esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Gevulde Eieren met Indonesische Vulling

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Hapjes en Tapas
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 14 Jul 2024 14:00:14    Onderwerp: Gevulde Eieren met Indonesische Vulling Reageren met citaat


Gevulde Eieren met Indonesische Vulling

Voor 6 hele = 12 gevulde eieren

Ingrediƫnten:

6 hardgekookte eieren
250 gram gehakt
1 fijngesneden ui
1 fijngesneden teentje knoflook
1 eetlepel fijngesneden selderij
1 theelepel djinten
eventueel een klein stukje trassi

Bereiding:

Prak de eierdooiers fijn.
Fruit de ui met de knoflook en eventueel de trassi in wat olie.
Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
Voeg halverwege de selderij en de djinten toe en bak dit mee.
Giet overtollig vet af en laat het afkoelen.
Schep de fijngeprakte dooiers erdoor.
Vul de eieren met dit mengsel.

Bron: lekker tafelen
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 14 Jul 2024 14:00:14    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Hapjes en Tapas Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.