Gilde der Kaasmakers
Een ontmoetingsplaats voor alle mensen die ge�nteresseerd zijn in zelf kaas maken
 



Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Gilde der Kaasmakers Forumindex -> Harde kaas -> zaterdag 22 juni
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
  Bericht zaterdag 22 juni - Geplaatst: 22 Jun 2013 16:44:30 Reageren met citaat  
gerard



Geregistreerd op: 09 Mei 2013
Berichten: 103
Woonplaats: beek en donk

Vandaag 2 stuks van 500 gram parmezaanse kaas gemaakt en 2 stuks van 500 gram emmentaler kaas gemaakt en 4 kilo goudse (ik heb de naam omgetoverd naar " rauwmelkse laarbeekse kaas" mijn eigen merk dus vanaf nu hihi.ik heb mijn camenbertjes in duplex papier ingepakt .nu nog verder rijpen. Hopenlijk smaken ze over 8 weken ook.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

    - Geplaatst: 22 Jun 2013 16:44:30  








 
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 23 Jun 2013 12:46:46 Reageren met citaat  
hoeklijn
Gast






Gerard, ik denk dat iedereen best nieuwsgierig is naar een beschrijving van recept en bereiding van de Parmezaanse en de Emmentaler!
Vallen sinds dit weekend beide onder "Harde kaas"....
 
Terug naar boven  

  Gilde der Kaasmakers Forumindex -> Harde kaas -> zaterdag 22 juni Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

   
  
 Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren  



Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Vertaling door Lennart Goosens.