zaterdag 22 juni - Geplaatst: 22 Jun 2013 16:44:30
gerard
Geregistreerd op: 09 Mei 2013
Berichten: 103
Woonplaats: beek en donk
Vandaag 2 stuks van 500 gram parmezaanse kaas gemaakt en 2 stuks van 500 gram emmentaler kaas gemaakt en 4 kilo goudse (ik heb de naam omgetoverd naar " rauwmelkse laarbeekse kaas" mijn eigen merk dus vanaf nu hihi.ik heb mijn camenbertjes in duplex papier ingepakt .nu nog verder rijpen. Hopenlijk smaken ze over 8 weken ook.
- Geplaatst: 22 Jun 2013 16:44:30
- Geplaatst: 23 Jun 2013 12:46:46
hoeklijn
Gast
Gerard, ik denk dat iedereen best nieuwsgierig is naar een beschrijving van recept en bereiding van de Parmezaanse en de Emmentaler!
Vallen sinds dit weekend beide onder "Harde kaas"....
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
Wil je ook een eigen gratis forum?
- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!