Geregistreerd op: 09 Mei 2013
Berichten: 103
Woonplaats: beek en donk
Hallo, heeft er iemand een goed recept voor camenbert en brie en nog eens, als je kaas perst, is het dan 3 maal het gewicht van de kaas gemeten op de kaas of aan de hefboom van de pers.
- Geplaatst: 29 Mei 2013 22:07:04
- Geplaatst: 30 Mei 2013 12:01:58
hoeklijn
Gast
Dit is het gewicht op de kaas, omdat de maker van een recept niet kan weten hoe lang de hefboom van jouw pers is. Of dat je wellicht nog met katrollen werkt...
Gerda heeft onder "Recepten" gevraagd naar een recept voor Roombrie.
Camembert en Brie zijn qua recept eigenlijk identiek.
- Geplaatst: 30 Mei 2013 13:16:44
gerard
Geregistreerd op: 09 Mei 2013
Berichten: 103
Woonplaats: beek en donk
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
Wil je ook een eigen gratis forum?
- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!