anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 14 Jul 2024 15:29:26 Onderwerp: Provencaalse Tonijn Muffins |
|
|
Provencaalse Tonijn Muffins
Ingrediƫnten
Zelfrijzend bakmeel, 200 g gezeefd
1 Ei
Melk, 200 g
Olijfolie, 2 el
2 blikjes John West Pure & Natural Tonijnmoot met een vleugje olijfolie (Ć” 130 g)
Geraspte jongbelegn kaas, 75 g
1 el verse of 2 tl gedroogde Provencaalse kruiden
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 180c.
Klop in een kom met een vork een glad beslag van bakmeel, het ei, de melk en de olijfolie.
Schep de tonijn met de kaas en kruiden door het beslag.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schep het beslag in een ingevette muffinvorm met 12 holtes.
Bak de muffins in 30-40 min. goudbruin en gaar.
Laat de muffins 15 min. afkoelen en verwijder de vorm.
Laat de muffins op een rooster helemaal afkoelen en bezwaar ze in een luchtdichte trommel.
Bron: John West |
|