Rainy Day
Rainy Day Stijl

Rainy Day Forumindex -> Test Forum 1 -> Ozdoba pro moderní kancelář
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
  Bericht Ozdoba pro moderní kancelář - Geplaatst: Wo Apr 02, 2025 2:02 pm Reageren met citaat  
FannieEdwards

V posledních několika měsících jsem se začal více soustředit na zlepšení atmosféry v kanceláři. I když mám moderní nábytek a spoustu funkcionality, pořád jsem měl pocit, že kancelář není tak inspirující, jak by mohla být. Chtěl jsem přidat něco, co by prostor oživilo, ale zároveň by se snadno udržovalo. Po dlouhém hledání jsem narazil na https://www.ekomoss.cz/obrazy-z-mechu/ a jejich nádherné obrazy z mechu. Bylo to přesně to, co jsem potřeboval. Objednal jsem si obraz s jemným mechem, který byl rámován kvalitním černým dřevem, což perfektně zapadlo do celkového minimalistického vzhledu mé kanceláře. Obraz přináší do mého pracovního prostoru přírodní nádech a zároveň vypadá velmi elegantně. Co je na něm opravdu skvělé, je fakt, že nevyžaduje žádnou údržbu. Stačí ho chránit před přímým slunečním zářením a občas otřít prach. Mým kolegům se obraz moc líbí a často se jich ptám, odkud ho mám. Pokud chcete svůj pracovní prostor oživit, aniž byste museli věnovat čas péči o rostliny, doporučuji tento typ obrazu.

Profiel bekijken Stuur privébericht
Terug naar boven  

- Geplaatst: Wo Apr 02, 2025 2:02 pm  

Terug naar boven  

Rainy Day Forumindex -> Test Forum 1 -> Ozdoba pro moderní kancelář Tijden zijn in GMT  
Pagina 1 van 1