anna_c_l
Geregistreerd op: 08 Feb 2024 Berichten: 393 Woonplaats: Rotterdam
|
Geplaatst: 17 Jul 2024 13:50:53 Onderwerp: Hartige Taartjes met Geitenkaas, Panchetta en Ei |
|
|
Hartige Taartjes met Geitenkaas, Panchetta en Ei
40 min. bereiden
Ingrediënten
voor 4 pers.
4 plakjes pancetta of ontbijtspek
4 plakjes (roomboter) bladerdeeg, ontdooid
1 pak Heinz Tomatenblokjes (390 g)
100 g zachte geitenkaas, verkruimeld
4 eieren
1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bak de plakjes spek in een koekenpan zachtjes knapperig.
Vet vier lage ovenschaalschaaltjes (doorsnee 10 cm) in.
Bekleed elk schaaltje met een plakje bladerdeeg en verdeel de tomatenblokjes en geitenkaas erover.
Maal er wat peper boven.
Leg de plakjes spek erop en breek in elk schaaltje een ei.
Bak de taartjes in de oven 20-25 minuten tot het deeg goudbruin en knapperig is en het ei gestold is.
Strooi het bieslook erover.
Tip
Je kunt ook een grote taart maken in een lage taartvorm van 22-24 cm.
Bak deze 30-35 minuten.
Bron: Heinz |
|