Dewals (Kamiel), Camila Blereau (Liliane Demeester)
Regie: Rik Daniels
Scenario: Carl Joos / verhaal en eindredactie: Rik D’hiet
8ste aflevering (reeks 7): “Hart van steen”
Een bejaard echtpaar wordt bestolen door twee jongemannen die zich valselijk uitgeven voor agenten. John voelt zich persoonlijk geraakt: iemand misbruikt ‘zijn’ uniform om burgers te bestelen. De zaak draait echter uit op een ware calvarietocht voor Raymond. Het team maakt intussen tot grote schaamte van Tina kennis met moeder Demeester. En Bruno beleeft de mooiste momenten van zijn leven: een droomdate met de verrukkelijke Steffi.

85 Big Brother
De 15- jarige An Hoeybergs, sluipt op een nacht het huis uit. Haar moeder is dodelijk ongerust, maar vader Hoeybergs vertrouwt erop dat ze wel terugkomt en gaat werken. An heeft echter een verschrikkelijk geheim waar ze met haar ouders niet over kan praten. Inmiddels ziet het ernaar uit dat Winter haar ex wel erg unfair behandelt door hem het bezoek aan zijn dochter te ontzeggen. Merel kiest steeds meer partij voor Tommy.

84 Groen
Er wordt een brandbom gegooid in de woning van vrederechter Heijermans. Hij verdenkt meteen de jongens van ALARM. Deze milieugroepering bezet een natuurgebied in de Gentse havenzone en de rechter gaf zelf het bevel tot ontruiming. John wordt onder druk gezet om snel actie te nemen, maar de jongens verschuilen zich in een boomhut en hij wil koste wat het kost een ongeluk vermijden. Intussen wringt een oude bekende zich terug in Merels leven.

83 Stop
Merel en Tina leren elkaar beter waarderen in een verkrachtingszaak. Het slachtoffer verzwijgt op zijn minst één belangrijk detail uit haar beroepsleven. De verdachte blijkt een onuitstaanbare macho te zijn én een oude vriend van Nick. Britt kan het niet laten om zich te bemoeien met een zaak waarin Taverniers met de dood bedreigd wordt. Pasmans waarschuwt nochtans: ze zou de eerste niet zijn die iets tegenkomt op haar laatste werkdag...

82 Eén keer winnen
John overtuigt Merel met zachte dwang om een duo te vormen met Tina. Wanneer een bejaarde dame doodvriest in een bushokje, is Merel ervan overtuigd dat het oudje door haar meedogenloze volwassen kinderen gedumpt werd. Tina legt de schuld echter bij de oude dame zelf en put daarbij uit persoonlijke ervaring. Intussen maakt Bruno kennis met Superbiker, een vreemd exemplaar van de Gentse stadsfauna, én Maaike Martens.

81 Ademloos
Britt verneemt de verbijsterende waarheid over Alek, maar het is te laat. Ze zit met een groep Oost-Europese vluchtelingen in een luchtdichte container opgesloten. Haar enige hoop is Juri, een jongetje dat tijdens een plaspauze op een parking is achtergelaten. In de Belfortstraat heeft John schoon genoeg van de ongemotiveerde Tina. Hij ontslaat haar, maar net zij is degene die het best met Juri overweg kan.

80 Martin Dunn Blues
Britt is gevlucht voor commissaris Van Reeth van de federale politie en zet op eigen houtje de zoektocht naar de geheimzinnige Martin Dunn verder. Intussen proberen de teamleden zich te concentreren op een ongeval met vluchtmisdrijf en probeert inspecteur Tina Demeester om John zoveel mogelijk op de zenuwen te werken. Althans, zo lijkt het. Merel is de enige die het contact met Britt kan behouden, maar dan geraakt ook dat verloren...

79 Johan
De openingsavond van de wielerzesdaagse in ’Het Kuipke’. Wielrenners bekampen elkaar in de piste, toeschouwers amuseren zich, de Gentse flikken staan paraat om zakkenrollers te onderscheppen en de orde te handhaven. Maar de schietpartij op de parking kunnen ze niet verijdelen. Het slachtoffer is ’meneer Britt Michiels’, Johan Van Lancker, en de sporen leiden naar een verdachte in eigen rangen.


Flikken: Inhouden jaargang 8 31/05/2007

(vrt)Uitgezonden in 2007.

104. De Barracuda - Zondag 29 april 2007
Gastacteurs: Jappe Claes (Joannes van Latem de Doncker), Serge-Henri Valcke (Jean-Luc Duvivier), Lore Dejonckheere (Davina Lansknecht), Eko Noah (Bejo Topan), François Beukelaers (Albert Caron), Elise Bundervoet (Mona De Schutter), Chris Thys (Isabel Caron), Paul Carpentier (Alex Caron), Karin Tanghe (Marianne Van Dijck) e.a.
Regie: Paul Schellekens
Scenario: Rik D’hiet
13de aflevering (reeks Cool: “De Barracuda"
Terwijl de slopende onderhandelingen over Bruno worden voortgezet, slaagt het team van John Nauwelaerts er eindelijk in om alle initialen op de verdachtenlijst in te vullen. Een gesprek met de gepensioneerde zakenman Albert Caron zorgt voor een nieuw inzicht in het wezen van de Barracuda en het verband met Immoportus. De ontknoping is nabij, maar de tijd dringt. De kans dat Bruno levend uit dit avontuur komt, wordt steeds kleiner.

103. JLD - Zondag 22 april 2007
Gastacteurs: Eddy Vereycken (Gilbert Remmery), Eko Noah (Bejo Topan), Chris Thys (Isabel Caron), Paul Carpentier (Alex Caron), Monique Van Oost (grootmoeder Caron), François Beukelaers (Albert Caron), Elise Bundervoet (Mona De Schutter) e.a.
Regie: Paul Schellekens
12de aflevering (reeks Cool: “JLD"
John is terug en leidt met kordate hand de onderhandelingen over de vrijlating van Bruno, maar zijn anonieme gesprekspartner kan hem niet eens de garantie geven dat Bruno nog leeft. Cat komt terug in contact met Gilbert Remmery en leert Monty II kennen. Bij het verder invullen van het lijstje met initialen van belangrijke bendeleden komt de naam Isabel Caron terug op de voorgrond. Voor de beginletters ‘JLD’ zijn er twee kandidaten: Joannes van Latem de Doncker en Jean-Luc Duvivier.

102. Rat - Zondag 15 april 2007
Gastacteurs: Maurice Cassiers (David Caron), Salah-Edine Ouail (Ismael El Kader), Katelijne Verbeke (Nadine Vanbruane), Karin Tanghe (Marianne Van Dijck), Chris Thys (Isabel Caron), Paul Carpentier (Alex Caron), Jan Van Ryckeghem (Anton De Schutter), Elise Bundervoet (Mona De Schutter), François Beukelaers (Albert Caron), Jappe Claes (Joannes van Latem de Doncker), Lore Dejonckheere (Davina Lansknecht) e.a.
Regie: Tom Goris
11de aflevering (reeks Cool: “Rat"
David Caron wordt vermoord en de conclusie ligt voor de hand: iemand heeft wraak op hem genomen voor het noemen van de namen uit de bouwmaffia. Maar de waarheid is net iets ingewikkelder dan dat en Emma komt uiteindelijk in een lastig parket. De rivaliteit tussen teamleider ad interim Pasmans van de lokale politie en commissaris Vanbruane van de federale politie neemt zo’n proporties aan dat John orde op zaken moet stellen. En er komt een pikant detail uit het verleden van Davina Lansknecht bovendrijven.

101. Geruchten - Zondag 8 april 2007
Gastacteurs: Wim Danckaert (Kris Geysen), Katelijne Verbeke (Nadine Vanbruane), Karin Tanghe (Marianne Van Dijck), Karin Jacobs (Brigitte Vandaele), Maurice Cassiers (David Caron), Serge-Henri Valcke (Jean-Luc Duvivier), Jana Tricot (Céleste Mombaerts), Lore Dejonckheere (Davina Lansknecht), Jappe Claes (Joannes van Latem de Doncker), Sarah Van Geel (Nadia Gilliams), Bob Selderslaghs (Guido Stevens) e.a.
Regie: Tom Goris
10de aflevering (reeks Cool: “Geruchten"
Het team is van de zaak gezet en legt zich terug toe op zijn normale politietaken. Maar het blijft knagen. Wanneer John helemaal buitenspel komt te staan, neemt Pasmans zijn taak als teamleider ad interim over. Stap voor stap slagen hij en zijn collega’s erin om de Barracudazaak terug naar zich toe te trekken. Wanneer in de gevangenis geruchten gaan dat Bruno nog in leven zou zijn, gaan ze dat verder onderzoeken en krijgen hulp uit onverwachte hoek. Kris Geysen, die inmiddels in de gevangenis zit, heeft nog iets goed te maken.

100. 100 Kilo - Zondag 1 april 2007
Gastacteurs: Guusje Van Tilborgh (Mia Vervecken), Karin Tanghe (Marianne Van Dijck), Maurice Cassiers (David Caron), Lien Vrijens (Marie Beele), Michael De Cock (Jan Beele), Elise Bundervoet (Mona de Schutter), Liam Van Den Broeck (Romeo De Schutter), Jan Van Ryckeghem (Anton De Schutter), Eric Godon (Charlie De Kuyper) e.a.
Regie: Rik Daniels
Scenario: Rik D’hiet
9de aflevering (reeks Cool: “100 kilo"
John blijft onvermoeibaar op zoek naar zijn zoon. Maar aan de beproeving komt geen eind. Vanuit Cyprus is 56.000 euro op zijn rekening gestort en daar kan hij de onderzoeksrechter geen bevredigende verklaring voor geven. Onderzoeksjournalist Mortelmans heeft er maar één uitleg voor: corruptie. Volgens hem liet John zich omkopen door de georganiseerde misdaad. Om het verhaal uit de krant te houden, moet het team de bron weten te vinden van alle valse geruchten.

99. Verraad - Zondag 25 maart 2007
Gastacteurs: Maurice Cassiers (David Caron), Wietse Tanghe (Lenn), Lore Dejonckheere (Davina Lansknecht), Danny Van De Velde (stafhouder), Gloria Van Bogaert (Karin De Becker), Gert Portael (Linda De Jongh), Veerle Malschaert (Carla Deseyn), Elise Bundervoet (Mona De Schutter) e.a.
Regie: Rik Daniels
Scenario: Rik D’hiet
8ste aflevering (reeks Cool: “Verraad"
John beweegt hemel en aarde om zijn zoon terug te vinden en krijgt steeds meer steun van Marianne Van Dijck. Raymond en Pasmans arresteren David Caron, een student die een paar keer per jaar als zwartgeldkoerier naar Cyprus reist. In ruil voor anonimiteit belooft hij zijn medewerking in het bendedossier. Dat levert op zijn minst twee onverwachte namen op. Emma gaat een buurvrouw met heel andere ogen bekijken. Michiel werkt Cat stevig op de zenuwen, wanneer hij gaat vissen naar haar ware naam. Cathy? Cathérine? Kathleen?

98. Code Rood - Zondag 18 maart 2007
Gastacteur: Karin Tanghe (Marianne Van Dijck), Jana Tricot (Céleste Mombaerts), Kader Gürbüz (Mihriban Ates), Kobe Ilsen (Jelle Mortelmans), Griet De Backer (Christel Broodthaers), Lore Dejonckheere (Davina Lansknecht), Maurice Cassiers (David Caron), Bart Dauwe (Piet Swinnen) e.a.
Regie: Paul Schellekens
Scenario: Rik D’hiet
7de aflevering (reeks Cool: "Code Rood"
Bruno ’Nauwelaerts’ staat geseind in code Rood. Politiepatrouilles in het hele land gaan actief naar hem op zoek. De schaarse aanwijzingen die het onderzoek oplevert, zorgen echter voor nog meer verwarring. Maar Bruno liet zelf ook een aantal sporen achter. Bewust, zo blijkt. Emma helpt John eindelijk aan het nodige bewijsmateriaal tegen Davina Lansknecht. De relatie tussen Pasmans en Mortelmans wordt minder vriendelijk. Raymond krijgt onverwachts weer heel even contact met zijn zoon Rik.

97. Code T1 - Zondag 11 maart 2007
Gastacteurs: Griet De Backer (Christel Broodthaers), Lore Dejonckheere (Davina Lansknecht), Jana Tricot (Céleste Mombaerts), Kader Gürbüz (Mihriban Ates), Bart Dauwe (Piet Swinnen), Kobe Ilsen (Jelle Mortelmans), Salah-Edine Ouail (Ismael El Kader) e.a.
Regie: Paul Schellekens
Scenario: Rik D’hiet
6de aflevering (reeks Cool: “Code T1"
De kroongetuige in het onderzoek naar Davina Lansknecht en de Barracudabende ligt in het ziekenhuis, maar haar
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

    - Geplaatst: 6 Aug 2008 16:02:26  
 
Terug naar boven  

  Bericht KIJKCIJFERS FLIKKEN - Geplaatst: 6 Aug 2008 16:08:49 Reageren met citaat  
xyol
Site Admin


Geregistreerd op: 05 Aug 2008
Berichten: 193


Gemiddelde kijkcijfers van de reeksen 1 t/m 9

reeks 1 : 1413000 kijkers (2)
reeks 2 : 884000 kijkers (9)
reeks 3 : 1079000 kijkers (7)
reeks 4 : 1072000 kijkers (8 )
reeks 5 : 1337000 kijkers (3)
reeks 6 : 1178000 kijkers (5)
reeks 7 : 1222000 kijkers (4)
reeks 8 : 1517000 kijkers (1)
reeks 9 : 1121000 kijkers (6)
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

  Bericht flikken reeks 10 - Geplaatst: 6 Aug 2008 16:11:58 Reageren met citaat  
xyol
Site Admin


Geregistreerd op: 05 Aug 2008
Berichten: 193


de 10de en laatste reeks flikken start zondag 15 februari 2009 en loopt tot en met zondag 19 april 2009.

meer info wordt bekendgemaakt op de laatste flikkendag, in september.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

  tv Forumindex -> één -> flikken Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

   
  
 Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren  Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken

Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Vertaling door Lennart Goosens.