Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


De Dwaas

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren     Forumindex -> Kaart betekenissen Grote Arcana
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Miracles
Site Admin


Geregistreerd op: 28 Mrt 2019
Berichten: 183

BerichtGeplaatst: 14 Apr 2019 14:00:56    Onderwerp: De Dwaas Reageren met citaat



Sleutelwoorden rechtop: Nieuw begin, kansen, zorgeloos, naïef, onschuldig, een reis



De Dwaas -kaart, we zien een zorgeloze jongeman die op het punt staat af te stappen van een klif. Nog interessanter, hij lijkt niet eens op te merken dat het er is! De kleine wie hond grinnikt vrolijk naast hem en waarschuwt niet voor een dreigend gevaar, en hij draagt ​​niets meer dan een simpel zwerverspakket. Wanneer je deze kaart ziet, wordt je gevraagd om vertrouwen te hebben in het universum.

Je begint in een nieuwe richting en je moet al je aardse bezittingen achter je laten (gesymboliseerd door de roedel) en vertrouwen hebben (gesymboliseerd door de hond). Dingen worden benaderd met een gevoel van ontzag en verwondering, een kinderlijke zorgeloze geest, een zonder zorgen, een naïviteit, volledig zorgeloos. Dit is de essentie van de Fool. Hij heeft een open geest en onbeperkt potentieel.

Dit is een tijd van nieuw begin voor jou. Je wordt erop gewezen dat het goed is om risico's te nemen. Je bent een nieuwe fase van je leven ingegaan, of je gaat een nieuwe taak aan. Het is tijd om op een nieuwe reis te gaan. Wat je eerder al deed, is eindelijk ten einde gekomen en het is tijd voor je om opnieuw te beginnen. Dit kan in elk facet van je leven zijn.

Niet alleen begin je aan een nieuwe reis, je wordt ook gevraagd om een ​​open geest en een licht hart te houden. Wees niet bang. Als je iets nieuws hebt dat je van plan bent te starten en je afvraagt ​​of het nu het juiste moment is, reageert het universum met een nadrukkelijk JA! Of het nu gaat om werk, financiën of een ander onderwerp dat hij vertegenwoordigt, hij zegt dat systemen weg zijn en dat je snel vooruit gaat.

Als een onderzoek betrekking heeft op een relatie, zou dit aangeven dat terwijl je misschien iets nieuws begint, het niet het moment is om je te vestigen. Je speelt het veld en onderzoekt je vele opties. Je persoonlijke reis of zoektocht is begonnen. Je zult onderweg hulp hebben, het enige wat je hoeft te doen is erom vragen. Geniet van de rit.



Meditatie:
_________________
Someday, somehow, this will all make sense. Maxime Lagacé


Laatst aangepast door Miracles op 21 Apr 2019 08:06:52; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 14 Apr 2019 14:00:56    Onderwerp:

Terug naar boven
Miracles
Site Admin


Geregistreerd op: 28 Mrt 2019
Berichten: 183

BerichtGeplaatst: 21 Apr 2019 08:00:36    Onderwerp: De Dwaas omgekeerd Reageren met citaat



Sleutelwoorden gedraaid: dwaasheid, risicovol gedrag, geen tijd voor iets nieuws




Je hebt het gevoel dat het misschien tijd is om in een deel van je leven mogelijk een nieuw avontuur te beginnen. Het universum zegt echter nog niet helemaal. Voordat er een nieuw begin kan zijn, moet je officieel afronden wat er eerder is gekomen. Weet u zeker dat u een do-over nodig heeft, of weet u niet zeker hoe u uw huidige situatie kunt laten werken?

Weersta de verleiding om weg te willen rennen. In uw poging om "te breken", handelt u misschien op een manier die naïef en dwaas is, met totale minachting voor anderen. Wees niet zo snel om de eerste goede aanbieding te doen die op jouw pad komt. Zoals het gezegde luidt, is het meestal het geval wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn. Neem je tijd en doe je onderzoek naar alles wat je overweegt en zorg ervoor dat het ECHT de beste optie voor je is, en geen schade toebrengt aan de mensen om je heen waar je om geeft.

Je bent misschien uit je diepte, ook al geloof je dat niet, en dit is waar je naïef wordt. Dit is geen tijd om risico's te nemen. De dingen zijn onstabiel op dit moment en je moet werken aan het stabiliseren van je huidige situatie voordat je na een nieuwe gaat flirten.



Meditatie
_________________
Someday, somehow, this will all make sense. Maxime Lagacé
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren     Forumindex -> Kaart betekenissen Grote Arcana Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.
RedSilver 1.03 Theme was programmed by DEVPPL JavaScript Forum
Images were made by DEVPPL Flash Games