esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Thaise Mosselen met Gember

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Vis
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 19 Jul 2024 15:23:51    Onderwerp: Thaise Mosselen met Gember Reageren met citaat


Thaise Mosselen met Gember

Ingrediƫnten voor 2 pers.:

ca. 2 kg mosselen, goed schoongemaakt
2 el fijngehakte verse gember
3 lenteuitjes, fijngehakt
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 Spaanse peper, fijngehakt
vissaus (nam pla)
1 dl. kokosmelk
flinke scheut rijstwijn/mirin/sherry oid
eventueel sambal naar smaak

Bereiding:

Verhit een pan goed heet, voeg de mosselen toe, daar bovenop de lenteui, gember, knoflook, Spaanse peper en evt. sambal.
Eventjes omgooien en dan de kokosmelk toevoegen, scheut rijstwijn erbij.
Naar smaak vissaus toevoegen.
Weer omgooien en wachten tot de mosselen gaar zijn, de schelpen opengaan.

Bron: geenflauwidee
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 19 Jul 2024 15:23:51    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Vis Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.