Jeanne Moderator
Geregistreerd op: 01 Mrt 2022 Berichten: 990
|
Geplaatst: 15 Jul 2024 11:10:28 Onderwerp: Home made Boursin |
|
|
Zelfgemaakte Boursin
Dit receptje kwam ik tegen op het blog van Nicole
En het makkelijke van dit recept is dat je het kaasje helemaal kan kruiden naar eigen inzicht
Ik maak nog wel eens gevulde kipfilet en gebruik dan ham en Boursin voor de vulling...
Denk dat dit "kaasje" er prima voor gebruikt kan worden
Maar ook lekker fris op toast of crackers
Of klop eens een eetlepel door je dressing voor de sla......
Ingredienten:
227 gram cream cheese (kamertemperatuur)
1/2 cup ongezouten boter (kamertemperatuur)
1 knoflookteen (fijn gemaakt)
1/4 theelepel gedroogde oregano
1/4 theelepel gedroogde tijm
1/4 theelepel gedroogde basilicum
1/4 theelepel gedroogde dille
1 eetlepel verse platte peterselie
zout & peper
Bereiden:
Mix in een kom de cream cheese en de boter
Voeg de knoflook en alle kruiden toe
Mix alles goed door
Voeg zout en peper naar smaak toe
Doe het mengsel in een schaaltje of doos
Dek goed af en laat enige uren in de koelkast staan
Alle smaken trekken nu goed door
Serveer de "boursin" op kamertemperatuur met toast, crackers of baquette
Of gebruik het in een ander recept
Bron: The Galley Gourmet _________________
|
|