anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 17 Jul 2024 11:33:08 Onderwerp: Hete Chilisaus |
|
|
Hete Chilisaus
Ingrediƫnten
10 grote rode pepers, zaadloos en in halve dunne ringetjes
2 el olie
5 sjalotten, dunne ringetjes
4 tenen knoflook, gesnipperd
2 tomaten, ontveld, ontzaad en in blokjes gesneden
1 el bruine basterd suiker
1 tl vissaus
2 tl. limoensap
1 msp zout
Bereiding
Fruit in de olie de sjalotten samen met knoflook tot ze zacht zijn.
Doe er de pepers er bij en bak 5 minuten mee.
Roer er de tomaatblokjes, de suiker en de vissaus met 1 dl water door.
Laat op matig vuur 10 min. koken.
Pureer het mengsel in de keukenmachine.
Breng het op smaak met zout, af laten koelen.
Serveertips:
In steriele pot/glas in de koeling zetten.
Bron: kookjij |
|