esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


In Zalm Gerolde Avocado

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Hapjes en Tapas
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 13 Jul 2024 14:59:05    Onderwerp: In Zalm Gerolde Avocado Reageren met citaat



In Zalm Gerolde Avocado

Bereidingstijd 15 min.
2 personen

Benodigdheden:

100 gram gerookte zalm
0.5 avocado
1 eetlepel citroensap

Bereiding:

Snijd de gerookte zalm in reepjes.
Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd de helft van de avocado in plakjes.
Leg de plakjes in een schaal en besprenkel ze met citroensap.
Rol vervolgens elk stukje avocado in een reepje zalm.

Je kunt de rolletjes direct eten, maar je kunt ze ook afgedekt in de koelkast goed bewaren.

Garneren:
Om het er extra feestelijk uit te laten zien, kun je de schaal garneren met wat verse dille en rode kaviaar.

Bron: Life & Cooking
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 13 Jul 2024 14:59:05    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Hapjes en Tapas Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.