clubbruggeineuropa
alles over club brugge 
 
 
 FAQ  •  Zoeken  • Gebruikersgroepen   •  Registreren  •  Profiel  •  Log in om je privéberichten te bekijken  •  Inloggen
 
 

Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


 Club wint met 0-9 op Wingene Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
fcb1958
Site Admin


Geregistreerd op: 19 Jun 2010
Berichten: 297

BerichtGeplaatst: 3 Jul 2010 23:39:06 Reageren met citaatTerug naar boven

Club wint met 0-9 op Wingene
Club Brugge behaalde een vlotte 0-9 zege tegen eersteprovincialer KVC Wingene. Blondel, Kouemaha, Geraerts en Hoefkens scoorden voor de rust, Van Gijseghem (2) en Akpala (3) diepten de score verder uit na de pauze.

Adrie Koster pakte in Wingene voor het eerst tijdens deze voorbereiding uit met het centrale verdedigersduo Hoefkens-Donk. Voorts verscheen ook de Braziliaanse testspeler Jefferson aan de aftrap. De aanvaller kreeg voorin het gezelschap van Dorge Kouemaha.

De speler die zich tijdens de eerste helft evenwel het meeste liet opmerken, was Jonathan Blondel. De middenvelder schoot de eerste kans van de wedstrijd nog hoog over, maar na zes minuten lukte het hem wel om de score te openen. De linkspoot nam een gemillimetreerde pass van Hoefkens in één tijd op de slof en knalde de 0-1 heerlijk binnen.

Blondel bleef ook daarna de meest dreigende Bruggeling, al kon de thuisdoelman zijn vrije trap nog net uit doel ranselen. Geen nood echter, want na twintig minuten stond het dan toch 0-2: een hoekschop van Blondel belandde via Hoefkens bij Kouemaha en die schoot het leer hoog tegen de touwen.

De Bruggelingen bleven ook daarna doorduwen en kwamen via Perisic twee keer dicht bij de 0-3. Eerst kon de Kroaat een een-tweetje met Blondel niet afwerken en vervolgens schoot hij een voorzet van Jefferson op de Wingense doelman. Intussen moest Thibaut Van Acker naar de kant met een kneuzing, waardoor ook Vadis Odjidja in de ploeg kwam.

Het verdiende derde doelpunt viel uiteindelijk op het halfuur, toen Geraerts een hoekschop van Blondel binnenkopte. De thuisploeg stak daarna voor het eerst de neus aan het venster, maar een alerte Donk kon nog net op tijd ontzetten. De eersteprovincialer kon bovendien niet verhinderen dat Club voor de rust nog een vierde keer scoorde. Eerst kon Geraerts net niet bij een voorzet van Perisic, maar kort daarop was het kapitein Hoefkens die een hoekschop van alweer Blondel binnenkopte (0-4).

Na de pauze bleven alleen De Vlieger, Donk en de ingevallen Odjidja op het veld. Ondanks de vele wissels bleef blauw-zwart vlot de bal rondtikken. Toch was het net als tijdens de eerste helft vooral via hoekschoppen dat Club raak trof. Zo dikte Daan Van Gijseghem de score aan tot 0-6, telkens na een hoekschop van Lestienne.

Intussen waren ook de beloften Mateusz Kuzmicki en Marijn Vandewalle in de ploeg gekomen, in de plaats van respectievelijk Donk en de geblesseerde Vermeulen. In de slotfase was het dan de beurt aan Joseph Akpala om de hoofdrol op te eisen. Eerst schoot hij een knappe pass van Lestienne voorbij de kansloze thuisdoelman en daarna zorgde de spits na een hoekschop van alweer Lestienne voor de 0-8.

Tussendoor was een knal van Dirar al op de paal uiteengespat en had een Wingense verdediger net niet in zijn eigen doel getrapt. De eindscore werd in de slotminuten uiteindelijk vastgelegd op 0-9. Een hoekschop van Lestienne werd eerst nog weggewerkt, maar via Marcos belandde de bal bij Akpala, die zo zijn hattrick compleet maakte. Komende woensdag oefent blauw-zwart om 19.30 uur tegen tweedeklasser KV Oostende. (HN/SF)

Club: De Vlieger – De Mets (46’ Marcos), Hoefkens (46’ Van Gijseghem), Donk (65’ Kuzmicki), Van der Heyden (46’ Cleber) – Geraerts (46’ Vermeulen, 70’ Vandewalle), Van Acker (25’ Odjidja), Perisic (46’ Dirar), Blondel (46’ Lestienne) – Kouemaha (46’ Akpala), Jefferson (46’ Dahmane).
Doelpunten: 6’ Blondel (0-1), 19’ Kouemaha (0-2), 30’ Geraerts (0-3), 43’ Hoefkens (0-4), 56’ Van Gijseghem (0-5), 59’ Van Gijseghem (0-6), 66’ Akpala (0-7), 77’ Akpala (0-Cool, 87’ Akpala (0-9).
Profiel bekijkenStuur privéberichtE-mail versturen







Geplaatst: 3 Jul 2010 23:39:06 Terug naar boven

Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Tijden zijn in GMT + 6 uur
Vertaling door Lennart Goosens.