www.kookookeens.nl

DE online keuken voor iedereen onder één muts!

Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Italiaanse gerechten
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    www.kookookeens.nl Forumindex -> Buitenlandse gerechten
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:40:21    Onderwerp: Italiaanse gerechten Reageren met citaat

Ilse schreef:

Basisrecept pizzadeeg.
Omschrijving:

Een bodem om mee te beginnen.

Ingredienten:
1/2 zakje gedroogde gist, 1 theelepel suiker, 250 gram bloem, 2 eetlepels olijfolie, 1/2 theelepel zout.

Bereiding:

Los de gist op en de suiker in 1 deciliter handwarm water, op in een kommetje. Laat het mengsel 10 minuten staan en roer het vervolgens tot een glad papje.
Doe de bloem in een kom, maak in het midden een kuiltje en schenk de gistoplossing erin. Schenk 3 eetlepels handwarm water en de olie bij het gistmengsel en strooi het zout over de bloem. Meng het geheel doorelkaar en kneed het vervolgens in circa 10 minuten tot een elastische deeg, dat niet meer plakt.
Vorm van het deeg een bal en leg hem in een kom. Dek de kom af met een vochtig gemaakte doek en laat het deeg op een warme, tochtvrije plaats 30-45 minuten rijzen. (Maak tijdens het rijzen de vulling.)
Verdeel het gerezen deeg in 2 gelijke porties. Bestuif het werkblad met wat bloem. Druk het deeg met de muis van de hand plat en rolhet uit op een cirkel van circa 20 centimeter. Leg het deeg op een beboterde bakplaat en maak de randen van het deeg met de vingertoppen iets dikker, zodat de vulling er niet af kan lopen. Verdeel vervolgens de saus en de vulling (zie de recepten) over de pizzabodems.
Bak de pizza's in het midden ( of 1 richel onder het midden) van een voorverwarmde oven (hoogste stand, 275 graden in circa 10 minuten gaar.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 14 Nov 2008 21:40:21    Onderwerp:

Terug naar boven
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:41:18    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Italiaanse Roerbak

Omschrijving:
Een heerlijke Italiaanse roerbakcreatie met een korte voorbereiding van ongeveer 15 minuten.
Bereidingstijd:
Ongeveer 15 minuten

Ingredienten:
500 gram kipfilet-reepjes, 250 gram krielaardapeltes (gekruide het liefst), 250 gram Italiaanse roerbak groenten, en beetje margarine en knoflooksaus voor de smaak.

Bereiding:
Het is heel simpel. Als eerst zijn er twee pannen nodig. In n van die pannen bak je de krieltjes en in de andere pan het vlees. Het vlees 5 minuten, en als het vlees bijna klaar is en als de krieltjes ook bijna gaar zijn doe je het in n pan. Vervolgens voeg je de groenten eraan toe. En laat je het tot 8 miuten gaar bakken door er afentoe doorheen te roeren.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:41:58    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Gehaktballetjes met krenten in tomatensaus.

Ingredienten:
3 ons gehakt, 1 zakje gehaktmix, 1 ei, 1 handje krenten, 2 handjes parma kaas (geraspt), 1 groot blikje tomatenpuree, zout peper en suiker (om de bittere smaak van de tomatenpuree weg te nemen) naar smaak.

Bereiding:

Doe het gehakt, het ei, de gehaktmix, de krenten en de kas in een schaal en kneed het goed door.
Maak balletjes ter grootte van een golfbal.
Bak de balletjes in boter of olie zachtjes gaar.
Maak ondertussen van de tomatenpuree aanglengd met 2 delen water een gladde saus.
Voeg zout, peper en suiker toe voor de juiste smaak.
Doe de gehaktballetjes in de saus en laat het 30 minuten pruttelen.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:42:45    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Gebakken witlof

voor 2 personen:
3 struikjes witlof, in de lengte middendoor gesneden
4 eetlepels olijfolie
grof gemalen zout en zwarte peper.

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng olie, peper en zout en leg de witlof met de gesneden kant naar boven in een schaal waar ze precies in passen.
Giet het oliemengsel erover en zet de schaal in de oven. Bak de witlof zo 10 minuten.
Draai de witlof om en bak nog eens 6 minuten.
Draai ze nog een om en bak nog ongeveer 6 minuten tot de witlof gaar is. Laat ze even staan voor het serveren.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:43:16    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

PASTA GORGONZOLA UIT DE OVEN

Benodigdheden:

200 gram korte pasta (penne)
2 eetlepels olijfolie
1 klein teentje knoflook, fijngehakt
prei, in ringetjes
125 gram champignons, in plakjes
peper
taug
100 gram gorgonzola (of andere blauwe kaas)
1 bakje crme fraiche

Bereidingswijze:
v Verwarm de oven voor op 170 graden
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking
Verwarm de olijfolie in de wok en fruit hierin de knoflook aan
Voeg de prei en de champignons toe en bak even goed door
Breng op smaak met wat peper en voeg wat taug toe
Klop de gorgonzola los met de crme fraiche
Doe de pasta in een ingevette ovenschaal, verdeel de groenten over de pasta
Schenk daar het gorgonzola-mengsel over
Zet de schaal circa 15 minuten in deoven (is niet noodzakelijk maar wel lekker Wink

Serveer met een groene salade.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:43:47    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Napolitaanse macaroni - Aantal personen: 4 Ingredienten:

8 el olijfolie
2 teentjes knoflook
1 fijngehakte spaanse peper
2 potten tomatenpulp van 450 gr.
1 theelepel tomatenpuree
3 el grof gehakte peterselie
zout en versgemalen peper
375 gr. gedroogde maccheroncini of macaroni


Bereiding:

Verhit de olie en bak de knoflook en het pepertje 2 3 minuten. Voeg de tomaten en de tomatenpuree toe, doe er een deksel op en kook zachtjes 10 15 minuten. Voeg dan de peterselie en zout naar smak toe.
Kook ondertussen de pasta al dente. Giet deze af en schep het door de saus. Bestrooi alles met de versgemalen peper.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:44:18    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

SPAGHETTI MET AUBERGINE-TOMATENSAUS;

Ingredinten
1 grote aubergine zout 1 rode peper 1 grote ui ca. 7 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 blik tomatenblokjes (400 g) suiker (versgemalen) peper 75 g ricotta 15 blaadjes verse basilicum 400 g spaghetti 75 g geraspte parmezaanse kaas

Materialen
keukenpapier

Bereiden
Aubergine wassen, schoonmaken en in lengte halveren. Helften in dunne plakjes snijden. Plakjes bestrooien met zout en in zeef laten uitlekken. Peper wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Ui pellen, halveren en in dunne halve ringen snijden. In (steel)pan 2 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Peperstukjes toevoegen en kort meebakken. Tomatenblokjes, snufje suiker, zout en peper toevoegen. Tomatensaus ca. 20 minuten zachtjes laten pruttelen. Intussen ricotta verkruimelen. Basilicum in stukjes scheuren. Aubergineplakjes afspoelen en goed droogdeppen met keukenpapier. In koekenpan met anti-aanbaklaag 2 eetlepels olie verhitten. Helft van aubergine snel aan beide kanten mooi goudbruin bakken. Uit pan scheppen en laten uitlekken op keukenpapier. Nogmaals 2 eetlepels olie verhitten en rest van aubergine goudbruin bakken. Spaghetti in ruim water met zout en 1 eetlepel olie beetgaar koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Helft van ricotta en helft van basilicum door saus roeren. Spaghetti afgieten en in schaal doen. Saus en 2/3 deel van aubergine erdoor scheppen. Rest van aubergine, ricotta en basilicum over pasta verdelen. Eventueel serveren met geraspte kaas.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:44:53    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

SPINAZIE-OMELET;

Ingredinten
75 g gerookt ontbijtspek (plakjes) 150 g verse spinazie 6 (scharrel)eieren zout en peper 2 a 3 teentjes knoflook 2 takjes oregano 1 bekertje crme frache (125 ml) 2 eetlepels olijfolie

Bereiden
In droge koekenpan spekplakjes krokant bakken. Spek uit pan nemen en verkruimelen. Spinazie wassen, laten uitlekken en grof hakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Spinazie toevoegen. Knoflook pellen en boven eieren uitpersen. Spekkruimels toevoegen, oreganoblaadjes van takjes nemen en met crme frache door eieren mengen. In grote koekenpan met anti-aanbaklaag olie verhitten. Eiermengsel erin schenken. Omelet op laag vuur bakken tot bovenkant droog is. Omelet op deksel laten glijden en met onderkant boven terug laten glijden in pan. Andere kant in ca. 5 minuten lichtbruin bakken. Serveren met tomatensalade

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:45:24    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

GEBAKKEN LAMSVLEES MET GROENE OLIJVEN;

Ingredinten
2 tenen knoflook 2 takjes rozemarijn 1 dl witte wijn 1 1/2 dl olijfolie 4 plakken lamsbout (a 150 g) peper uit pepermolen met chilipepertjes 100 g groene olijven 1 theelepel vloeibare vleesbouillon (potje a 210 ml)

Materialen
keukenpapier

Voorbereiden
Knoflook pellen en fijn snipperen. Rozemarijn van takjes afrissen. In schaal knoflook, rozemarijn, witte wijn en 1 dl olie door elkaar mengen. Lamsboutplakken royaal bestrooien met chilipeper en 30 minuten marineren. Af en toe keren.

Bereiden
In pan rest van olie verhitten. Lamsboutplakken met keukenpapier droogdeppen en in 6 minuten goudbruin bakken. Halverwege keren. Marinadevocht, olijven en vleesjus aan lamsboutplakken toevoegen en op hoog vuur nog 4 minuten laten inkoken. Lamsboutplakken in saus serveren.

smakelijk eten

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:45:58    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

AARDAPPELKOEK MET SALADE

Ingredinten: 750 gram aardappels, bacon, ui, paprika, peterselie, bloem, ei, zout, peper, geraspte kaas,

Rasp 750 gram vastkokende tafelaardappels (zakje van de Albert Heijn) in een keukenmachine. Snij de bacon, ui en paprika in kleine stukjes en hak peterselie fijn tot je ongeveer 2 eetlepels hebt. Bak in een koekenpan de ui, paprika en bacon. Als de ui glazig is en de bacon gaar schep je dit door de aardappel-rasp samen met de peterselie, geraspte kaas, een schepje bloem, een geklutst ei, zout en peper. Verwarm in een koekenpan (ik had 2 pannen nodig) een klein beetje olie. Als de olie warm is schep je het aardappelmengsel erdoor en druk je dit aan. Zet het vuur lager en laat de koek ongeveer 10 minuten bakken. Nu kan je hem omdraaien. De slimste manier is de koek op een groot bord te schuiven en dan zo weer terugkieperen in de pan. Nu moet ie nog eens 10 minuten bakken. Als de koek goudbruin is, is de koek klaar.
DE SALADE KAN JE BIJ GRIEKSE RECEPTEN VINDEN..

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:46:40    Onderwerp: Reageren met citaat

Giovanni schreef:

Pizza met gamba's
Het recept van de dag van maandag 14 april

Umberto gaat met een mooie dame uit eten! Wedden dat hij voor deze pizza gaat?


Eetsmakelijk,
Papa Giovanni

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:52:21    Onderwerp: Reageren met citaat

Ellen schreef:

Penne met broccoli en salami

Benodigdheden:

1 zak Penne
500 gram broccoli
1 salamiworst (stegeman)
1 pakje gezeefde tomaten (karton van heinz)
3 tenen verse knoflook
geraspte kaas
bekertje creme fraiche (groot)

- Verwarm de oven voor op 180 graden

- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing

- snijd de salami in kleine dobbelsteentjes

- snijd de broccoli in roosjes en blancheer deze ca. 2 minuten in kokend water. Afgieten.

- verwarm de creme fraiche en doe er de vers geperste knoflook en wat peper bij (liefst uit de molen)

- Roer de warme creme fraiche door de gare (en afgegoten) pasta.

Neem een ovenschaal en doe er een laag pasta in. Verdeel daar de kleingesneden salami overheen. Vervolgens de gezeefde tomaten en dan de broccoli. Dek het geheel af met weer een laag pasta en doe er geraspte kaas overheen.

Zet de schaal ca. 30 minuten in de oven.

Heerlijk met een salade...

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:54:28    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Toscaanse panzanella

Hoofdgerecht voor 2 personen
1/2 komkommer
1 theel. zout
1 rode ui, in dunne ringen
10 cherry-/kerstomaten, gehalveerd
12-15 basilicumblaadjes
2 ciabattabroodjes of 1/2 ciabattabrood, niet te vers
4 geroosterde paprika's (pot), in reepjes
6 ansjovisfilets, in stukjes
150 g mozzarella, in plakjes
voor de dressing:
3 eetl. olijfolie
1 eetl. rode wijnazijn
1 teentje knoflook, geperst


Voorbereiden:
Schil de komkommer gedeeltelijk met een dunschiller zodat er strepen ontstaan. Snijd de komkommer in de lengte door en schraap er de eventuele zaadjes uit. Verdeel de komkommer in dunne plakjes. Leg deze, bestrooid met zout, met de rode uiringen in een zeef. Schud even op en laat het mengsel uitlekken. Leg de tomaten met de basilicumblaadjes in een kom. Scheur het ciabattabrood met korst in stukjes, sprenkel er een beetje water over en leg de stukjes met de paprikareepjes bij de tomaten.

Bereiden:
Dep de komkommer en ui droog. Meng de ingredinten voor de dressing. Schep de komkommer, ui, ansjovis en mozzarella bij de salade en verdeel de dressing erover.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:55:09    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Lasagna

Ingredinten

1/2 a 1 ui, 3 teentjes knoflook, 500 gr. rundergehakt, italiaanse kruiden (basilicum, oregano, majoraan, peterselie, paprikapoeder), 1 laurierblaadje, sambal, 3 kleine blikjes tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten in stukjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 pak voorgekookte lasagnevellen, olijfolie, 2 bolletjes mozzarella (of evt. 8 plakken jonge kaas), 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 500 ml. koude melk, suiker, peper en zout.


Bereidingswijze

Voor de bolognesesaus de ui snipperen en in een grote koekenpan met wat olijfolie fruiten, halverwege de fijngesneden knoflook toevoegen. In de kleine braadpan de tomatenpuree hard verwarmen (blijf roeren, anders brandt ze aan),tot deze niet zurig meer ruikt. Het ui/knoflook/olie mengsel toevoegen. In de grote koekenpan weer wat olijfolie verwarmen en het gehakt met de kruiden, zout en peper rul bakken. Toevoegen aan het tomatenpureemengsel, gepelde tomaten en gezeefde tomaten toevoegen en op smaak brengen met sambal, suiker en evt. nog wat kruiden en een laurierblaadje toevoegen. 1/2 uur a 3 kwartier op laag vuur laten sudderen met deksel op de pan, af en toe roeren. Ondertussen de oven voorverwarmen op 180 gr. C. Voor de bechamelsaus de boter smelten (niet bruin laten worden), bloem erdoor roeren en verwarmen (schrik niet; het wordt een soort klont, maar dat komt goed!). Daarna beetje bij beetje de koude melk met een garde erdoor roeren. Laten koken en blijven roeren tot je een dikke saus hebt. Op smaak brengen met zout en peper.
In een ingevette ovenschaal 1 laag lasagnevellen leggen. Vervolgens bedekken met 1/3 van de bechamelsaus, 1/3 van de bolognesesaus en 1 in plakjes gesneden bolletje mozzarella of 4 plakken kaas. Nu weer herhalen met een laag lasagnevellen, saus en kaas, vervolgens nog zon laag maar dan zonder kaas. Afdekken met aluminium-folie en in de oven schuiven, boven het midden. Na 30 min. de folie verwijderen en nog 15 min. in de oven laten.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 21:55:44    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Pasta met zalm en boontjes

Ingredinten

350 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 dozen snijbonen (diepvries, a 300 g) 2 eetlepels olijfolie extra vierge 2 uien, gesnipperd 250 ml halfvolle melk 1 pakje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g) 2 blikjes roze zalm (a 213 g)

Bereiden
Fusilli volgens aanwijzingen op verpakking koken. In pan snijbonen 5 minuten koken. In pan olie verhitten en ui fruiten. Aan uien 250 ml water, melk en mix voor roomsaus toevoegen. Zachtjes 2 minuten laten koken. Zalm afgieten en graatjes en velletjes verwijderen. Zalm aan saus toevoegen en verwarmen. Fusilli met snijbonen mengen en over vier borden verdelen. Roomsaus over fusilli schenken.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 14 Nov 2008 21:55:44    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    www.kookookeens.nl Forumindex -> Buitenlandse gerechten Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Pagina 1 van 2

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.
RedSilver 1.03 Theme was programmed by DEVPPL JavaScript Forum
Images were made by DEVPPL Flash Games