anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 13 Jul 2024 14:50:16 Onderwerp: Gerookte Zalm met Geitenkaas |
|
|
Gerookte Zalm met Geitenkaas ( 4 pers )
Ingredienten:
2 dl room
2 dl witte wijn
1 teentje knoflook
½ visbouillonblokje
1 sjalotje
150 gram plakjes geitenkaas (bv jong, fenegriek, tuinkruiden )
4 plakken gerookte zalm
Bereiding:
Knoflookteenje en sjalotje zeer fijnhakken.
De room en witte wijn en visbouillon aan de kook brengen en sjalotje en knoflook hier aan toevoegen.
Het sausje door een zeef gieten zodat de saus blank is.
Plak zalm open leggen en dit vullen met de kaas en daarna dichtvouwen.
Beboter een overschaal en leg hierin de pakketjes en dan toedekken met aluminiumfolie.
10 min. in de oven en lauw opdienen.
Bron: Geitenkaasboerderij De Wolf |
|