Geregistreerd op: 09 Mei 2013
Berichten: 103
Woonplaats: beek en donk
Wat zal ik morgen eens gaan proberen te maken? Iemand tips voor mij.
- Geplaatst: 14 Jun 2013 22:16:34
- Geplaatst: 15 Jun 2013 09:50:20
hoeklijn
Gast
Waarschijnlijk ben je al bezig... Maar als je P. Roquefortii in huis hebt, probeer eens Cambozola.
Recept voor Camembert, maar extra room toevoegen. Als je de vormen voor de helft hebt gevuld, kwartiertje uit laten lekken, dan wat PR op de wrongel strooien (zuinig zijn en zorgen niet tot aan de rand van de vorm te strooien, daarna vorm afvullen. Over een week de kaas piercen in alle richtingen.
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
Wil je ook een eigen gratis forum?
- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!