Hallo ik ben Micky en ik ben nieuw hier - Geplaatst: 24 Jun 2013 08:16:16
Micky
Geregistreerd op: 24 Jun 2013
Berichten: 3
Woonplaats: Eerbeek
Hallo allemaal, ik ben Micky (44jaar) ik kom uit Eerbeek en helemaal nieuw in het zelf kaas maken.
En zoals jullie dit in het begin misschien ook hadden loop je als nieuweling tegen veel vragen aan.
Vandaar dat ik mij heel graag laat informeren, zodat ik die beginners fouten niet zelf hoef te maken! ( dat hebben jullie al voor me gedaan )
Gisteren trouwens mijn aller eerste kaasje gemaakt en ik ben er behoorlijk trots op!
En natuurlijk hoop ik over een tijdje als ik de kaas in mijn vingers heb, anderen op weg te kunnen helpen.
Micky
_________________ Say cheese
- Geplaatst: 24 Jun 2013 08:16:16
Nieuwe Micky - Geplaatst: 24 Jun 2013 08:26:41
Micky
Geregistreerd op: 24 Jun 2013
Berichten: 3
Woonplaats: Eerbeek
Ps. Als het goed is antwoord ik nu op wat ik net schreef!
Ik ben namelijk niet alleen nieuw in het kaas maken maar ik ben ook voor het eerst op een forum.
Mocht ik dus iets verkeerd doen ( in de verkeerde categorie plaatsen ofzo)
Wijs me er dan alsjeblieft op!
Ook dit krijg ik weldoener de knie hoor, maar tja... Ti's nieuw voor me
Micky welkom hier en tot nu gaat ie helemaal goed hoor.
Ik hoop dat we je eerste kaasje ook te zien krijgen op het forum?
Ik kan je in ieder geval de tip meegeven. lees!
Het hele forum staat vol met goede tips met name als je pas begint, en zelfs al ben je langer bezig, we maken allemaal fouten en kunnen allen van elkaar leren. Dus veel plezier met het lezen en met het kaas maken.
Welkom op het forum Mickey! We hebben graag nieuwe leden en we zien graag foto's van gemaakte kaas!
Wat voor soort kaas heb je gemaakt?
Hoe je foto's kan plaatsen lees je onder Technieken.
- Geplaatst: 24 Jun 2013 15:35:58
Micky
Geregistreerd op: 24 Jun 2013
Berichten: 3
Woonplaats: Eerbeek
Hoi hoi! Leuk om jullie te leren kennen.
Heb zojuist 3 kaasjes onder de pers liggen, vanmiddag gemaakt.
Ik ben nog een beginner en werk nog met karnemelk ipv zuursel.
Ik heb wel zuursel in een zakje in huis maar ik heb nog geen idee hoe ik dit moet verwerken.
Maar omdat ik toch graag beginnen wou ben ik gestart met karnemelk als zuursel, en ik denk bij mezelf ach.... Van alles leer je en het wordt vanzelf beter!!
Ik heb dit altijd willen doen (kaas maken ) en nu ik niet meer werk, heb ik eindelijk alle tijd om helemaal los te gaan op mijn kaasjes
_________________ Say cheese
- Geplaatst: 24 Jun 2013 15:40:04
hoeklijn
Gast
Voor wat betreft het aanmaken van zuursel zal ik een bericht plaatsen onder "Technieken/Materialen"...
- Geplaatst: 24 Jun 2013 17:50:38
Vera
Geregistreerd op: 21 Apr 2013
Berichten: 67
Ha leuk, een nieuw lid!
Welkom Mickey.
Ik ben ook beginnend kaasmaker - wat Gerda schrijft lezen - ik zou toe willen voegen en vragen......
- Geplaatst: 24 Jun 2013 20:31:13
johnshadows
Geregistreerd op: 08 Okt 2012
Berichten: 307
Welkom Micky!
Wanneer je snel vorderingen wil maken zou ik allles lezen van de heer Hoeklijn en Gerda.
Dan kan je en kaas maken en taart bakken!
Tof toch?
Zelf ben ik ook een beginner, maar misschien leren we nog van elkaar(s fouten).
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
Wil je ook een eigen gratis forum?
- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!