esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Kippenshit

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Kip
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 17 Jul 2024 15:44:55    Onderwerp: Kippenshit Reageren met citaat


Kippenshit
zo helpen we het mestoverschot te verminderen

Ingrediƫnten:
voor 4 personen

500 a 750 gram kipfilet
1 doosje champignons
1 blikje champignoncremesoep
1 grote Boursin
2 preien
2 uien
1 rode paprika
1 theelepel sambal
kerrie (massala)
olie

Bereiden:

Smeer de kip rondom in met de kerrie, peper en zout.
Braad de kip in wat olie aan en voeg de uien toe tot ze glazig zijn daarna de gesneden prei en de paprika toevoegen
Het blikje champignoncremesoep toevoegen met nog een half blikje water (is niet perse nodig)
Daarna de Boursin en de sambal
Alles goed doorroeren en heet laten worden, de Boursin moet wel gesmolten zijn

Lekker met rijst
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 17 Jul 2024 15:44:55    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Kip Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.