esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Omelet Muffins

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Hartige taart
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 17 Jul 2024 13:54:53    Onderwerp: Omelet Muffins Reageren met citaat


Omelet Muffins

Ingrediƫnten:

10 geklutste biologische eieren
1/8 cup water
2 cups fijngesneden groenten (paprika, asperges, broccoli, ui etc.)
1/4 tl himalaya zout
snufje peper

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Plaats papieren cupjes in de muffinvorm.
Meng de fijngesneden groenten met de geklutste eieren, zout en peper.
Giet het mengsel in de papieren cupjes.
Bak 18-20 minuten.

Als de omelet muffins gaar zijn, uit de muffinvorm nemen, af laten koelen en per stuk verpakt invriezen.
Lekker om mee te nemen naar school, werk etc.
Gelijk serveren bij een uitgebreid zondags ontbijtje kan natuurlijk ook!

Bron: Fabulousfoodfan
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 17 Jul 2024 13:54:53    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Hartige taart Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.