Helemaal enthousiast gemaakt door Joop ben ik hier maar eens lid geworden. Wat een goede tips allemaal.
Afgelopen weekend heb ik voor het eerst een kaasje gemaakt volgens het recept verse kaas op deze side. Heerlijk simpel en goed te doen zonder dat je al van alle speciaal in huis moet halen.
Zelf had ik er nog wta verse basilicum en beetje peper doorgegooid. Zaerdagavond gemaakt, en zondagavond gegeten bij de andere kaasjes, crackers en een soepje. Smullen! Mijn vriend die een echte kaasliefhebber is, is gelijk fan en gaat kijken of hij een pers voor me kan maken
Weer gelukt!. Helaas zonder pers. We zijn te druk om eenpers te maken( ikke zwanger, dus grote verbouwingen in huis)
weer een verse kaas, nu met basilicum, oregano en tijm uit eigen tuin en een beetje anijszaad. Heeerlijk, we zitten hem nu te eten.
Joop bedankt voor deze leuke hobbie
- Geplaatst: 5 Mei 2009 10:35:18
JoopBastiaannet
Geregistreerd op: 05 Apr 2009
Berichten: 45
Heerlijk toch zo'n vers eigen gemaakt kaasje!
Ik ga deze week nog aan de slag voor een "hard" kaasje met cajun kruiden en een vers kaasje met basilicum.
Foto's volgen uiteraard in de "Kaas Pr0n".
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
Wil je ook een eigen gratis forum?
- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!