anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 14 Jul 2024 15:27:48 Onderwerp: Parmaham Rucola en Geitenkaashapjes |
|
|
Parmaham Rucola en Geitenkaashapjes
Deze zijn snel te maken en tot zes uur tevoren in de koelkast te bewaren.
Ingrediƫnten
8 plakjes parmaham
8-10 theelepels zachte geitenkaas
1 zakje rucola
zout en versgemalen zwarte peper
8 augurken in de lengte doormidden gesneden (of partysticks)
Bereidingswijze
Leg de plakjes parmaham op een bord, verwijder het overtollige vet.
Smeer een flinke theelepel geitenkaas over de lengte van de ham en breng op smaak met zout en peper.
Neem een handvol rucola en leg dit op beide uiteinden van de ham, waardoor een deel van de rucola eruit steekt.
Leg de augurk er bovenop.
Rol de parmaham op tot een sigaar en leg ze tot gebruik in de koelkast.
Snijdt elke rol doormidden en zet ze rechtop op een schaal zodat de rucola uitsteekt.
Serveer koud.
Bron: Mary Berry |
|