Klasagenda
Forum waar je met al je klasagenda-vragen terecht kan!
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Tijdsblokjes

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Klasagenda Forumindex -> Functionaliteiten
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Kris



Geregistreerd op: 13 Feb 2008
Berichten: 6

BerichtGeplaatst: 23 Feb 2008 16:24:43    Onderwerp: Tijdsblokjes Reageren met citaat

Hallo,

ik wil een nieuw record invoegen en dan moet ik een uur selecteren. Ik klik op het pijltje om uit de lijst te selecteren, maar die lijst is leeg. Nochtans staan alle uren actief. Hoe kan ik dit oplossen?
Groeten Wink
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 23 Feb 2008 16:24:43    Onderwerp:

Terug naar boven
Marco
Site Admin


Geregistreerd op: 05 Jan 2007
Berichten: 283
Woonplaats: Sint-Amands

BerichtGeplaatst: 24 Feb 2008 23:04:02    Onderwerp: Reageren met citaat

Mijn eerste indruk is dat dit een typisch probleem van Office 2003 is waar nog geen SP op geďnstalleerd is.Indien dit zo is, installeer dan SP3 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=e25b7049-3e13-433b-b9d2-5e3c1132f206
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken
Kris



Geregistreerd op: 13 Feb 2008
Berichten: 6

BerichtGeplaatst: 27 Feb 2008 15:10:10    Onderwerp: Reageren met citaat

Sp3 had ik al geďnstalleerd. Maar ik heb het nog es gedaan. Het probleem is hiermee niet opgelost. Wat nu?
Groeten Confused
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Marco
Site Admin


Geregistreerd op: 05 Jan 2007
Berichten: 283
Woonplaats: Sint-Amands

BerichtGeplaatst: 27 Feb 2008 17:37:50    Onderwerp: Reageren met citaat

Een ServicePack kan je geen 2 keer installeren. Hoe je het nakijkt lees je op http://www.freewebs.com/klasagenda/agendasoft/FAQ_OfficeVersie.html. In dat infoscherm moet er achteraan een SP gevolgd door een nummer staan.

Ik vraag het maar omdat ik geen andere logische uitleg heb waarom die uren niet getoond worden.

mvg
Marco
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken
Kris



Geregistreerd op: 13 Feb 2008
Berichten: 6

BerichtGeplaatst: 2 Mrt 2008 13:15:18    Onderwerp: Reageren met citaat

Klopt. Ik heb Word geopend en Help-info aangeklikt en daar staat achteraan SP3.

Groeten
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Marco
Site Admin


Geregistreerd op: 05 Jan 2007
Berichten: 283
Woonplaats: Sint-Amands

BerichtGeplaatst: 2 Mrt 2008 19:51:45    Onderwerp: Reageren met citaat

ok, dan is dat meteen uitgesloten.

Open eens je agenda, ga naar een bepaalde dag waar reeds tijdsblokjes zijn ingevoegd. Dubbelklik op het veld waarin de uren genoteerd worden.

Er opent zich het Uren-formulier. Staan daar dan alle benodigde uren in de rechtse kolom aangevinkt?

Indien ja, stuur me dan een PrintScreen (via mail) waarin je de uren-keuzelijst geopend hebt in de agenda zodat ik misschien iets meer te weten kom.

mvg
Marco
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken
Kris



Geregistreerd op: 13 Feb 2008
Berichten: 6

BerichtGeplaatst: 9 Mrt 2008 13:52:13    Onderwerp: Reageren met citaat

Hoi,

naar welk adres moet ik dat dan sturen?

Groetjes
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Marco
Site Admin


Geregistreerd op: 05 Jan 2007
Berichten: 283
Woonplaats: Sint-Amands

BerichtGeplaatst: 10 Mrt 2008 18:19:27    Onderwerp: Reageren met citaat

Intussen is het probleem via mail opgelost maar ik herhaal het voor de forum-bezoekers:

Open het formulier ‘Activiteiten’ via het menu Instellingen.

Daar werd wellicht de activiteit ‘- Kies een activiteit uit de keuzelijst - ‘ verwijderd. Voeg een nieuwe activiteit toe met als code KK en omschrijving ‘- Kies een activiteit uit de keuzelijst - ‘.

Nu worden de uren terug getoond. De reden hiervoor is dat als 'default activiteit' deze activiteit getoond wordt. Wanneer die verwijderd werd uit de activiteiten lijst dan kan de agenda die activiteit niet meer vinden en toont ie bijgevolg geen uren meer in de agenda.

Ik zal een aanpassing doen in het Activiteiten formulier zodat het niet meer mogelijk zal zijn om die activiteit 'KK' te verwijderen.

Marco
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Klasagenda Forumindex -> Functionaliteiten Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.