Fuck fame and fortune
Let's just rock the show \,,/_



Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Fuck fame and fortune Forumindex+16 verhalenThe rapist
Het is nu 28 Sep 2024 06:22:05

Reageren Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Auteur
HEROINEforthepoor
Schaap Admin
Schaap Admin


Geregistreerd op: 11 Mrt 2007
Berichten: 967
Woonplaats: Tah groningen
14 Jul 2007 14:24:44
Bericht
The rapist Reageren met citaat
Bill werd wakker van een geluid dat hij in de kamer hoorde. Toen hij zijn ogen opende zag hij hoe Tom, die op zijn bed was geklommen, hem met opgewonden, grote donkerbruine ogen aankeek.
?Hai liefje,? zei hij met een stem die Bill niet gewend was.
?Hou op Tom, ik ben je liefje niet. Je bent gewoon nog hartstikke dronken!?
?Ik ben niet bezopen!? Tom keek Bill kwaad aan.

Tom pakte het laken dat bij Bill haast tot de kin reikte en met een flinke ruk gooide hij die van zijn tweelingbroer af.
?Tom? Tom?!? vroeg Bill angstig. ?Wat ben je in Godsnaam aan het doen??
?Niks bijzonders,? zei Tom terwijl hij Bill bekeek. Hij had weer die hongerige blik in zijn ogen die Bill die avond had gezien.
Hij tijgerde met zijn nog in kleding gehulde lijf over de stijf liggende Bill heen die helemaal geen idee had van wat hij moest doen. Op handen en knie?n zakte Tom wat naar beneden en plaatste zijn lippen ruw op die van zijn broertje.

Hij dwong zijn wederhelft die te openen, bewoog zijn tong ruw over de lippen en gleed hartstochtelijk met zijn tong Bills mond binnen. Bill kreunde en probeerde Tom van zich af te doen, hij wilde niet dat Tom hem zoende.
Tom greep met zijn handen Bills hoofd vast en liet niet los terwijl de tongzoen ruwer en harder werd. Een spel waarbij Bills tong probeerde te ontsnappen van die van Tom die de achtervolging had ingezet.

Tom liet zijn handen wat losser vallen en streelde met zijn vingertoppen over Bills huid, gleed met zijn handen naar het T-shirt dat in de weg zat.
Eindelijk wist Bill zijn handen onder Toms lichaam los te maken.
?Tom, hou op, je weet niet waar je mee bezig bent!?
?Dat weet ik wel, meisje!? riep Tom er tegenin terwijl hij weer zijn lippen op die van Bill wilde plaatsen.

?Dat weet je niet!? Bill gaf zijn broer met de vlakke hand een flinke klap recht in zijn gezicht. Bills hand liet een grote rode afdruk achter op het gezicht van Tom waarop de razernij was af te lezen.
?Je laat me doen wat ik wil!? riep hij fel uit terwijl hij Bills polsen vastgreep en die in het bed drukte.
?Tom, laat me los! Dat doet pijn!? Bill probeerde zijn polsen los te wringen en deze keer was hij degene die een klap ontving tegen zijn kaak.

?Waarom doe je dat klootzak?!? Bill voelde een stekende pijn en raakte met zijn vingertop het gedeelte aan waar Tom zo hard had geslagen.
?Als je nu meewerkt dan doe ik je geen pijn!? riep Tom. Hij probeerde Bill te kalmeren terwijl het kwijl uit zijn mondhoek droop en in Bills zwarte haren viel.
?Gadverdamme!? riep Bill.
Tom wilde zich weer voorover buigen om Bill te zoenen.
?Nee Tom, niet doen! Je bent er niet bij met je stomme kop!?
?O, maar ik weet zeker wel wat ik doe!? Tom grijnsde gemeen naar zijn broertje.

Bill verafschuwde zijn tweelingbroer die inmiddels zijn hand liet afdwalen langs zijn hals. Met zijn vingers trippelde hij over Bills T-shirt heen en keek hem even aan. Hij boog zijn hoofd naar Bill toe.
?Rustig maar liefje, het doet straks maar even pijn??
Bill schrok zich lam en spuwde Tom in zijn oog.
?Jezus!? Tom greep naar zijn oog en veegde het spuug eruit. ?Nu heb je het er zelf zo naar gemaakt!?
Tom zette zijn knie op Bills buik zodat die naar adem moest happen en vervolgens pakte hij Bills shirt vast. Met een flinke ruk trok hij er aan zodat het shirt openscheurde.

?Nee! Niet mijn Green Day shirt!? piepte Bill terwijl hij weer naar adem hapte.
?Pech gehad,? gromde Tom terwijl hij nog eens aan het shirt rukte dat nu eindelijk echt kapot was. Tranen sprongen in Bills ogen, zijn favoriete shirt was er aan! Tom gaf Bill geen moment om bij te komen, hij trok ruw Bills armen uit de mouwen.
?Nee, Tom, doe het niet! Asjeblieft!?
Tom gaf geen gehoor, boog zich naar Bill toe en begon hem in de hals te zoenen. Likte over zijn zachte huid en zocht een weg naar beneden.

Met een tong die zijn richtingsaanwijzer had verloren baande hij een weg langs Bills gespannen tepels. Hij kuste zijn buik en op dat moment greep Bill naar Toms dreadlocks en trok er wild aan. Woest keek Tom op.
?Ik wilde nog lief voor je zijn, maar nu?? Tom keek op en zocht het kapotte shirt. Greep Bill bij de armen en wikkelde het shirt strak om de polsen, zodat Bill zijn slaaf was. Hij kon geen kant meer op.

Tom gleed voor de tweede keer met zijn tong over Bills bovenlichaam naar beneden, in de richting van zijn zwarte boxer. Plaagde hem door even langs de rand van de boxer te strelen. Ongewild werd Bill er geil van.
?Ah, dus je vindt ?t wel lekker,? gromde Tom histig terwijl hij Bills boxer langzaam naar beneden trok en die vervolgens weggooide.
Bill trok zijn benen omhoog, zodat Tom zijn geslachtsdeel niet kon zien, zodat hij er niet aan kon zitten.

?Nog moeilijk doen ook h??? Tom duwde meedogenloos Bills benen uit elkaar en boog zijn hoofd naar beneden.
Hij plaatste zachte kussen op Bills onderbuik en liet vervolgens zijn tong verder en verder naar de erectie glijden. Bill wist wat Tom wilde doen en probeerde weer zijn benen te sluiten.
Tom ging door, hij zette zijn volle gewicht in om de benen van Bill in een o-vorm te krijgen en die ook zo te laten.

Tom liet zijn tong over Bills lid glijden, zoende de penis van zijn jongere broer en nam hem vervolgens langzaam in zijn mond. Met zijn hoofd begon hij op en neer te bewegen, af en toe zoog hij wat harder dan weer wat zachter. Kuste dan weer even, likte de penis en speelde met de eikel. Bill voelde dat zijn broer het goed kon, maar wilde niet klaarkomen. Niet op zo?n manier. Hij beet op zijn lip en hield het opkomende gevoel tegen.
Op dat moment maakte Tom de fout door een van zijn handen los te laten van Bills been en die om Bills erectie plaatste. Hij ging door met pijpen en bewoog zijn hand ritmisch op en neer.

Net op het moment dat Bill het bijna niet meer uithield wist hij zijn knie zo te buigen dat hij Tom precies goed in zijn buik kon raken. Bill trok zijn knie wat verder in en richtte, zijn knie kwam hard in Toms buik aan waardoor hij opzij viel, van het bed af. Bill hijgde van de inspanning die hij had moeten verrichten.
Tom was inmiddels weer opgestaan en keek Bill razend aan. Hij trok zo snel als maar kon zijn shirt en broek uit. Had nog slechts zijn wijde boxer aan terwijl hij weer op het bed klom.
?Je kan er niks tegen doen, Bill. Ik ga je neuken, of je het wilt of niet!?
Tom trok eerst behendig zijn boxershort uit en toonde Bill zijn erectie.
?Ja, die zul je voelen,? grijnsde hij. ?En hoe.?

Bill greep het bed vast, durfde zich niet meer te bewegen uit angst.
?Goedzo,? zei Tom terwijl hij Bills benen omhoog duwde zodat hij Bill in de juiste positie kreeg.
Met beide handen liftte hij Bill iets op en plaatste zijn penis voor de opening.
?Nee, niet doen Tom!? Bill gilde het uit.
?Stt!? Tom sloeg hard op Bills kont, en nog een keer, en nog een keer. De volgende dag zou die er bont en blauw uitzien.

Tom bekeek de hoek waarin hij zat en besloot dat dit de juiste was. Met een flink stoot ramde hij zijn penis bij Bill naar binnen die zijn tanden op elkaar klemde. Hij voelde een verschrikkelijke pijn door zijn lichaam gieren, alsof hij vanbinnen uiteen gescheurd werd.
Tom trok zich weer terug en stootte nog eens diep naar binnen. Bill voelde hoe de gevoelige aders die aan de binnenkant ge?rriteerd raakten, dat ze steeds pijnlijker aanvoelden.

Tom ging ongestoord ondanks Bills gejammer door. Tom versnelde zijn stoten, hij hijgde en kreunde alsof zijn leven er van af hing.
Bill voelde hoe de bloedvaten in zijn darmen openspatten en langzaam merkte hij hoe het bloed eruit stroomde. Het vloeide in kleine beetjes uit zijn aars op het bedovertrek.
Het bloed zorgde ervoor dat Toms geslachtsdeel beter erin en eruit kon bewegen. Hij keek zijn machteloze tweelingbroer aan die daar versuft lag, die haast gewend was aan de wilde bewegingen die Tom maakte.

?Ja, jij moet ook wel een beetje kunnen genieten,? zei Tom terwijl hij een hand onder zijn broer losliet en die naar Bills geslacht verplaatste. Hij begon er aan te trekken terwijl hij rustig door bleef stoten met lange, snelle halen.
Tom gooide zijn hoofd naar achteren, een teken dat zijn hoogtepunt er aan kwam. Hij gaf een flinke ruk aan Bills penis en op dat moment kwam hij klaar. Zijn onderlichaam schokte terwijl hij nog langzaam in en uit Bill gleed. Zijn sperma spoot hij naar binnen en op dat moment verloor Bill zijn bewustzijn.

Nadat Tom was klaargekomen, haalde hij langzaam zijn penis uit Bills haastlevenloze lichaam en bekeek zijn broertje die daar bewusteloos lag.
Onder Bills kont lag een een donkere plas van bloed dat Tom in het donker nauwelijks kon zien. Tom grijnsde even, stond op en kroop weer terug naar zijn eigen bed. Hij dook met een diepe zucht onder de lakens en viel in slaap.

?

De volgende ochtend werd Tom wakker in een vage roes. Hij keek naar beneden en zag tot zijn grote verbazing dat zijn slappe penis bedekt was met donkerrood bloed. Bloed van zijn tweelingbroer. Zijn tweelingbroer die nog steeds bewusteloos in het bed naast hem lag.
_________________
[b:2f514665b9]You're my heroine. <3[/b:2f514665b9]
Profiel bekijkenStuur privéberichtMSN MessengerZoek naar alle berichten van HEROINEforthepoor

Auteur







14 Jul 2007 14:24:44
Bericht

Auteur
HEROINEforthepoor
Schaap Admin
Schaap Admin


Geregistreerd op: 11 Mrt 2007
Berichten: 967
Woonplaats: Tah groningen
14 Jul 2007 14:32:17
Bericht
Reageren met citaat
Jess? xD k heb je verhaal hier geplaats :}
_________________
[b:2f514665b9]You're my heroine. <3[/b:2f514665b9]
Profiel bekijkenStuur privéberichtMSN MessengerZoek naar alle berichten van HEROINEforthepoor

Auteur
no_hope_tagged
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 14 Jul 2007
Berichten: 278

14 Jul 2007 14:35:23
Bericht
Reageren met citaat
GATVERDE GATVERDE GATVERDE GATVERDE GATVERDEEEEEDAMME BAH BBAH BAH BAH BAH BAH BH EN DAN NOG STEEDS ZEGGEN DAT ZE NIET GAAY ZIJN HE GATVER DAMME BAH
_________________
There is no perfection in the world
Profiel bekijkenStuur privéberichtZoek naar alle berichten van no_hope_tagged

Auteur
MariaTheQueenOfBeauty's
Schaap Admin
Schaap Admin


Geregistreerd op: 13 Jul 2007
Berichten: 164

14 Jul 2007 14:39:43
Bericht
Reageren met citaat
O MIJN GOD!
_________________
^_^
Profiel bekijkenStuur privéberichtE-mail versturenMSN MessengerZoek naar alle berichten van MariaTheQueenOfBeauty's

Auteur
MariaTheQueenOfBeauty's
Schaap Admin
Schaap Admin


Geregistreerd op: 13 Jul 2007
Berichten: 164

14 Jul 2007 15:12:37
Bericht
Reageren met citaat
no_hope_tagged schreef:
GATVERDE GATVERDE GATVERDE GATVERDE GATVERDEEEEEDAMME BAH BBAH BAH BAH BAH BAH BH EN DAN NOG STEEDS ZEGGEN DAT ZE NIET GAAY ZIJN HE GATVER DAMME BAH

Jij bent helemaal geen 16!
_________________
^_^
Profiel bekijkenStuur privéberichtE-mail versturenMSN MessengerZoek naar alle berichten van MariaTheQueenOfBeauty's

Auteur
libettxschaap
Schaap Admin
Schaap Admin


Geregistreerd op: 11 Mrt 2007
Berichten: 607
Woonplaats: dromenland^^
14 Jul 2007 20:07:13
Bericht
Reageren met citaat
WGAGAGAGAAGAGAGAGGAAG *kuch* whahahahahahahaha
mijn lach was wat verneukt (o.O wat geeft veer een goede voorbeeld x])
Omggg jullie reacties x]
_________________
make some fun and reach the sun!

tha shizzle =]
Profiel bekijkenStuur privéberichtE-mail versturenMSN MessengerZoek naar alle berichten van libettxschaap

Reageren Pagina 1 van 1

Fuck fame and fortune Forumindex+16 verhalenThe rapist
Het is nu 28 Sep 2024 06:22:05
Tijden zijn in GMT - 1 uur
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken