esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Caramelsaus

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Sauzen zoet
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Jeanne
Moderator


Geregistreerd op: 01 Mrt 2022
Berichten: 990

BerichtGeplaatst: 15 Jul 2024 09:52:37    Onderwerp: Caramelsaus Reageren met citaat



Caramelsaus


Ingrediƫnten


300 gram suiker
1 en 1/2 deciliter water
2 en 1/2 deciliter slagroom

Bereiden:

Doe de suiker en het water in een pan.
Laat het inkoken tot het bruin word.
Van het gas halen en scheutje voor scheutje de slagroom erbij. (pas op, het bruist en is kokend heet)
Overgieten in een schaaltje en af laten koelen.
Wil je het wat vloeibaarder, giet er dan nog wat slagroom door.
Dit kan ook als de saus is af gekoeld.

Lekker op ijs, in yoghurt en op gebakken appeltjes
_________________
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 15 Jul 2024 09:52:37    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Sauzen zoet Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.