anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 17 Jul 2024 13:46:20 Onderwerp: Geitenkaastaartje met Geroosterde Tomaatjes |
|
|
Geitenkaastaartje met Geroosterde Tomaatjes
Bereiding: ca. 30 min.
Hoofdgerecht: 1 personen
Per portie: ca. 800 kcal, 25 g eiwit, 49 g vet, 38 g koolhydraten
Geitenkaastaartje met Geroosterde Tomaatjes
Ingrediënten
2 plakjes diepvriesbladerdeeg
1 ei
1 trosje kleine trostomaatjes (bijv. tasty tom)
1 plak zachte geitenkaas (ca. 100 g)
1 tl gedroogde tijm
1 el olijfolie
zout en peper
Bereiding
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Leg de blaadjes elkaar overlappend naast elkaar en druk ze aan.
Klop het ei los en smeer hiermee het bladerdeeg in.
Halveer de tomaatjes en leg ze met het snijvlak naar beneden op het bladerdeeg.
aan de randen ten minste 1,5 cm vrij.
Verkruimel de geitenkaas tussen de tomaten.
Bestrooi het geheel met de kruiden en breng op smaak met zout en peper.
Besprenkel met olijfolie.
Zet het taartje ca. 20 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3).
Serveer direct.
Bron: Foodies Magazine |
|