www.kookookeens.nl

DE online keuken voor iedereen onder één muts!

Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Griekse recepten...
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    www.kookookeens.nl Forumindex -> Buitenlandse gerechten
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:30:19    Onderwerp: Griekse recepten... Reageren met citaat

Plaats hier al je Griekse specialiteiten en ervaringen.

Hans Arrow
_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 7 Dec 2008 10:30:19    Onderwerp:

Terug naar boven
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:39:37    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Jemista



Omschrijving:
Tomaten met rijstvulling.
Bereidingstijd:
Bereidingstijd: 145 minuten.

Ingredienten:
12 middelgrote vleestomaten ( of paprika's), 1/2 kop olie, 1 kop rijst, 3/4 kilo aardappelen, 2 grote uien, fijn gesneden, 1/2 kop paneermeel, 1/2 kop peterselie, fijngesneden, 1/4 etlepel komijn, peper en zout.

Bereiding:
De tomaten wassen afdrogen.
Aan de bovenkant het kapje afsnijden en bewaren, met een lepeltje al het vruchtvlees uit de tomaten scheppen en apart houden.
De tomaten van binnen zouten.
De aardappelen schillen, wassen en in vieren snijden.
Het vruchtvlees van de tomaten pureren, en met de ui en 1 kop olie 5 minuten smoren.
De rijst, 1 kop water, peterselie, komijn, peper en zout toevoegen en koken tot de rijst halfgaar is.
De vulling met een lepeltje in de tomaten overgieten zonder deze geheel te vullen en ze in een ovenschaal doen.
De kapjes er weer op zetten.
De rest van de olie bij de tomaten gieten, en er paneermeel over strooien.
De aardappelen bestrooien met zout en ze tussen de tomaten in de schaal leggen.
Anderhalve kop water in de schaal doen en in een matig warme oven 45 minuten bakken.
Half af laten koelen en opdienen.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:41:43    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Tzatziki

Het is in principe Griekse yoghurt met knoflook.



Ingredinten:
halve komkommer
2 knoflooktenen
!/4 liter yoghurt
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel kruiden azijn
1 theelepel versgehakte dille
zout en peper naar smaak

Schil allereerst de komkommer en rasp hem. Bestrooi het met zout om zo het water te ontrekken. Laat dit ongeveer 15 minuten staan. Druk vervolgens de komkommer goed uit. Pel de knoflooktenen en pers ze uit boven de yoghurt met een knoflookpers. Voeg daarna de olie, azijn en de dille toe. Je kunt zout en peper gebruiken om het geheel wat meer op smaak te brengen.

Dek het vervolgens helemaal af en zet het 3 uur in de koelkast, dit doe je zodat het goed intrekt. Daarna is het klaar voor gebruik!

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:42:11    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Griekse gesudderde sperziebonen in tomatensaus

Omschrijving:
Sperziebonen gesudderd in tomatensaus met dille en uien
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingredienten:
pond sperziebonen 1 ui 3 tenen knoflook 1 blik gepelde tomaten verse dille olijfolie

Bereiding:
Ui en knoflook fruiten in de olijfolie. In de tussentijd de sperziebonen beetgaar koken (10-12 minuten en afgieten). Een blik gepelde tomaten bij de ui en knoflook doen en goed roeren. Vervolgens de sperziebonen erbij doen. Op smaak brengen met zout en peper. Gesneden dille toevoegen en een kwartiertje laten sudderen. Lekker bij gegrild vlees en olijvenbrood.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:44:18    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Psari Plaki



Omschrijving:
Stoofschotel van vis.

Bereidingstijd:
Bereidingstijd: 90 minuten

Ingredienten:
1500 gram witte vis, anderhalve kop olie, 1 kilo rode tomaten, 1/5 kilo uien, 2 teentjes knoflook, 1 kop wijn, 1/5 kop peterselie, fijngesneden, peper en zout.

Bereiding:

De vissen goed schoonmaken en wassen.
Kleine vissen heel laten, grote vis in dikke moten snijden.
De uien in dunne ringen snijden, de knoflook fijnsnijden en de tomaten pureren.
De wijn toevoegen en zachtjes 3 minuten laten koken.
Dan de gepureerde tomaten, knoflook, en de peterselie in de pan doen en 5 minuten later 1 kop water, peper en zout toevoegen. 20 minuten laten stoven, dan de vis in de pan doen en op een laag vuur 30 minuten laten stoven.
Warm opdienen met gebakken aardappelen/frites en (Griekse) salade.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:45:52    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Mousaka



Omschrijving:
Een lekkere volle, kruidige, ietwat zoetige, zachte mousaka waar de Grieken van zullen opkijken.
Bereidingstijd:
ongeveer 1,5 uur, alles op z'n Griekse gemakkie.

Ingredienten:
400 gram gehakt 2 uien 1 kilo droogkokende aardappels 2 of 3 aubergine (ligt aan de groote) 1 pakje gezeefde tomaten van 500 gr. 1 pakje bechamelsaus (of maak dit zelf) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 5 kruidnagelen 2 laurierbladen 2 pijpkaneel (ongeveer 5 cm. per pijpkaneel) 3 tl. tijm 3 tl. rozemarijn 200 gram geraspte oude kaas (of meer als je wilt) peper/zout

Bereiding:
Schil de aardappels en kook ze in ongeveer 15 tot 20 minuten gaar; giet ze af en laat ze zonder deksel op de pan wat afkoelen. Gehakt rullen in een pan met anti-aanbaklaag tot het goed bruin is. De fijngesneden uien toevoegen, en even glazig laten worden, nog even de knoflook laten meebakken en dan het pakje tomatenpuree leegknijpen. 5 kruidnagelen,2 laurierbladen,2 pijpkaneel,3tl. tijm en rozemarijn,peper en zout aan de bakkende tomatenpulp toevoegen. Dan zolang doorkoken tot de saus begint te bakken. (ongeveer een halfuur). Ondertussen de aubergine in plakken snijden, zodat er allemaal rondjes ontstaan. In een koekenpan een flinke scheut goede olijfolie laten verhitten en zoveel aubergineplakken bakken als in de pan kan. Draaien wanneer ze mooi bruin kleuren. Uit de pan nemen en de rest ook zo bakken. Appart leggen op een groot bord. Ovenschaal beleggen met eerst een laag aardappels, dan een laag aubergines, dan een laag van het vleesmengsel, dan weer aubergine en tot slot de aardappels. Dek de ovenschotel af met de redelijk dikke bechamelsaus (extra nootmuskaat is erg lekker) en strooi de oudekaas over de bechamelsaus. 30 tot 40 min. in de oven van zo'n 200 graden tot de saus en de kaas mooi bruin kleurt.



_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:47:18    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Vleesspies souvlaki

Voor 4 personen:

Snijd circa 600 gram mager, mals varkens- of lamsvlees in blokjes. Marineer ze een uur (of langer) in een marinade van 2 eetlepels citroensap, 3 eetlepels olijfolie, 2 teentjes fijngesnipperde knoflook, 1 volle theelepel oregano, 1/2 theelepel tijm, 1 theelepel paprikapoeder, zout, versgemalen peper en wat gemalen piment en cayennepeper.

Rijg het vlees aan 4 of 8 metalen spiesen, eventueel afgewisseld met kwarten rode ui, stevige kleine tomaten, stukjes paprika en laurierbladen. Rooster ze onder de grill of op de barbecue gaar en mooi bruin, keer ze halverwege en bestrijk tussendoor een paar keer met olijfolie.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:48:17    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

Youvetsi stoofschotel met pasta

Ingredinten:
1 kilo riblappen
2 eetlepels olijfolie
50 gram boter
1 ui
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
1 theelepel suiker
1 kaneelstokje
500 gram kritharaki (pasta in de vorm van rijstkorrels)
100 gram geraspte parmezaanse kaas
zout, peper
Bereiding

Snijd het vlees in grove blokken en snipper de ui. Verhit olie en boter in een braadpan, bak het vlees rondom bruin. Bestrooi met peper en zout. Voeg de ui toe en bak deze glazig. Voeg tomatenblokjes, suiker en kaneel toe en schenk er zoveel warm water bij dat het vlees net onder staat. Laat het vlees circa 2 uur sudderen.

Verwarm de oven voor op 180C,

Doe de inhoud van de pan in een ondiepe, wijde ovenschaal. Voeg de pasta toe en roer goed om. Schenk er evenveel water bij als er kritharaki in de schaal zit en laat circa 40 minuten garen in de oven. Bestrooi met de parmezaanse kaas en laat die in 5-10 minuten garen.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:52:48    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

GYROSFLAPJES



Ingredinten:
250 gr. rundergehakt, 1 pakje roomboterbladerdeeg ah,diepvries, 1 flinke eetlepel gyroskruiden, 1 uitje, 2 tenen knoflook, 2 eieren, bakpapier, 2 eetlepels olijfolie.

Bereidingswijze:
-maak het gehakt aan met de gyroskruiden ,1 ei, het gesnipperd uitje, en de 2 uitgeperste tenen knoflook.
-doe de olie in een anti aanbakpan en laat de olie goed heet worden, doe er dan het gehakt in, en bak het gaar.
-terwijl je het gehakt goed losroert als het gaar is, laat je het vlees dan afkoelen.
-leg de plakjes bladerdeeg op de aanrecht, los van elkaar, en bedenk wat je wilt, wil je grote flappen maken laat dan de bladerdeeg heel, wil je borrelhapjes maken, snijd dan de bladerdeegplakjes diagonaal door.
-leg op ieder plakje een lepel gehakt, de hoeveelheid is genoeg voor 10 plakken of 20 plakjes bladerdeeg.
-verdeel netjes, zodat de randen vrij blijven, druk de randen van de plakjes zo op elkaar, dat er mooie driehoekjes ontstaan, druk de randen goed aan, en druk aan met de tanden van een vork, goed diep.
-rangschik de flappen op de met bakpapier bekleedde ovenrooster, en klop het 2de ei los, en besmeer de bovenkanten van de flappen met een kwastje en het ei.
-doe de flappen in een voorverwarmde oven, in het midden, op ongeveer 200 graden. kijk of je halverwege de bakplaat even moet draaien, om mooi egaal lichtgebruinde bovenkanten te krijgen.
-met ongeveer 20 minuten zijn de flappen gaar, kijk zelf even, iedere
oven is anders, hou het even goed in de gaten, zorg dat ze niet te bruin worden, als de buitenkant er goed uitziet, zijn ze klaar.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:53:40    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

DOLMADES (gevulde wijnbladeren)
Voor 4 personen

Bereidingstijd: 1 uur + 1 uur laten staan

250 gram wijnbladeren, ingemaakt in zout water (verse wijnbladeren eerst kort in kokend water blancheren)
1,8 dl olijfolie
2 grote uien, fijngehakt
kop rondkorrelige rijst
6 bosuitjes, gehakt
1/3 kop grofgehakte verse dille
1 eetlepel fijngehakte verse munt
zout en versgemalen zwarte peper
3,75 dl water
1 eetlepel citroensap

Wijnbladeren koud afspoelen, dan 1 uur in warm water laten weken. Laten uitlekken. In een kleine pan met dikke bodem 1,25 dl olijfolie verhitten. Uien toevoegen en 5 minuten langzaam glazig fruiten. Pan van het vuur nemen en 5 minuten afgedekt laten staan. Rijst, bosuien, kruiden, zout en peper toevoegen, goed roeren. Wijnblad (achterkant boven) op een snijplank leggen. Steeds 3 theelepels vulling in het midden van het blad leggen. De zijkanten er overheen leggen, dan naar de punt toe oprollen. Een pan bekleden met 5 wijnbladeren. De dolmades daarover verdelen in twee lagen; olijfolie erover sprenkelen. Een bord op de dolmades leggen, dan de pan vullen met water. Afgedekt 45 minuten laten sudderen. Bord verwijderen en citroensap over de dolmades gieten.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:54:08    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

CHORIATIKI (Gemengde Griekse salade)
voor 4 personen

Bereidingstijd: 20 minuten

3 tomaten
1 komkommer
1 schoongemaakte en in dunne ringen gesneden ui
2 schoongemaakte en in ringen gesneden groene paprika's
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels wijnazijn
zout
peper
100 gram feta kaas
enkele zwarte olijven
1 theelepel oregano

Was de tomaten en snijd ze in kleine partjes. Schil de komkommer en snijd hem in kleine blokjes. Leg de partjes tomaat met de blokjes komkommer in een slabak. Leg de ringen ui en de ringen paprika in de schaal. Roer van de olijfolie, de azijn en wat zout en peper een sausje. Schenk de slasaus over de salade
Snijd de feta kaas in blokjes. Leg de blokjes kaas en wat olijven bovenop de salade en bestrooi het geheel met oregano.
Deze beroemde Griekse salade kan bij vele gerechten worden geserveerd, maar ook kan men hem als voorgerecht geven.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:54:41    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

SOUVLAKIA
Voor 4 personen

Bereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 20 minuten

1 kilo lamsvlees van de bout, zonder botten
1 groene paprika in blokjes van 2 cm
1 rode paprika in blokjes van 2 cm
1,6 dl olijfolie
80 ml citroensap
1 el witte-wijnazijn
2 teentjes knoflook, uitgeperst
3 theelepels oregano
2 laurierbladeren in stukjes
zout en versgemalen zwart peper

Vet en pezen van het vlees snijden. Dobbelsteentjes van ca. 3 cm maken. Vlees en paprika om en om aan ingevette spiesjes rijgen. In een porseleinen of plastic schaal leggen. Olie, sap, azijn, knoflook, oregano, lauriersbladeren, zout en peper door elkaar roeren en over spiesjes gieten. 1 nacht afgedekt in de koelkast zetten. 1 of 2 maal keren. De volgende dag uit de marinade nemen en laten uitlekken. De marinade bewaren. De spiesen op een ingevette grill ca. 10 minuten grillen tot het vlees gaar is. Geregeld met marinade bestrijken. Serveer souvlakia met warm pitabrood en Tzatziki of Griekse salade.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:56:25    Onderwerp: Reageren met citaat

Ilse schreef:

STIFADO (rundvlees met uien)



Voor 4 personen

Bereidingstijd 25 minuten
Kooktijd: 1,5 uur

60 ml olijfolie
750 gram kleine uien
1 kilo rundvlees
3 teentjes knoflook in de lengte gehalveerd
1,25 dl rode wijn
1 kaneelstokje
6 pimentkorrels
theelepel grofgemalen zwarte peper
zout
1 laurierblad
1 eetlepel rode-wijnazijn
2 eetlepels tomatenpuree
3,75 dl water

Olie in een grote pan met dikke bodem verhitten. Uien op matig vuur al roerend goudbruin bakken, uit de pan nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Vet en pezen van het vlees snijden en in blokjes van 3 cm snijden. Al het vlees in de pan doen en op hoog vuur al roerend 10 minuten bruinbakken tot al het vocht is verdampt. Knoflook, wijn, specerijen, laurierblad, azijn, tomatenpuree, water en zout in de pan doen. Op een laag pitje 1 uur afgedekt laten sudderen. De uien toevoegen en omscheppen. Nog 15 minuten afgedekt laten koken. Kaneelstokje, pimentkorrels en laurierblad voor het serveren verwijderen. Met rijst, brood of aardappels en gestoofde groente serveren.

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:58:12    Onderwerp: Reageren met citaat

Janny schreef:

mmmmm, wat een heerlijke recepten!
Ik ga aankomende week gelijk aan de slag.
Bedankt en succes !
groetjes van Janny Akkerman

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
www.kookookeens.tk
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 14 Jul 2008
Berichten: 1811
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 7 Dec 2008 10:58:44    Onderwerp: Reageren met citaat

Niesje schreef:

wat ziet dit er lekker uit.
ben zelf net terug van mijn vakantie naar corfu en heb er herlijk gegeten.
morgen ga ik stifado maken en het is echt lekker de moeite waard.

eet smakelijk

_________________
Check www.kookookeens.nl en http://receptje.hyves.nl voor al je kookzaken. honger2
Maak ook al je "koksmaatjes" bekend met dit forum, iedereen met affiniteit voor eten en koken is welkom!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 7 Dec 2008 10:58:44    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    www.kookookeens.nl Forumindex -> Buitenlandse gerechten Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Pagina 1 van 2

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.
RedSilver 1.03 Theme was programmed by DEVPPL JavaScript Forum
Images were made by DEVPPL Flash Games