esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Kersensaus

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Sauzen zoet
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Jeanne
Moderator


Geregistreerd op: 01 Mrt 2022
Berichten: 990

BerichtGeplaatst: 15 Jul 2024 09:35:49    Onderwerp: Kersensaus Reageren met citaat



Kersensaus

Deze kersensaus is makkelijk te maken met een pot kersen i.p.v. vers
Handig buiten het kersenseizoen.
Heerlijk op ijs, pannekoeken, yoghurt
Maar ook lekker bij vlees (eend en roastbeef)



Ingredienten:


1 pot kersen zonder pit
1 1/2 dl rode wijn
een scheutje kersenlikeur (optioneel)
sap van 1/2 citroen
1 eetlepel marmelade
Maizena of aardappelmeel

Bereiden:

Breng de kersen met sap, wijn, citroensap en de marmelade in een pannetje aan de kook.
Bind de saus met het aardappelmeel.
Als je er likeur bij doet kan dat er nu ingeroerd worden
Laat even door pruttelen
Giet de saus in een kommetje
Af laten koelen (steeds even roeren zodat je geen vel erop krijgt)
_________________
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 15 Jul 2024 09:35:49    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Sauzen zoet Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.