esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Sperziebonen in Kokossaus

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Groente
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 18 Jul 2024 10:49:10    Onderwerp: Sperziebonen in Kokossaus Reageren met citaat


Sperziebonen in Kokossaus

bevat per portie
160 kcal 4 g eiwit 10 g vet 14 g koolhydraten

Ingredienten:

600 g sperziebonen
1 grote ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
2 eetlepels olie
1 theelepel sambal oelek
1 theelepel gemberpoeder
1 zakje santen (30 g)

Bereiden:

Haal de sperziebonen af en breek ze doormidden.
Fruit de ui en knoflook goudgeel in de wok in hete olie.
Roer de sambal en het gemberpoeder erdoor en schep de boontjes erdoor.
Voeg 150 ml water toe en de santen en kook de boontjes afgedekt in ca. 8 -10 minuten heel zachtjes gaar.
Lekker met gehaktballetjes en rijst.

Bron: Iens
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 18 Jul 2024 10:49:10    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Groente Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.