esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Boemboe Bali Ikan (Krokante Visfilet in Pittige Tomatensaus

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Vis
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 21 Jul 2024 11:22:28    Onderwerp: Boemboe Bali Ikan (Krokante Visfilet in Pittige Tomatensaus Reageren met citaat


Boemboe Bali Ikan (Krokante Visfilet in Pittige Tomatensaus

Ingrediƫnten

1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
4 (Ć  125 g) visfilets (bijv. kabeljauw)
50 g bloem
Conimex Wok Olie
2 uien
600 g broccoliroosjes
3 tl Conimex Sambal Badjak
2 el tomatenpuree
3 el Conimex Ketjap Manis
2 el citroensap

Bereiding

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Wrijf de visfilets eventueel in met wat zout en peper.
Haal ze door de bloem.
Verhit een flinke laag olie in een koekenpan.
Bak de filets in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin.
Haal ze uit de pan en laat ze op keukenpapier goed uitlekken.
Pel en snijd ondertussen de uien fijn.
Kook de broccoli in ruim kokend water in ca. 5 minuten gaar.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de ui, de sambal en de tomatenpuree ca. 2 minuten op een hoog vuur.
Voeg de ketjap, 1 1/2 dl water en het citroensap toe en breng aan de kook.
Naar smaak wat suiker toevoegen als het iets te zuur is.
Leg de visfilets voorzichtig in de saus en ca. 3 minuten verwarmen.
Leg de visfilets op 4 borden en geef de broccoli en mie erbij.

Bevat per portie:
Energie 610 kcal

Bron: Conimex

* wij gebruiken kant-en-klare lekkerbekjes die we opwarmen in de saus.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 21 Jul 2024 11:22:28    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Vis Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.