esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Witte Chocolade met Geitenkaasmousse

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Desserts
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 17 Jul 2024 10:23:01    Onderwerp: Witte Chocolade met Geitenkaasmousse Reageren met citaat


Witte Chocolade met Geitenkaasmousse

Ingredienten

250 gr. witte chocolade
4,5 dl. slagroom
100 gr. geitenkaas
1 blaadje gelatine
3 eiwitten
1 zakje vanillesuiker

Bereiding

Chocolade verwarmen met 2 dl. slagroom en de geitenkaas
Gelatine weken en bij chocolademengsel voegen
De resterende slagroom opslaan tot yoghurtdikte
Eiwitten stijfkloppen met vanillesuiker
Slagroom door chocolademengsel scheppen en daarna de geklopte eiwitten
Afdekken en in de koelkast zeker 4 uur laten opstijven
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 17 Jul 2024 10:23:01    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Desserts Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.