anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 21 Jul 2024 14:43:41 Onderwerp: Kabeljauw uit de Braadzak |
|
|
Kabeljauw uit de Braadzak
Een lekker snel recept voor 2 pers.
bereidingstijd: 30 min.
Ingrediƫnten
4 ons kabeljauwhaas
1 flinke eetlepel mild curry van Pataks aangelengen met een flinke scheut olijfolie
1 kleine broccolistruik
250 gram kastanjechampignons
1 kleine courgette
2 bosuitjes
eventueel 1 klein rood pepertje
olie
zout & peper
Benodigdheden
2 Braadzakken
Schaal
Mes
Bereiding
Snijd de champignons in dikke plakjes
Courgette in dikke plakjes en deze in vieren
Bosui in ringetjes
Broccoli in kleine roosjes.
Alles door elkaar mengen met flinke scheut olijfolie en peper en zout en in twee braadzakken scheppen
(eventueel bij de liefhebber er in ringen gesneden rode peper toevoegen.)
De braadzak plat neerleggen en de groenten verspreiden.
De kabeljauw in twee stukken verdelen van elk 2 ons en aan 1 zijde bedekken met de curry.
Vervolgens deze kant op de groenten leggen en de braadzak dichtbinden.
In een voorverwarmde oven van 190 gr. ongeveer 25 min.
Voorzichtig openmaken en de vis op een voorverwarmd bord doen en de groenten erop scheppen. Lekker met rijst.
Mijn kookverhaal:
Dit recept kun je van te voren maken
in de koelkast parkeren en 's avonds in de oven afmaken.
bron: http://www.kookjij.nl |
|