www.kookookeens.nl

DE online keuken voor iedereen onder één muts!

Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Indonesische gerechten...
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    www.kookookeens.nl Forumindex -> Buitenlandse gerechten
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Nov 2008 22:16:49    Onderwerp: Indonesische gerechten... Reageren met citaat

Hoi allemaal,

Plaats hier al je Indonesische gerechten.

Hans Arrow

Ilse schreef:

De lekkerste Indonesische gerechten maak je zelf

Atjar (Indonesisch tafelzuur)
Alle atjars zijn bijgerechten, die naar keuze en believen bij andere gerechten kunnen worden geserveerd. Ze worden zowel van plantaardige als dierlijke Ingredinten vervaardigd.
Bij een goede rijsttafel hoort minstens n atjar.
Door het inleggen in zuur blijven atjars wat langer houdbaar. U kunt atjars bewaren in een goed afgesloten pot in de koelkast. Bij iedere atjar is het mogelijk, suiker toe te voegen als u het niet zoet genoeg vindt.

Bebotoks
Bebotoks zijn met verschillende groenten, vlees, kip of vis gevulde pisangbladeren, die worden dichtgevouwen als vierkante pakjes of als rolletjes en worden gaar gestoomd.
Als alternatief voor de bladeren, die hier soms moeilijk te krijgen zijn, kunt u aluminiumfolie gebruiken. De verwerking is even gemakkelijk; wat u mist, is alleen de smaak van de pisangbladeren die in de vulling trekt.
In plaats van aluminiumfolie kunt u ook koolbladeren gebruiken, die u voor het gebruik even in heet water moet leggen.

Sambals
De sambalans behoren tot de bijgerechten; ze worden geserveerd bij de hoofdgerechten. De sambal oelek kan beschouwd worden als de basis van de verschillende erna beschreven sambals.
U zult af en toe bij de bereiding van de sambals tegenkomen, dat de Spaanse pepers fijngewreven moeten worden. Dat gaat gemakkelijker als u de pepers eerst poft of even in heet water legt.

Soep
Soep is geen belangrijk onderdeel van de Indonesische keuken. In tegenstelling tot de Europese kook- en eetgewoonten wordt volstaan met de hoofdschotel, de rijsttafel, eventueel gevolgd door een dessert.



_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!


Laatst aangepast door www.kookookeens.tk op 7 Dec 2008 11:50:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 14 Nov 2008 22:16:49    Onderwerp:

Terug naar boven
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:44:05    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Soto Madura (koolsoep)

Ingredinten
(2 personen) 1 pot kippenbouillon ( 380 ml)
gesnipperde Chinese kool
gesnipperde prei
1 el olie
150 gr biefstuk in fijne reepjes
3 el ketjap manis
2 tl sambal

Bereidingswijze
Breng de bouillon aan de kook.
Voeg de kool en prei toe en laat ongeveer 15 minuten zacht koken.
Bak in de olie de biefstukreepjes snel rondom bruin.
Schenk de ketjap erover en roer de sambal erdoor.
Verdeel de biefstukreepjes en het vocht over de soepkommen en schep de soep erin.
Geef er gekookte rijst, kroepoek en nog wat van het sausje van het vlees apart bij.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:44:28    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Stoof banaan

Ingredinten
6 bananen
1 vingerlengte kaneel
1 tl zout
2 kruidnagels
4 el witte suiker

BereidingswijzeSnijd de bananen in schuine, dwarse plakken.
Kook 3 dl water met de kaneel, kruidnagels en zout.
Voeg de suiker toe en vervolgens de banaan.
Let erop dat de banaan niet te droog wordt, maar ze hoeft ook niet te zwemmen in het vocht.
Stoof de banaan ca 4-5 minuten.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!


Laatst aangepast door www.kookookeens.tk op 7 Dec 2008 11:47:35; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:46:00    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Smoor



Ingredinten
600 gr runderlappen
zout
peper
nootmuskaat
60 gr boter
1 ui
2 teentjes knoflook
2 kruidnagels
2 el azijn
dl zoete ketjap
bouillontablet

Bereidingswijze
Wrijf het vlees in met zout, peper en nootmuskaat, snijd het in kleine stukjes braad het in de boter bruin.
Neem het uit de pan en fruit in het vet de gesnipperde ui en knoflook.
Voeg de kruidnagels, azijn, ketjap, 1 dl water en het bouillontablet toe.
Schep het vlees terug in de pan en laat het zachtjes 1 uur sudderen.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:47:10    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Soto ajam I (kippensoep)

Ingredinten
1 vette kip
4 sjalotten
2 teentjes knoflook
4 kemiries
tl ketoembar
1 vingerlengte koenir of 2 tl poeder
1 tl trassie
1 el boter
1 stengel sereh
2 bouillonblokjes
2 dunne preitjes
50 gr laksa
200 gr witte kool
4 eieren
4 aardappelen
bosje bieslook
1 bosje selderij
fruitjes

Bereidingswijze
Pel de sjalotten en de knoflook en snijd ze fijn.
Kneus ze fijn met kemiries, ketoembar, de koenir en trassie en fruit ze in de boter.
Voeg 6 dl water toe.
Snijd de kip in stukken en leg deze in het water.
Voeg zodra het water kookt, de sereh en de bouillonblokjes toe.
Zet het deksel op de pan en kook de bouillon op een niet te hoge warmtebron.
Was de prei en snijd deze in ringen.
Doe ze in de bouillon als de kip bijna gaar is.
Voeg, indien nodig telkens wat heet water toe want de kip moet zwemmen in het vocht.
Kook de laksa, de kool, de eieren en de aard appelen ieder apart gaar; snijd de eieren en de aardappelen in plakjes.
Was en snipper de bieslook en de selderij. Dien de soto als volgt op: Schep in diepe borden wat van de aardappelschijfjes, daarover plakjes ei, gesneden laksa en kool.
Bovenop de bieslook en selderij en het allerlaatst de fruitjes.
Schep er tenslotte enkele soeplepels soto over.
Serveer de bijbehorende sambal erbij.
Ontpit hiervoor 3 lomboks en kneus deze met 4 gebrande kemiries, wat trassie, zout en een mespunt suiker.
Een theelepel van deze sambal is voldoende voor n portie.
Fijnproevers krijgen een schoteltje met ketjap, waardoor citroensap is geperst.
Een hapje kroepoek oedang (garnalenkroepoek) erbij en een klein kommetje warme rijst als bijvulling en ieder zal voldaan van tafel opstaan.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:48:17    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Sajoer lodeh IV (de eenvoudige uitvoering)

Ingredinten:
200 gr spitskool
200 gr sperciebonen
200 gr rebung
(zout)
1 grote ui
3 teentjes knoflook
1 tl trassie
1 tl laos
3 salamblaadjes
1 groene lombok
1 blikje Santen

Bereidingswijze
Snijd de schoongemaakte groente in stukjes.
Blancheer de groente even.
Maak de ui, knoflook en trassie fijn en kook dit op in een klein beetje water.
Voeg er de laos, de salamblaadjes en de in ringetjes gesneden groene lombok (eventueel zonder zaadlijsten) aan toe.
Voeg er, als het geheel weer kookt, het blikje santen aan toe.
Blijf roeren, opdat het niet gaat schiften.
Doe er dan de geblancheerde boontjes en spitskool bij en dan de rebung (jonge bamboescheuten).
Breng het geheel op smaak met ve-tsin of wat (zout).

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:51:44    Onderwerp: Reageren met citaat

Noel schreef:

ziet er lekker uit , eens het proberen waard
ik denk is bijna alles langs hier (westen) te krijgen????

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:54:38    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Sate en sate saus
Ingredinten:
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
Sambal oelek
Bruine suiker
Ketjap manis
Klein beetje citroensap
Halve pot pindakaas, 3 4 ons

Satsaus bereiding:

Ui snipperen en knoflook in stukjes snijden. In een pannetje knoflook en ui fruiten in een beetje olie.
Bruine suiker, ketjap manis en citroensap toevoegen en even door laten koken.
Pindakaas toevoegen en goed roeren. Als het te dik is kun je wat melk of water toevoegen, en weer goed doordoeren. Proeven, en dan eventueel nog wat sambal of ketjap toevoegen.
En klaar is de sat saus.

Sat bereiding:

Neem een kipfilet, en snijd hem in stukjes ,
Doe de stukjes in een schaal samen met ketjap, gember, korianderpoeder, knoflook, rode peper en zout. Rijg de gemarineerde stukjes kip aan een stokje,Braad de spiesjes in de wok of koekenpan.

Als deze gaar zijn serveren op een schaal met de satsaus erbij .. heerlijk bij de bami...

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:56:13    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Bami



Kook de mienestjes zoals je gewend bent in kokend water. Giet het af, als het gaar is en ga dan beginnen aan de goreng. Fruit in de hete olie (eetlepel gewone olie en 1 eetlepel sesamolie) 1 fijngesnipperde ui. Doe hierbij in in kleine blokjes gesneden kipfilet bij en bak de kipfilet bruin. Voeg dan 1 theelepel sambal, 3 fijngesneden bosuien, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 250 gram fijngesneden spitskool toe. Roerbak dit een minuut of vijf mee. Voeg dan 2 eetlepels gembersiroop en 2 eetlepels ketjap manis toe. Roerbak nog kort en voeg dan de mie toe. Bak dit op hoog vuur al roerend mee tot het geheel door en door warm is. Dan is het gerecht klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:57:40    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Pisang goreng (gebakken bananen)



Ingredinten:
75 gram bloem, zout, 1 deciliter bier, 2-3 bananen, vloeibare honing.

Bereidingswijze:
Roer de bloem met zout en deciliter bier tot een glad papje en verdun het met de rest van het bier. Pel de bananen, halveer ze en snijd ze in de lengte doormidden. Haal ieder stukje door het bakdeegje en bak ze in heet frituurvet (180 C) snel goudbruin en gaar. Haal de gebakken bananen met een schuimspaan uit het vet en laat ze op keukenpapier uitlekken. Serveer met vloeibare honing.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 11:59:22    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Mihoen goreng



Ingredinten:
500 gram mihoen, 350 gram varkensvlees of kip, 150 gram gepelde garnalen, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 prei, ketjap, peper en zout, reuzel of plantaardige olie.

Bereidingswijze:
Breng water aan de kook en doe hier de mihoen ongeveer 3 minuten in (de pan is dan van het vuur af). Spoel de mihoen met koud water af en laat deze uitlekken. Snijd het vlees in kleine stukjes, de prei in schuine reepjes en wrijf de uien en knoflook fijn. Fruit dan de uien en knoflook in de reuzel lichtbruin, voeg hier het vlees bij en bak dit gaar. Voeg de prei, de met water verdunde ketjap, mihoen, garnalen, zout en peper toe. De mihoen met 2 vorken al omscheppend au bain marie verwarmen anders gaat ze vast zitten. Garneer de mihoen met reepjes omelet en ham.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 12:00:43    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Nasi goreng met zoete kip



Voor de zoete kip maak je een marinade van 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel rijstwijn en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilet. Laat dit een nachtje marineren in een goed afgesloten bakje in de koelkast. Bak de gemarineerde kipfilet in hete olie tot het een mooie bruine kleur heeft en voeg dan 100 gram grof gesneden shiitake's toe. Bak dit een minuut of 5. Doe er op het laatst 100 gram plakjes rosbief bij.

Nasi Goreng: Kook 200 gram rijst een avond van te voren. Laat het goed afkoelen en bewaar dit in een goed afgesloten bakje in de koelkast. Kook 150 gram doperwten en giet het af. Bak in de hete olie 200 gram hamblokjes met 1 fijngesneden prei voor een minuut of 5. Voeg de gekookte rijst toe en de doperwten. Roer het goed door en breng het op smaak met ketjap manis en wat serehpoeder. Warm het nog even goed door en serveer!

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 12:02:28    Onderwerp: Reageren met citaat

marco schreef:


oja ik eet vandaag lekkere tjap tjoi ananas

Benodigdheden:
1 verse ananas,1 kg kipfilet, 1 parika groen of rood, 2 grote uien,knoflook,zout water aardappelzetmeel.

Bereiding:
snij de ananas en de kipfilet in grote stukken.de paprika en de ui in blokjes van 1cm(carre)knoflook fijn snijden.
bereiding: olie in de pan.als hij heet is de knoflook en dan de kip(schroei deze dicht). voeg nu de paprika en de uien toe en wat zout.nu de ananas en een eetlepel ketjap manis.dit geheel goed doorroeren en bakken. meng 1 eetlepel aardappelzetmeel in een kopje met water.tot het bindt en voeg deze toe. kijk even naar de verhouding het geheel moet iets binden maar niet te dik voeg anders wat water toe. kook wat witte rijst toe en je hebt een heerlijke maaltijd.
voor de vegetarirs onder ons is de kipfilet te vervangen met verse tahoe die je even frituur of door gewone champignons.

Smakelijk eten

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 12:03:51    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Curry aardappelen



Ingredinten:
1 theelepel mosterdzaadjes
2 eetlepels plantaardige olie
2 gedroogde rode chili's
een paar currybalederen, fijngehakt
1/2 theelepel gemalen coriander
1/2 theelepel garam masala
1/4 theelepel chilipoeder
2 tomaten
400 gr aardappelen
100 ml kokosnootmelk + 100 ml water
1 ui

Bereiding:
Verhit olie in een pan. Voeg de mosterdzaadjes, gedroogde chili's en curry bladeren. Als de mosterdzaadjes beginnen te poffen, voeg dan de ui toe en bak goudbruin. Roer nu de coriander, garam masala en chilipoeder toe. Voeg de tomaten toe en bak 5 minuten. Schil ondertussen de aardappelen en snij (in niet te dunne) schijfjes. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak onder voordurend roeren 5 minuten. Voeg de kokosnootmelk toe en 100 ml water en kook het geheel 20 minuten totdat de aardappels gaar zijn. Serveer direct.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 12:04:26    Onderwerp: Reageren met citaat

Jessica schreef:

Loempia.

filodeeg vellen uit de diepvries of om zelf te maken
250 gram bloem
1 ei
snufje zout
water

zeef de bloem doe het ei en het zout erbij.
meng met water tot je een glad dun deeg hebt
net als pannekoekbeslag.
bak de koek net als pannekoeken lichtbruin, als het beslag te dik is verder aanlengen met water.
Als het te dik is dan is het niet lekker maar dat is even uitproberen.

neem een zak wokgroente naar keuze 400 gram
kipfilet 1 of 2
knoflook
2 of 3 eetlepels ketjap

snijd de kipfilet klein
bak in een beetje olie
doe er knoflook en ketjap bij.
Als alles aangebakken is van het vuur halen.

een beetje van de groente in 1 pannekoek leggen.
om vast te plakken bloem met water doorelkaar roeren.
de koek dicht vouwen en vast plakken met het bloemwater mengelsel.

frituren in de frituurpan of in een wok met ruim olie.

het is even uitzoeken wat voor jou het lekkerste is kant en klaar deeg of zelf bakken en hoe dik maar het resultaat was bij ons erg lekker.

succes

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 7 Dec 2008 12:04:26    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    www.kookookeens.nl Forumindex -> Buitenlandse gerechten Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Pagina 1 van 2

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.
RedSilver 1.03 Theme was programmed by DEVPPL JavaScript Forum
Images were made by DEVPPL Flash Games