anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 11 Jul 2024 16:05:07 Onderwerp: Eendeborst met Portgelei en Vijgjes |
|
|
Eendeborst met Portgelei en Vijgjes
Ingrediƫnten voor 10 hapjes
5 eetlepels rode porto
2 blaadjes gelatine
2 cm zeer fijngesneden verse gember
20 zeer dunne sneetjes eendeborst
3 verse zoete vijgen
Bereidingswijze
Laat de blaadjes gelatine weken in ruim koud water (minstens 4 minuten)
Verwarm de rode porto en los hierin de gelatine in op
Voeg er de helft van de zeer fijngesneden gember bij
Snij de binnenkant van de vijgen los en snij in brunoise (waarschijnlijk bekom je een soort puree)
Presentatie
Plooi twee sneetjes eendeborst in de helft en leg ze dakpansgewijs in een eetlepel
Giet hierover wat portgelei
Versier met verse gember en de gehakte vijgjes
Versier met andere kleurtjes (aardbeien bvb)
Bron: hungryfeelings.be |
|