clubbruggeineuropa
alles over club brugge 
 
 
 FAQ  •  Zoeken  • Gebruikersgroepen   •  Registreren  •  Profiel  •  Log in om je privéberichten te bekijken  •  Inloggen
 
 

Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


 Club wint met 0-9 op Torhout Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
fcb1958
Site Admin


Geregistreerd op: 19 Jun 2010
Berichten: 297

BerichtGeplaatst: 10 Jul 2010 23:24:31 Reageren met citaatTerug naar boven

Club wint met 0-9 op Torhout
Club Brugge behaalde een vlotte 0-9 zege op het veld van derdeklasser KM Torhout. Akpala (2) en Kouemaha scoorden voor de pauze. Daarna werd het via Dahmane, Lestienne, een owngoal, Perisic, nieuwkomer Scepovic (foto) en Geraerts 0-9.

Net als tijdens de voorbije oefenwedstrijden liet Adrie Koster tijdens beide speelhelften een quasi volledig nieuw elftal opdraven. Belofte Mateusz Kuzmicki verscheen opnieuw aan de aftrap en kreeg centraal achterin het gezelschap van kapitein Carl Hoefkens. Op het middenveld startte onder meer Nabil Dirar, die vanmorgen zijn contract verlengde, terwijl voorin Akpala en Kouemaha het aanvalsduo vormden. Van Gijseghem en Stijnen bleven uit voorzorg aan de kant.

Door de loden hitte lag het tempo tijdens de aanvangsfase niet bijster hoog, maar toch zorgde Club al vlug voor gevaar via afstandsschoten van Van der Heyden en Blondel. Het eerste doelpunt viel na een kwartier: Kouemaha schoot op de keeper, maar Akpala slaagde erin om de rebound binnen te tikken (0-1).

Toch liet ook Torhout zich niet onbetuigd, want via Yde kon het toch even dreigen. De beste kansen waren evenwel voor blauw-zwart: Akpala kopte rakelings naast, Kouemaha lepelde de bal net niet binnen en ook Vargas zag zijn schot gered worden door de thuisdoelman. Het verdiende tweede doelpunt viel tien minuten voor de rust: Akpala zette zich goed door tot aan de achterlijn, gaf de bal laag voor en Kouemaha devieerde het leer achter het steunbeen in doel.

Club bleef ook daarna dreigen: Akpala vergat een voorzet van Blondel binnen te schieten en Kouemaha zag zijn poging via de doelman op de paal belanden. Geen nood echter, want kort voor de rust werd het dan toch 0-3. Vargas stuurde Akpala diep, die omspeelde de doelman en schoot de bal laag binnen.

Na de rust zagen de 2500 toeschouwers dat alleen De Vlieger en Kuzmicki op het veld bleven. Opvallendste nieuweling na de pauze was nieuwkomer Stefan Scepovic, die samen met Dahmane in de spits speelde. De Serviër liet zich bovendien al vlug opmerken. De aanvaller gaf de bal goed mee met Dahmane, die het leer door de benen van de keeper binnenschoot (0-4).

Ondanks de ruime voorsprong bleef Club er volop voor gaan. Kopballen van Lestienne en Scepovic gingen niet binnen, maar halfweg de tweede helft was het vijfde doelpunt toch een feit. Dahmane legde goed breed tot bij Lestienne, die de 0-5 binnenschoot. Even later liet ook Perisic zich voor het eerst opmerken. De Kroaat gaf de bal voor doel, waar verdediger Rossel de 0-6 voor de aanstormende Scepovic in doel devieerde.

In de slotfase dreven Perisic, Scepovic en Geraerts de score nog op tot 0-9. Perisic schoot de bal fraai in de verste hoek, maar het was met name het doelpunt van Scepovic dat er eentje was om in te lijsten. De aanvaller nam de bal met de borst mee, zette zo twee verdedigers in de wind en knalde het leer met links binnen. Het slotakkoord was uiteindelijk voor Karel Geraerts, die een voorzet van Camozzato al vallend binnenkopte. (CW/SF)

Club: De Vlieger - De Mets (46’ Camozzato), Hoefkens (24’ Donk), Kuzmicki, Van der Heyden (23’ Klukowski) – Dirar (46’ Geraerts), Van Acker (46’ Odjidja) , Vargas (46’ Perisic), Blondel (46’ Lestienne) – Akpala (46’ Dahmane, 66’ Van Acker), Kouemaha (46’ Scepovic).
Doelpunten: 14’ Akpala (0-1), 35’ Kouemaha (0-2), 41’ Akpala (0-3), 53’ Dahmane (0-4), 65’ Lestienne (0-5), 71’ Rossel (owngoal, 0-6), 81’ Perisic (0-7), 84’ Scepovic (0-Cool, 90’ Geraerts (0-9).

_________________
VOOR EEUWIG EN ALTIJD CLUB BRUGGE SUPPORTER IN GOEDE EN SLECHTE DAGEN
Profiel bekijkenStuur privéberichtE-mail versturen







Geplaatst: 10 Jul 2010 23:24:31 Terug naar boven

Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Tijden zijn in GMT + 6 uur
Vertaling door Lennart Goosens.