esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Geroosterde Spaanse Makreel

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Vis
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Jeanne
Moderator


Geregistreerd op: 01 Mrt 2022
Berichten: 990

BerichtGeplaatst: 13 Jul 2024 10:22:33    Onderwerp: Geroosterde Spaanse Makreel Reageren met citaat



Geroosterde Spaanse Makreel

Ingredienten:

3 grote knoflook teentjes
1 theelepel zout
1 theelepel gemalen koriander
1/2 tteelepel gemalen komijn
1/4 cup peterselie (fijn gehakt)
1/4 cup dille (fijn gehakt)
2 hele makrelen (schoon gemaakt) ca. 1 & 1/2 pond
1 citroen (dun gesneden)
extra virgin olijfolie
2 a 3 eetlepels vers citroensap

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Zet een schaal om te roosteren in de oven om warm te worden
Gebruik een vijzel om de knoflook en zout fijn te stampen
Voeg koriander en komijn toe en blijf alles door elkaar stampen
Mix de peterselie en dille erdoor
Dep de vis droog van binnen en buiten
Zorg dat de vis van binnen schoon is
Smeer de vis met zout in
Leg op eeningevette ruime vel alufolie,
Stop de vis vol met citroenschijfjes en het knoflook kruiden mengsel
Besprenkel de vis met olijfolie
Vouw de folie over de lengte goed dicht zodat de stoom niet kan ontsnappen
Vouw de zijkanten goed dicht
Leg de vis in de voorverwarmde ovenschaal
Zet de schaal in de oven en bak de vis in 30 a 40 minuten gaar
Hangt van de dikte van de vis af
Haal uit de oven en maak het folie los
Voeg het citroensap toe
Serveer onmiddelijk....

Bron: The Theme Mediteranean Dish
_________________
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 13 Jul 2024 10:22:33    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Vis Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.