anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 15 Jul 2024 14:25:46 Onderwerp: Panini met Zalm en Geitenkaas |
|
|
Panini met Zalm en Geitenkaas
Bereidingstijd:< 20 min. minuten
Aantal personen: 4 personen
Energie:310 kCal | 1305 kJ
Ingrediƫnten
100 gram gerookte zalm
1 stokbrood of focaccia
2-3 eetlepels verse groene pesto
1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes)
2 kleine tomaten (in plakjes)
1 bosuitje (in dunne ringetjes)
4 blaadjes verse basilicum
Bereiding
- Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open.
- Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat.
- Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven.
- Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop.
- Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.
Bron: Visrecepten.nl |
|