esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Kalkoenfilet gevuld met Gerookte Zalm en Spinazie

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Vlees
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 13 Jul 2024 15:59:21    Onderwerp: Kalkoenfilet gevuld met Gerookte Zalm en Spinazie Reageren met citaat


Kalkoenfilet gevuld met Gerookte Zalm en Spinazie

Ingrediënten:

600 gr kalkoenfilet
4 plakken gerookte zalm
8 grote bladeren spinazie
olijfolie
zout en peper

Bereiden:

Sla de kalkoenfilet plat met een mes of gebruik een deegroller.
Bedek het vlees met geblancheerde bladeren spinazie en strooi er peper over.
Bedek met 1-2 plakken gerookte zalm.
Rol stevig op en bind vast de rolletjes met garen of gebruik tandenstokers.
Giet er voorzichtig olijfolie over en rooster de rol op de grill of de bakplaat gedurende 15-20 minuten.
Dien op met sinaasappelsaus of een saus met citroen, tijm en basilicum

Sinaasappelsaus

Ingrediënten:

sap van 2 sinaasappels 150 ml room
sap van 1 citroen
klein beetje cayennepeper
3 eidooiers
geraspte nootmuskaat
100 gr zachte boter

Bereiden:

Doe sinaasappelsap, citroensap, cayennepeper en nootmuskaat in een sauspannetje.
Breng aan de kook en kook in tot 2 eetlepels.
Klop het ingekookte sap, de eidooiers en de room au bain marie met een garde.
Voeg beetje bij beetje de boter toe en klop totdat de saus dikker wordt.

Saus met citroen, tijm en basilicum

Ingrediënten:

150 gr kippenbouillon
3 eetlepels vers citroensap
2 theelepel gehakte tijm
3 eetlepels ongezouten boter
1 theelepel verse basilicum, in strookjes

Bereiden:

Meng de kippenbouillon en het citroensap.
Breng het aan de kook en laat tot de helft inkoken. Voeg tijm en basilicum toe.
Laat 1 minuut doorkoken.
Haal het van het vuur en roer er voorzichtig de boter doorheen.

Bron: onbekend
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 13 Jul 2024 15:59:21    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Vlees Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.