esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Top Dips

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Sauzen hartig en Dips
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 17 Jul 2024 11:42:46    Onderwerp: Top Dips Reageren met citaat


Top Dips

Lekker en makkelijk: partydipsauzen die je zelf maakt.
De finishing touch van de dips zit 'm in de drank die je toevoegt.
Geef er veel verschillende soorten rauwkost bij, zoals bleekselderijstengels, paprikareepjes, bospeen, een paar minuten gekookte en daarna afgekoelde broccoli- en bloemkoolroosjes, m
Maar ook bakjes met gekookte mosselen en verschillende soorten vers brood,
zoals Turks brood en Italiaans Focaccia brood zijn lekker om mee te dippen.

Roquefort dip:
Prak met een vork 100 g Roquefort fijn en vermeng dit met 100 g kwark, zout, peper en 1 el calvados.
Italian dip:
Roer 3 el mayonaise, 5 el zure room, 1 tl citroensap, 1 el gehakte groene olijven, 1 tl Italiaanse kruiden, zout, peper en 1 el droge witte vermouth door elkaar.
Walnoten dip:
Roer 150 g kwark, 2 el zure room, 50 g gesnipperde ham en 25 g gehakte walnoten door elkaar.
Maak op smaak met 1 tl citroensap, 1 tl suiker, zout, peper en een scheutje sherry.
Avocado dip:
Halveer een avocado, verwijder de pit en haal met een lepel het vruchtvlees eruit. Vermeng de avocado in een kommetje met 1 tl citroensap, 2 el creme fraiche, een paar druppels tabasco, zout, peper en 1 el citroenjenever.
Paprika dip:
Roer 150 g kwark, 1 tl citroensap, 1 tl honing, 2 el tomatenketchup, 1 el paprikapoeder en een scheutje cognac of whisky door elkaar.

Bron: Receptenweb
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 17 Jul 2024 11:42:46    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Sauzen hartig en Dips Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.