esmakole
PSP
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 


Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Zalm/Forelrogjes

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Hapjes en Tapas
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
anna_c_l



Geregistreerd op: 08 Feb 2024
Berichten: 393
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: 14 Jul 2024 15:38:29    Onderwerp: Zalm/Forelrogjes Reageren met citaat


Zalm/Forelrogjes (borrelhapjes)

Nodig:

20 roggebroodrondjes
100 gram gerookte forelfilet
100 gram kwark
1 eetlepel citroensap
200 gram gerookte zalm in plakjes
takjes kervel
peper en zout

Bereiding:

Maak een mooie mousse van de forelfilet en 85 gram kwark.
Doe het citroensap erbij.
Verdeel de zalmplakjes over een stuk plastic folie.
Bestrijk de zalm met een laagje mousse en maak er een rol van.
Wikkel de rol in de folie en leg hem een half uurtje in de diepvries.
Smeer de rest van de kwark op de roggebroodrondjes.
Snijd de zalmrol in 20 plakjes en leg een plakje op ieder roggetje.
Garneer de rondjes met de takjes kervel.

Bron: Naober
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht







Geplaatst: 14 Jul 2024 15:38:29    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    esmakole Forumindex -> Hapjes en Tapas Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.