anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 21 Jul 2024 14:45:40 Onderwerp: Kabeljauwschotel met Paprika en Kaas |
|
|
Kabeljauwschotel met Paprika en Kaas
Bevat per portie: 275 kcal,
28 g eiwit,
17 g vet,
3 g koolhydraten
Ingrediënten
25 g kruidenboter
1 ui, in dunne ringetjes
1 kleine rode paprika, in reepjes
1 kleine groene paprika, in reepjes
500 g kabeljauwfilet
75 g belegen kaas, geraspt
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Bereiden
Verhit de boter en bak de ui en paprika al omscheppend ca. 5 minuten.
Breng op smaak met zout en peper.
Vet een wijde ovenschaal in.
Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem in de ovenschaal.
Verdeel het paprikamengsel over de vis en strooi de kaas erover.
Laat de visschotel in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar worden en goudbruin kleuren.
Lekker met gebakken aardappelen en komkommersalade.
Bron: iens recepten |
|