anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 14 Jul 2024 14:33:34 Onderwerp: Krokante Pasta met Zalm Mousse |
|
|
Krokante Pasta met Zalm Mousse
Dit verrassende hapje bestaat uit gekookte en krokant gebakken pasta met een mousse van gerookte zalm
Benodigdheden voor 16 stuks:
16 grote pasta (rigatoni of grote penne)
zout, peper
50 g boter
125 g gerookte zalm
50-80 g ricotta
zout, peper
1 tl fijngesneden dragon
1-2 lente-uitjes, in reepjes
Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.
Laat goed uitlekken en dep de pasta droog met een doek.
Bak de stukjes pasta in de hete, schuimende boter krokant en laat ze op keukenpapier uitlekken.
Pureer de zalm met de ricotta en breng het mengsel op smaak met zout, peper en dragon.
Strijk een lik zalmmousse op de pasta en garneer met lente-ui.
Bereidingstijd: circa 30 min. Circa 55 kcal p.st.
Bron: Libelle |
|