|
esmakole PSP
|
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp |
Auteur |
Bericht |
Jeanne Moderator
Geregistreerd op: 01 Mrt 2022 Berichten: 990
|
Geplaatst: 20 Jul 2024 12:26:32 Onderwerp: Pinsa met Truffel, Burrata, Paddenstoelenmix en Ham |
|
|
Pinsa met Truffel, Burrata, Paddenstoelenmix en Ham
Toen ik dit brood zag liggen in de schappen van AH, wist ik gelijk: “dit ga ik vaak gebruiken!!”
Het is namelijk gewoon een soort pizzabrood/focaccia en het is zó lekker.
Dit is te beleggen met van alles en nog wat, maar je kan dit ook in stukjes snijden en op tafel zetten met wat dips.
Dit lust namelijk iedereen en het is een stuk makkelijker dan zelf brood maken.
Deze combinatie vind ik dus geweldig.
Burrata, ham, paddenstoelen en truffel.
Alles wat ik lekker vind op een broodje.
En oja: dit is zó makkelijk!
2 personen
Ingrediënten
1 Bertolli Pinsa
2 eetlepels truffeltapenade
80 gr prosciuttoham
1 stracciatella burrata
200 gr paddenstoelenmix
3 takjes tijm
Handje pecannoten
Peper en zout
Snuf paprikapoeder
Bereiding
Smeer het brood (pinsa) in met truffeltapenade en verwarm zoals aangegeven op de verpakking.
Zelf heb ik hem 6 minuten in de oven gedaan op 220 graden.
Bak de paddenstoelenmix met wat peper, zout, paprikapoeder en tijm in een pan met wat olijfolie.
Beleg het brood met de paddenstoelenmix en verdeel daarover de plakjes ham en burrata.
Garneer met wat pecannoten.
Bron:Foodplaces _________________
|
|
Terug naar boven |
|
|
|
Geplaatst: 20 Jul 2024 12:26:32 Onderwerp: |
|
|
|
|
Terug naar boven |
|
|
|
|
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
|
|